Paci-Pac a Fíha pre deti
Zaujímal by ma váš názor. Co majú vaše deti najradšej a čomu sa radšej vyhýbate? Čo odporúčate/neodporúčate?
Ďakujem
U mňa majú všetky tieto rádoby detské pesničky stopku. Na čele s Jarošom. To ani omylom.
Púšťame si normálnu hudbu, ľudové pesničky a pod.
Nepúšťam to dieťaťu, keďže pri tom plače. V obľube máme detské riekanky spolu s textom, ľudové piesne, pričom nemusia byť určené detskému poslucháčovi. Tematicky máme piesne na dobré ráno, zobudenie, na cvičenie a hýbanie sa. Cez deň výchovné a vzdelávacie úmerne veku. Počas umývania, kúpeľa počúvame rovnaké typy súvisiace s vodou, večer pomalšie a určené na zaspávanie. Básničky, riekanky, veršovanky a piesne sú u nás súčasťou rituálov a pomáhajú nám očakávať nasledujúcu činnosť, pripraviť sa na spánok, na cvičenie, na umývanie.
Miro Jaroš je vyborny
Fíha tralala nemôžem ani počuť 🤦, paci pac majú asi 3 pesničky ok inak 0 bodov. My ideme na malinyjam oni su perfektny to aj ja počúvam 😁😁 fidlikanti a ešte duhalka 🙂 to je taká topka u nás....občas pustíme aj smejka a tanculienku hlavne zajac a vlk a strýko baltazar (asi tiež len 3 pesničky) 😁 ale u nás je vítaná každá hudba, tancuje na všetko a všade a milujeme ľudovky keďže sme vychodnare 😁❤️
U nas ficala Fiha, ale uz ju to preslo. Teraz jej občas pustím Jarosa alebo Smejka a Tanculienku
u nas vsetko mozne, fiha, jaros, malinyjam, ale najma krtko a geckos garage... ale iba kym napr. navarim tych 20min denne a pri umyvani zubkov, obcas pri jedle ked rastli zubky... inak cez den vynimocne
@h_petra Zelenina, cestoviny, ryža, zemiaky... a tie sa dajú aj opiecť za ten čas na panvici, kuracie soté, syrová omáčka, .... Kadečo okrem hovädziny, bravčového, kačky.
Obraz na TV mám vypnutý a na pozadí ide nejaký náhodný mix z YouTube. Tie mená co tu dávate mi nič nehovoria, ale predpokladám ze sa objavujú tiež aj u nás doma 😅 krd púšťam cielene tak hľadám veci z mojho detstva - peter Nagy a deti, Miška Pastekova, Matej Madej alebo klasické detské piesne. Ma rok, este aj tak nerozumie textom, pacia sa mu rezke melódie
@zuba1987 nasupat, nakrajat, zarestovat, dat varit, pockat kym zovrie, aby to nevybublalo, poupratovat linku, poumyvat riady, obcas ist premiesat, skontrolovat, ci je hotove, dochutit...neviem...netrva mi to 20 minut nikdy. Mozno chyba vo mne.
Nevarim pri detoch, zosaleli by z toho, ze dvestokrat odbieham od nich do kuchy e
U nás ide Smejko a Tanculienka
nie, nepustala som to detom. Zasadne tychto akoze umelcov odmietam. Su to len sasovia, co potrebuju vytrieskat z rodicov prachy, lebo deti.
Viem, ze obcas volaktorych im pustila babka, ci v skolke pustali, nastastie nase decka maju svojho rozumu dost, a aj tak sa im to nepaci. Ked pridu domov, tak sa vzdy stazuju a ponosuju, ze im zase v skolke pustali tie "hluposti".
Tak to som prekvapena. Moja 1.5 rocna pocuva Najviac Fidlikantov, ti su super, vela deti a tancuju a mala to opakuje po nich a potom je Paci pac na druhom mieste. Mne sa pacia tie pesnicky o zvieratkach
@martinocenocka naozaj sa nájdu ľudia co dobrovolne pustia Paci??? 😭
Ved ta žena netrafi jeden správny tón.....
Nemá to ani melódiu, ani rým, texty totálne na hlavu - slon ako kamion? Cela pieseň o kopcekoch zmrzliny?
Uz ked mam dieťaťu nieco pustiť, tak nech mu to aj niečo dá.

@mimer jj jasne, na niektorých sa nedá ani pozrieť a povedzme si deti sú dobrý biznis😘