icon

Paci-Pac a Fíha pre deti

10. apr 2021

Zaujímal by ma váš názor. Co majú vaše deti najradšej a čomu sa radšej vyhýbate? Čo odporúčate/neodporúčate?
Ďakujem

Strana
z2
lasona
11. apr 2021

@mimer jj jasne, na niektorých sa nedá ani pozrieť a povedzme si deti sú dobrý biznis😘

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
h_petra
11. apr 2021

U mňa majú všetky tieto rádoby detské pesničky stopku. Na čele s Jarošom. To ani omylom.

Púšťame si normálnu hudbu, ľudové pesničky a pod.

katkamatka7
11. apr 2021

Nepúšťam to dieťaťu, keďže pri tom plače. V obľube máme detské riekanky spolu s textom, ľudové piesne, pričom nemusia byť určené detskému poslucháčovi. Tematicky máme piesne na dobré ráno, zobudenie, na cvičenie a hýbanie sa. Cez deň výchovné a vzdelávacie úmerne veku. Počas umývania, kúpeľa počúvame rovnaké typy súvisiace s vodou, večer pomalšie a určené na zaspávanie. Básničky, riekanky, veršovanky a piesne sú u nás súčasťou rituálov a pomáhajú nám očakávať nasledujúcu činnosť, pripraviť sa na spánok, na cvičenie, na umývanie.

nmhc
Autor odpoveď zmazal
luccija
11. apr 2021

Miro Jaroš je vyborny

nmhc
11. apr 2021

Fíha tralala nemôžem ani počuť 🤦, paci pac majú asi 3 pesničky ok inak 0 bodov. My ideme na malinyjam oni su perfektny to aj ja počúvam 😁😁 fidlikanti a ešte duhalka 🙂 to je taká topka u nás....občas pustíme aj smejka a tanculienku hlavne zajac a vlk a strýko baltazar (asi tiež len 3 pesničky) 😁 ale u nás je vítaná každá hudba, tancuje na všetko a všade a milujeme ľudovky keďže sme vychodnare 😁❤️

akcul13
11. apr 2021

U nas ficala Fiha, ale uz ju to preslo. Teraz jej občas pustím Jarosa alebo Smejka a Tanculienku

zuba1987
11. apr 2021

u nas vsetko mozne, fiha, jaros, malinyjam, ale najma krtko a geckos garage... ale iba kym napr. navarim tych 20min denne a pri umyvani zubkov, obcas pri jedle ked rastli zubky... inak cez den vynimocne

h_petra
11. apr 2021

@zuba1987 prosim ta, co sa da navarit za 20 minut?

zuba1987
11. apr 2021

@h_petra vsetko... potom uz len chodim miesat... napr. perkelt, cestoviny, kura s ryzou, maso na stave, pecene maso, fazulovy privarok, plus vzdy polievka zeleninova... 20min a mas to vsetko nachystane... potom len miesas, sledujes, podlievas

katkamatka7
11. apr 2021

@h_petra Zelenina, cestoviny, ryža, zemiaky... a tie sa dajú aj opiecť za ten čas na panvici, kuracie soté, syrová omáčka, .... Kadečo okrem hovädziny, bravčového, kačky.

zuvelyn
11. apr 2021

Obraz na TV mám vypnutý a na pozadí ide nejaký náhodný mix z YouTube. Tie mená co tu dávate mi nič nehovoria, ale predpokladám ze sa objavujú tiež aj u nás doma 😅 krd púšťam cielene tak hľadám veci z mojho detstva - peter Nagy a deti, Miška Pastekova, Matej Madej alebo klasické detské piesne. Ma rok, este aj tak nerozumie textom, pacia sa mu rezke melódie

zuvelyn
11. apr 2021

@h_petra v tlakovom hrnci všetko :P

h_petra
11. apr 2021

@zuba1987 no....takze to proste netrva 20 minut 🙂
Mna vzdy tento udak udivuje...len nasupat a nakrajat zeleninu do polievky pre celu rodinu trva 20 minut.

zuba1987
11. apr 2021

@h_petra no trva mi to realne 20min kym musim maleho zabavit... v dobe ked buble polievka alebo sa pece kura realne nic nerobim a mozem sa venovat malemu
sak to jak keby si tvrdila ze peries 2h, sak za 5min to vytriedim a pozapinam a tiez potom sa tomu nevenujem realne

h_petra
11. apr 2021

@zuba1987 nasupat, nakrajat, zarestovat, dat varit, pockat kym zovrie, aby to nevybublalo, poupratovat linku, poumyvat riady, obcas ist premiesat, skontrolovat, ci je hotove, dochutit...neviem...netrva mi to 20 minut nikdy. Mozno chyba vo mne.
Nevarim pri detoch, zosaleli by z toho, ze dvestokrat odbieham od nich do kuchy e

katrin69
11. apr 2021

U nás ide Smejko a Tanculienka

baristaart
Odpoveď bola odstránená
elanor
11. apr 2021

nie, nepustala som to detom. Zasadne tychto akoze umelcov odmietam. Su to len sasovia, co potrebuju vytrieskat z rodicov prachy, lebo deti.
Viem, ze obcas volaktorych im pustila babka, ci v skolke pustali, nastastie nase decka maju svojho rozumu dost, a aj tak sa im to nepaci. Ked pridu domov, tak sa vzdy stazuju a ponosuju, ze im zase v skolke pustali tie "hluposti".

martinocenocka
14. apr 2021

Tak to som prekvapena. Moja 1.5 rocna pocuva Najviac Fidlikantov, ti su super, vela deti a tancuju a mala to opakuje po nich a potom je Paci pac na druhom mieste. Mne sa pacia tie pesnicky o zvieratkach

autor
15. apr 2021

@martinocenocka naozaj sa nájdu ľudia co dobrovolne pustia Paci??? 😭
Ved ta žena netrafi jeden správny tón.....
Nemá to ani melódiu, ani rým, texty totálne na hlavu - slon ako kamion? Cela pieseň o kopcekoch zmrzliny?
Uz ked mam dieťaťu nieco pustiť, tak nech mu to aj niečo dá.

kilima09
16. apr 2021

@nmhc A Spievankovo neuspelo u vás? U nás áno😉 Tiež majú super pesničky

nmhc
16. apr 2021

@kilima09 nie ich nemám rada vôbec takže sa to ani nepúšťa 🙂 ten chlap mi pride ako čistý úchyl 🙈😁

kilima09
16. apr 2021

@nmhc aha

Strana
z2