Poradíte knihu alebo dvd - angličtinu pre štvorročné deti?
Dakujem za kazdy tip a pripomienku.
youtube 😀
/hladaj napr. gracie lou, abc train (a ostatne vlaciky), peppa pig, mother goose club,... /
Ja som nepočula chvály na Podhradkej angličtinu. Spievankovo je síce super, ale najlepšie je počúvať od mala native speakerov. Ževraj tá výslovnosť nie je bohviečo - taká slovenská. Presne ako radí ikke - youtube, je toho plno. Milujem napr. Super Simple Songs - tieto získali aj nejakú award za spracovanie. V tých piesňach sa môže naučiť zvieratká, čísla, abecedu, mesiace, dni v týždni, a iné, a to úplne prirodzene. Moja suseda má dvojročnú dcérku, a pozerá tieto super simple songs, a keď vidí zvieratá, tak len po anglicky ich pomenuje 🙂 A to sa nič neučí že aha toto je elephant, to má len z toho počutia, a tak je to najlepšie. Štvorročná nepotrebuje podľa mňa učenie sa fráz, skôr prirodzené acquiring.
ma niekto este nejaky tip?...
Ahoj pre štvorročné dieťa ti odporúčam tieto anglické riekanky : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglicka-abece... Určite to drobca chytí keď je tam tá chytľavá melódia.

ja mozem odporucit CD na pocuvanie od Marie Podhradskej - Vesela anglictina pre deti, je ich viac, myslim ze zatial 4 CDcka. Dcerka ma 4,5 roka a stale si to pusta (mame prve 2). CDckom sprevádza Zajko cestovateľ, ktorý rozpráva svoje príhody a učí deti nové slovíčka a frázy plus sú tam naspievané na jednotlivé témy anglické pesničky a rytmizované frázy, ľahko sa to učí🙂