icon

Poradíte knihu alebo dvd - angličtinu pre štvorročné deti?

actimelka
11. apr 2013

Dakujem za kazdy tip a pripomienku.

tulipka
11. apr 2013

ja mozem odporucit CD na pocuvanie od Marie Podhradskej - Vesela anglictina pre deti, je ich viac, myslim ze zatial 4 CDcka. Dcerka ma 4,5 roka a stale si to pusta (mame prve 2). CDckom sprevádza Zajko cestovateľ, ktorý rozpráva svoje príhody a učí deti nové slovíčka a frázy plus sú tam naspievané na jednotlivé témy anglické pesničky a rytmizované frázy, ľahko sa to učí🙂

ikke
11. apr 2013

youtube 😀
/hladaj napr. gracie lou, abc train (a ostatne vlaciky), peppa pig, mother goose club,... /

evening_star
11. apr 2013

Ja som nepočula chvály na Podhradkej angličtinu. Spievankovo je síce super, ale najlepšie je počúvať od mala native speakerov. Ževraj tá výslovnosť nie je bohviečo - taká slovenská. Presne ako radí ikke - youtube, je toho plno. Milujem napr. Super Simple Songs - tieto získali aj nejakú award za spracovanie. V tých piesňach sa môže naučiť zvieratká, čísla, abecedu, mesiace, dni v týždni, a iné, a to úplne prirodzene. Moja suseda má dvojročnú dcérku, a pozerá tieto super simple songs, a keď vidí zvieratá, tak len po anglicky ich pomenuje 🙂 A to sa nič neučí že aha toto je elephant, to má len z toho počutia, a tak je to najlepšie. Štvorročná nepotrebuje podľa mňa učenie sa fráz, skôr prirodzené acquiring.

kingstonka
29. okt 2013

ma niekto este nejaky tip?...

roboas
7. okt 2016

Ahoj pre štvorročné dieťa ti odporúčam tieto anglické riekanky : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglicka-abece... Určite to drobca chytí keď je tam tá chytľavá melódia.