icon

Poraďte, aké plienky vybrať.

evlu11
11. jún 2019

Zdravim mamicky, potrebujem pdvas poradit ohladom plienok. Pouzivame babylove plienky uz velmi dlho a boli super. No teraz ich zmenili ,dali tam tie kanaliky a som stoho uz nanervy. Kazdy den rano robim to iste, mali je celi mokry tak musim stale prevliekat postielku a neho prezliekat takisto. Uz si neviem dat rady tuto noc som ho aj rano o 4 prebalila a o 9 bol uz zasa cely mokry :( . Prosim skuste mi poradit niake nahradne plienky aspon nech uz to niako dotukame kym sa nauci bez plienky . Ale nesedi nam ich vela lebo bol vyhadzany z vela znaciek. Skusali sme happy, pampers, a aj tie lupilup z lidlu sme jeden cas pouzivali ale potom sme prestali a presli sme natieto lebo lupilup nemali uz nasu velkost, premyslam ze ich znova skusim ale bojim sa ze bud sa vyhadze alebo zase bude mokry :( . Dakujem za kazdu radu a precitanie 🙂

Strana
z2
stanulienkat
11. jún 2019

@nikiki29 jasne, nebola som darebna 🙂 Dieta bolo prvorade.

bafka
11. jún 2019

@stanulienkat to nie je o darebnosti. No ak tvoje dieťa v pohode zaspáva, tak nepochopíš. Ak nie, tak nechápem ťa ja, prečo ho ozaj zbytočne budíš. Môjho som uspávala 2 hodiny LEN na rukách, inak vrieskal akoby som ho týrala. 2krát cez deň a na noc, to bolí muky. Chvalabohu od 7m spí raz za deň a od 9m prespal celú noc. Neviem si predstaviť, zobudiť ho v noci len kvôli prebaľovaniu. A nie je to o darebnosti, ale LEN z prebaľovania by nasledovalo 2hodinové vrešťanie a susedia by mali tiež radosť. A teraz hoci zaspáva dobre, no na čo ho budiť? vy ste šťastná keď vás len tak uprostred noci zobudia? resp. keď ste boli malá, boli ste radi keď vás v noci zobudili? Pochybujem. A mokrá plienka mu nerobí nič. Keby mal problém, riešim to. Ako aj iné ženy tu

yanni
11. jún 2019

@evlu11 Babylove ekologicke nemaju kanaliky. Skus tie.

nikiki29
11. jún 2019

@stanulienkat tak keby som ja to dieťa tak som asi dosť nasratá, keby ma niekto každé 2-3 hodiny trhal zo spánku. Ja nechápem prečo by deti, ktoré nosia plienky nemohli prespať celú noc bez zbytočného budenia 🤷🏻‍♀️ neviem si predstaviť nejaké 2 roky fungovať bez poriadneho spánku - či už ja alebo dieťa... a nemyslím si ani že je to najzdravšie takto rušiť spánkové cykly. Ale to už je mimo tému. Každý nech sa zariadi podľa seba ✌🏻

yanni
11. jún 2019

@bafka presne, my sme mali to iste. Nasa najmladsia prve 4 mesiace doslova prevrieskala. Cez den nespala nic, po case konecne spala ale LEN na rukach. Tak preslapa aj 2-3 hodiny ale ja som bola grogy a nic som neurobila. Ale v noci spala dobre. Aj zaspavala bez problemov. Ja (my vsetci) sme boli radi, ze spi. Spanok je pre tak male dieta potrebny. Po styroch mesiacoch sa to ako tak urovnalo, spi (trosku) aj cez den, v noci na "budi" len na kojenie. Na mokru plienku nikdy. Ako som zrusila v noci latkovky (ktore sa dali obcas po ca. 2 hodinach doslova zmykat), nebudi sa na moire plienku.

megyi1711
11. jún 2019

@evlu11
Ja som davala malemu pampersky aj klasicke aj premium care a nikdy viac,stale bol precikany a mal cervene flaky na ritke aj nad pipikom,uplne otlacene zarezy na ritke...teraz my pouzivame lidlacke lupilu a som spokojna,nestoja majland a su dobre,nikdy nebol precikany,ziadne flaky nic su super

yanni
11. jún 2019

@megyi1711 Ono kazdemu dietatu pasuje nieco ine. CHlani mali aj obyckove dmacke a nebol problem. Starsia dcera zniesla len pampers premiovky a zelene baby dry. Sice ich nikdy neprecikala ani nemala cervenu ritku ale ako ty pises, vyskusali sme aj dm aj ine vlastne znacky roznych drogerii (sme v zahranici) a vzdy mala otlacene gumicky. Tato najmladsia je sice latkovana ale obcas mala aj pampersku premiovku a tu vzdy precikala. Takze na noc mava papers baby dry. A mam tu balik na vyskusanie pampers pure, tak som zvedava.

megyi1711
12. jún 2019

@yanni jasne kazdemu vyhovuje nieco ine,zase je rozdiel aj medzi polskymi pamperskami co sa predavaju u nas a medzi nemeckymi 🤔

lenadka
12. jún 2019

Skús plienky dada. Môj malý práveže dm plienky aj lupilu precital.

yanni
12. jún 2019

@megyi1711 No jo, neviem. mozno teraz. Ja ked someste plienkovala starsiu dceru (3 roky dozadu), tak som mala Pampersky Made in German, Poland, Hungaria, England, Saudi Arabia a rozdiely som nezistila. Mala ai neprecikala, ani sa nevyhadzala ani inak nevyzerali, nepachli, neboli ani väcie ani mensie, ani hrubsie ani tensie. Teraz sice jednorazovky kupujem malo ale mala som uz Germany a Saudi a nijaky rozdiel.

erinne
Autor odpoveď zmazal
erinne
12. jún 2019

@evlu11 a kolko maly vazi? Nasa ma 14kg a od narodenia mame lupilu. Sme max spokojni👍 Momentalne nosi vel.4, co je do 18kg.
Starsia bola pamperskova, ale nejako ich zmenili a mladsia sa z nich pravidelne vyhadzovala. S lupilu nemame ziaden problem. A to je kojena a v noci ju urcite nebudim. Precikala sa od narodenia mozno dvakrat.

evlu11
autor
12. jún 2019

@diewcatqoo ahoj mali bude mat uz 3 v auguste a stale ma plienky :( cez den vpohode nepretecie ale kazdu noc je mokry, chystam sa vyskusat tie z lidlu mali ma 17kg takze valibuk :D tak uvidim ak mu nesadnu tak zbehnem do rakuska skusit tie dada ;)

lenadka
12. jún 2019

@evlu11 dada sú Poľské plienky a nemusíš nikam ísť dajú sa kúpiť cez internet v dobrej cene a aj tu na koniku som kupoval. Tu máš link
https://www.plienky-dada.sk/produkt/plienky-dad...

kikuska1010
25. okt 2020

Babylove a bevola

Strana
z2