icon

Postavený pišulák u miminka

belicoff
28. aug 2013

Ženy mám malého syna -10mesiacov. Už od úplného malička sa mu stavia pišulák. Moja mama tvrdí, že to keď sa mu chce cikať, ale v poslednej dobe častokrát pozriem do plienky a vydesím sa :D pipík mu velmi často stojí, zdá sa mi obrovský! 😲 A vajíčka stvrdnuté stiahnuté. Je to normálne alebo zájsť k doktorovi?? Ďakujem moc za odpovede!

Strana
z2
pralinka25
29. aug 2013

aj ja mam syna tiez mu stoji od malinka vlastne odjakziva a tiez pred cikanim alebo po zobudeni. je to uplne normalne kludne precitaj na nete par clankov o tom. nieje to nic sexualne ale fyziologicky jav ktory ma kazdy zdravy chlapec. nicoho sa neboj

iwesska
29. aug 2013

@sashabb No predstav si, ze som videla curat aj chlapa s postavenym a dalo sa to 😕 Ako mozes porovnavat babatko a dospeleho chlapa? Babatka maju trosku inu citlivost. Keby boli rovnaki ako dospeli chlapi tak striekaju tiez uz od narodenia 😀

sashabb
29. aug 2013

@iwesska a nenačural si do nosa? 🤐

Ejakulat sa vytvára až v puberte. čiže to je trochu niečo iné, a nemá to nič spoločné s citlivosťou

iwesska
29. aug 2013

@sashabb No ejakulat ma podla mna toho dost spolocneho s citlivostou, ale nechajme to tak. Skor som myslela na to, ze porovnavas ich organy akoby boli rovnake od narodenia a nie su. Pisala som, ze keby boli, tak tam maju tie spermie od narodenia, kedze nie su, tak sa im tie organy logicky asi vyvijaju. Ako je to mozne potom, ze babatkam sa neda pretiahnut predkozka a chlapom v pohode?? Je to prirodzena sucast vyvoja a ochrana prirody, aby babatka nechytili infekciu ked si tam nakakaju. U dospelych chlapov to uz asi nema vyznam 😀
A ja neviem, ale ked chlapovi stoji vtak, tak vacsinou nesmeruje do oci. Ja neviem co ty si videla 😀 😀

sashabb
29. aug 2013

@iwesska ja som o očiach nič nepísala, ale už sa nebudem vyjadrovať. Nemá to zmysel 🤐

belicoff
autor
29. aug 2013

Niee jej syn má od pol roka erekciu a jej manžel má 10mesiacov 😀

belicoff
autor
29. aug 2013

Tiež nechápem ako niekto maže porovnavat miminko a dospeleho chlapa :D to je ako keby som napísala že dcere stoja bradavkykeď je vzrušená 😀

sashabb
29. aug 2013

a ja nechápem, ako sa niekto môže pýtať na takú vec ako ty 🤐

belicoff
autor
29. aug 2013

Ja niesom najmúdrejšia na svete a opýtam sa keď neviem 🙂 som prvorodička a keďže naozaj nevidím každý deň miminka s holými vtákmi (neviem ako ty) tak neviem ako to je 🙂 to je všetko normálne som sa opýtala a hotovo 🙂 a keďže sa zapojuješ do debát ku ktorým nemáš v úmysle prispieť ničím schopnmý a prínosným, tak asi bohužiaľ nemáš čo robiť. Odporučím jógu- príjemne sa zréaxuješ, zabavíš a hlavne budeš mať čo robiť 😉

lukasova
29. aug 2013

tiež mám syna a od malička sa mu postaví, je to úplne normálne, žiadne stresy

jarmila1990
3. sep 2013

😀 😀 😀 ma ho väcsi ako jeho otec? 😝 nuz asi je dobre obdarovany... ale upokojim ta, mam znameho co ma 2 rocneho syna a tiez toto spozorovali uz davno, ze sa mu postavi cikulka, tak sa pytali doktorky a vraj je to uuuuplne normalne 😉

Strana
z2