icon

Pre ročné dieťa. Odrážadlo alebo trojkolka ?

monikapalo
10. jan 2011

Mamicky, chcela by som Vas poprosit o nazor na kupu odrazadla, alebo trojkolky. Maly bude mat v zime 1 rok a rozmyslame co by sme mu mali kupit. V lete uz bude mozno samostatne chodit. Nevieme co sa prenho viacej hodi. 😉

Strana
z2
brisilda
18. máj 2012

dievcata u nas frci plasmacar od 10 mesiaca a dodnes nan maly neda dopustit :D uzasne vecicka najdete aj video na youtube.com :D vyhladat si to mozete pod plasmacar alebo bobocar
mali sme aj puky...tiez uzasne no u nas neobstal :( trojkolka tiez neobstala nakolko sa mi s nou zle manipulovalo 😝

karamel
18. máj 2012

rozhodne odrazadlo🙂 na trojkolku ma este cas🙂

meryenes
18. máj 2012

Naša malá dostala trojkolku Smart Trike na 1. narodeniny a odvtedy sme s ňou chodili von. Mne to veľmi vyhovovalo, najmä preto, že som už čakala druhé bábo. Nakoľko naše sídlisko je veľmi terénne, hore kopec, dole kopec, veľa áut a schodov, tak trojkolka mi veľmi vyhovola, lebo sa dala ľahšie ovládať jednou rukou než napr. kočík. Využili sme ju celé leto, aj jeseň. V tej dobe by som jej odrážadlo určite nedala. Neskôr sa naučila aj na ňom.

huhusestra
19. máj 2012

odrazadmo ci trojkola??? nevieeem mala ma rok aj 7 mesiacov a ja stale neviem ci nieco z toho kupit poradte mi ci sa to vlastne oplati...

mircalla
19. máj 2012

U nas teraz vedie odrazadlo motorka - maju snad skoro vsetky deti, hlavne chlapci, ale ked mal daco vyse roka, tak sme pouzivali trojkolku

exupery
19. máj 2012

Urcite nejaku tu motorku-odrazadlo,mala na nom najazdila kilometre-netahas kocik,unavis dieta 😉

usiko
19. máj 2012

ja tie trojkolkz fakt nemozem, nechapem, kto toto vymyslel...decko sedi, nic nerobi a vypada ako rusky zajacik.....sorry.....my mame odrazadlo a uz ake, to zavisi od toho, ake je dietko velke...my mame auticko a postupne prejdeme na motorku, lebo ta jej je este velka kapanek.....odrazadlo podporuje vztah k sportu, dietko je v pohybe, nauci sa rovnovahe a tak....

luciferkax
20. máj 2012

@usiko náhodou, nášmu sa na trojkolke páčilo,r očné dieťa máloktoré vie na odrážadle a vkočíku zas nevysedí, tak je na trojkolke a teší sa z toho..... až troška vyrastie, pôjde na odrážadlo

lubicakovac
20. máj 2012

našemu doniesla kamoška toto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lubicakovac/... ked začal chodiť, dnes na tom behá jedna radosť, máme dva, lebo muž kupil takú podobnu tatru, tuto máme na von, druhé navonka, a myslím, že sa mu to veľmi páči 🙂

radka24
16. júl 2012

Ja odporucam odrazadlo mame mensie aj vlacik Chicco to je trosku vacsie. 🙂

vinifred
16. júl 2012

..odrážadlo..

mackoviahracky
Odpoveď bola odstránená
evicka3692
Odpoveď bola odstránená
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená