icon

Prečo deti v zahraničí napredujú rýchlejšie?

25. apr 2025

Preco v zahranici babatka viac napreduju ako tu? Na tik toku a pod. my stale vyskakuje ako 5mesacne sedi, stvormozkuje a atd … stavaju ich na nohy aj ked este nechodia .. vsimli ste si to?

Strana
z2
mantilka
26. apr 2025

Jedna vec je dávať sedieť a chodiť skoro ale potom sa nepochvalia, že práve prišli od neurológa, ktorý skonštatoval že nemá dostatočné vyvinutú nervovu sústavu, preto treba davat dieťa stvornozkovat, hrať sa s ním, aby mu dozrela nervova sústava.
Skús chodiace dieta dávať stvornozkovat...ina makacka.
Čítala som o tom článok aj video som videla.

dvanastka
26. apr 2025

Nie nevšimla. Tik tok nepozerám, ani iné somariny. Odjakživa som si všímala iba svoje vlastné deti a s nikým som ich neporovnávala. Hlavu pretáčali pár dní po narodení a to sú obaja predčasne narodení. Mladší ležal kvôli novorodeneckej žltačke na modrom svetle a stále sa mi sestričky sťažovali, nech ho otočím aj na brucho a to sa on stále sám pretáčal, ako sa mu zachcelo.V 6 mesiacoch sedeli, v 8 sa stavali na nohy, v roku chodili. Štvornožkovanie úplne vynechali. Nikdy nechceli cumel, vyplúvali ho.Na šerblíku v 11 mesiacoch začali kakať. Úplne bez plienok boli v 2 rokoch. Každé dieťa je iné a preto ma ani len nenapadlo porovnávať cudzie deti s mojimi. A myslím, že napredovali vzhľadom k tomu, že sú predčasne narodení úplne skvele a ja som nemala potrebu vešať videá a fotky na sociálne siete.

taktotedanie
30. apr 2025

Skor ma zaraza, ze pri tak malom dietati mas casu vysedavat pri tik toku

orini
6. máj 2025
@oblecenie99

Aaaaale, to aj tu sa kedysi rýchlejšie napredovalo... Mňa usádzali už v mojich dvoch mesiacoch, mám aj fotku s vankúšmi. Super šikovná som bola. Síce mi z dvoch sekcii dve nevedeli urobiť v spinalke, lebo nezabrali kvôli skoliozev tridsiatke, a akurát som dnes objednala prebaľovacia pult aj pre druhé dieťa, lebo v 35 rokoch proste nedávam prebaľovanie na nasej posteli pre bolesti, ale ako šikovne som isla v ôsmych mesiacoch v chodítku, vrm vrm, a tronila od vtedy na šerblíku aj viac hodín denne, nie jak dnešné, rozmaznané decká lenivých biomamiciek...

@oblecenie99 to je skvely koment 😄😄😄 hahaha

Strana
z2