Ročný syn nechce ísť na odrážadlo
baby ahojte mám čerstvo ročného syna, na narodky dva tyždne dozadu dostal odrážatko, ale nejako sa k tomu nemá 🙂 . Sadne si nanho sem tam, urobí "vrrrrrn vrrrn" ani sa nepohne na ňom a zleze 🙂 . Aké s tým máte skúsenosti? hádam ho to chytí či? ďakujem za vlastné skúsenosti
Maly si zvykal dlshie na prve odrazadlo, potom ho to velmi bavilo, tiez aj na odrazadlovy bicykel a potom normalny...chvilu to trva....a este je malicky....
Vsak to je skoro, nasich to tiez chytilo az ked mali viac ako 2 rocky.
aj mojho syna začalo to bavit ho ked mal cca 2 roky 🙂
tak neviem odkedy ti chodi...moja mala od roka odrazacie auticka a mala skoro rok a pol kym si nan sadla ...najpr sa ho bala , potom len sedela ...myslim ze rok je este velmi malo...
je este malicky, pride na to neskor
Prosiiiiim ta, polovica deti, ktoré majú rok este ani samé nechodia.
Nerieš co nemusíš, ak sa s ním nehrá teraz, možno sa začne o mesiac, dva ci pól roka, a ak nie, tak ho predáš alebo darujes
Môjho viac baví tlačiť ho pred sebou 😀 ale už pomaličky začína aj sadať aj sa odrážať 🙂 má rok a pol. Hlavne ho nenúť, aj tak väčšina detí začína s odrážadlom až od 2rokov
@hiphop_stawa Môžeš mi prosím ťa vysvetliť, čím ťa @pribinak akože osočovala? Lebo ako čítam tak čítam, napísala ti úplne normálne svoj názor na vec. K tvojej otázke sa nevyjadrím, lebo by si to asi tiež pochopila ako osočovanie, takže radšej pomlčím 🙂
moja dcéra chodila ale do zadu - cúvala.
@hiphop_stawa je este velmi malinky, nenut ho, ked bude sam chciet, tak sa bude odrazat a potom ho nebudes vediet dat z neho dole :D
@hiphop_stawa
Ked nechce,tak nechce. Nechaj ho tak. Nerob z toho vedu.
Moj v roku nedociahol nozkami na zem.. Takze sme ho vozili na nej my.. Az v takom 15.m.uz dociahol a vozil sa..
No nasa ma 3r. A odrazadlo doteraz velmi nechce. Ak si aj vypyta,chvilu sa povozi a kasle nan.
este je maly...moj fici na odrazadle mesiac aj nieco, a v januari mal rok a pol
"ďakujem za vlastné skúsenosti" stojív pôvodnej správe
@miku1 preto žiadam vlastné skúsenoti žien mamičiek z danou témou, problematikou
Viem že je maličký ale cupitá už jak lusk preto sa pýtam, nie či deti chodia, či nechodia, či to mám riešiť či nemám.
@hiphop_stawa moja chodi od 9m a na odrazadle fici od 18 m
Kde som ta osočovala?????? Prekopírujú mi ten text!!!!! Alebo si zober výkladový slovník a pozri si co znamena osočovať!!!!!!
nasich to tiez spociatku neoslovilo, tak ale potom sme sa ho nevedeli zbavit 😀 mali sme co robit, aby sa naucili na bicykel 😉 u nasich oboch mam pocit ze az po 2 rockoch fakt s radostou pouzivali 🙂
@hiphop_stawa moj syn si "vsimol" odrazadlo,ked mal skoro 2 roky.Kazde dieta je ine,netreba nutit,netreba porovnavat s ostatnymi detmi a mozno to odrazadlo ani nebude chciet vyskusat 😉
Inak suhlasim s @pribinak 🙂
Moj syn si odrazatko "vsimol" asi tyzden pred prvymi narodeninami. Je to odrazatko po dcere a urcene pre dieta od 1. roka, cize dociahne na zem. Nachadza sa v byt volne k dispozicii.
Najskor sa naucil nan posadit, potom trochu odrazat, zliezat, vrcat a teraz uz aj toci riaditkami a pekne sa na nom vozi. Ma 13 mesiacov a este nechodi. 😉
@hiphop_stawa
To ze cupita ako lusk nic neznamena co sa tyka odrazadla. Neviem, ake vy mate odrazadlo, kedze su rozne- niektore su napr. az od vysky 86 cm dietata atd atd. Mozno naozaj ho odrazadlo vobec neoslovi, fakt toto je individualne a nad tymto by som sa vobec nepozastavovala.
@pribinak tiez nevidim,ziadne osocovanie 🙂 🙂 🙂 niektore mamky maju proste asi potrebu sa hadat, ked ich nikto neosocuje, tak si proste nejake osocovanie najdu aj v nevinnej vete a vyvolaju zbytocny konflikt 🙂 🙂 nevsimat si.
@zuzka_puska ďakujem ;)
@zuzka_puska
Asi mate pravdu, ja sa dost casto stretavam zasa s tym, ze clovek si povie/napise svoj nazor, ktory sa niekomu nepaci a ZLE, a uz je ohen na streche 😲
@shania31 ale ved pani nenapisala vobec nic zle. len ze ho ma nechat, pockat a mozno si odrazadlo vezme sam, ak nie tak ho daruje alebo preda 🙂 iba toto. Neviem, co mohlo mamicku na tomto osocit, podla mna absolutne nic. Takze si aj v tejto vete nasla nieco, co ju nesmierne urazilo 🙂 no vsak nic,kazdy sme nejaki. Este je existuje modry kon, aj pre mamky s potrebou sa hadat 🙂 🙂 🙂 🙂
tak moje deti zacinali na odrazadle jazdit tak,ze nejaky cas len sedeli na nom,potom konecne urobili par krokov len do zadu,ak zvladli cuvat na vsetky svetove strany,tak az potom sa osmelili ist s odrazadlom dopredu.A teraz jazdia ako o dusu spasenu po byte alebo po vonku.
Tvoj syn sa s nim zatial len oboznamuje,bud ho zaujme alebo nie,vela deti nema potrebu jazdit na odrazadle.
@hiphop_stawa moja ma 2 roky a odrazadlo ju absolutne nezaujma.....a rocny si myslim ze ma naodrazadlo cas dost kedze predpokladam aj ked chodi ....stabilita mozno nie je uplne top.....ked bude chciet on si ho zoberie...
ma na to casu habadej, netreba sa stresovat kvoli tomu, ze rocne dieta nechce chodit na odrazadle. u nas to bolo u kazdeho v inom veku a za inych podmienok, neries 🙂 . podla mna aj ty vies, ze je na to este pre vacsinu rocnych deti skoro, len sa o tom potrebujes ubezpecit na konovi
@hiphop_stawa Zo slova "odrážatko" nie je jasné, čo dostal. Tak tazko posudit, ci je to 4kolesove auticko, 3kolesova motorka, ci 2kolesove bicyklove odrazadlo, alebo nieco iné. Treba sa najprv jasne vyjadrit ak chces konkretnu odpoved. Moja skusenost:1. kazde dieta je individualne 2. Vsetko ma svoj cas 3. Netreba nutit, hracka je pre potesenie dietata
Ročné dieťa ešte nevie používať odrážadlo??? Naša už v tom veku šoférovala /tatinkovi na kolenách/.