Rozdielny názor na výchovu
Keďže dnes je sviatok všetci sme doma a zas sa len hádame s manželom.To čo vždy že som zlá matka že sa nestarám o dieťa.Jedli sme obed(manžel predtým dovolil malému sladkosť tak obed nechcel),hral sa v izbe.Volal ma aby som mu pomohla poskladať lego.Ja som mu povedala že dojem a budem s ním skladať.No on začal revat že to bude nadlho a on to chce teraz hneď skladať.Dojedla som,manžel vykrikoval že som zlá matka že najesť sa mi je prednejšie než dieťa.Ked sme spolu všetci doma stále po mne kričí že to a hento robím zle,že dieťa by malo byť prvoradé až potom ostatné veci.Ked si robím niečo alebo sedím-oddychujem manžel mi vyčíta že zas som není s malým že musí on ho zabávať.Vykrikuje že len on sa stará oňho(cca hodinu dve počas dňa sa mu venuje, niekedy ani toľko nie),že mňa vôbec nezaujíma čo robí dieťa že na čo ho máme keď nechcem sa oňho postarať.To znamená u manžela že robiť mu 24/7 animáciu.To ja nerobím a preto sa hádame.No on mi vykrikuje a ja sa mu snažím vysvetľovať veci.Podla neho keď malý povie mama hneď mám utekať za ním čo sa stalo.Ja to nerobím a preto som zlá matka.Uz mi došli argumenty čo manželovi stále vysvetľujem nech neberie všetko tak vážne a tragický,nech nechá malému priestor aby bol hral sa aj sám.No nechápe.
Píšeš opakovane to išol, prišol, barsco píšeš iba ty🙂tvoj muž je despota.Tak hraj jeho hru aký požičaj, taký vráť.Ty si varila.. on dal malému sladkosť to mohol byť dovod na hádku prečo to spravil.Tvoj muž nie je normálny a nikdy sa nezmení.Syn mu to raz zráta, keď z neho robíte takú modlu.
@dadis Preboha to je až moc ako sa ten chlap správa.
ano, je to moc, som rada, ze si to uvedomujes. ta diakritika ta prezradila
A co keby ste sa naobedovali vsetci naraz? Sladkost pred obedom? Nehrozi, alebo ak nieco starsi syn dostane je si vedomý, ze obedovat bude. A tvoj manzel si asi mysli, ze vy mate posluchat vase dieta a ono si povie, kedy chce jest, hrat sa a komplet sa mu prisposobite. Ale dieta by malo mat nejaky cca rezim a ten dodrziavat aspon priblizne. A nie si zla matka. Najskor sa najedz a potom sa venuj dietatu, lebo inak nebudes mat vobec energiu sa mu venovať. A skus to priucit aj manzela.
@ema22270 Presne tak manžel si myslí že keď máme dieťa tak dieťa je prvoradé a my rodičia sa mu musíme vo všetkom prispôsobiť sa.
a co ma jest ked “ opatrovatel” nesmie varit a upratovat??? ved on z neho vychova maleho rozmaznaneho netrpezliveho egoistu ktory je pupok sveta. Manžel nech navštívi psychológa/psychiatra veď tym nici celu rodinu.

@tenerifka A čo mám robiť?