V akom počasí ísť alebo neísť von s deťmi v kočíku?
Ahojte zakladám túto tému lebo nech som hladala na nete info tak všade sa píše inak a iné ale len čo sa týka vačších detí ale čo sa týka tých v kočíku tak nie a dúfam že mi tému adminky nezrušia. 😉
Chcem sa vás mamičky spýtať kedy za akého počasia sa von s deťmi ísť može a za akého nie. Samozrejme v daždi alebo za hustého sneženia mi je jasné že nie ale čo sa týka hlavne teplot pod nulou, teda do kolko stupnov pod nulou sa može ísť s dieťatom von
ahojte, chcem sa opytať mam pomalinky mesačného synčeka, už by som snim mohla chodiť von? ak hej tak na aký dlhý čas ?
@luciana157 ahoj, ten krémik čo si kúpila svoje babo, tak odkedy to môžu používať?
@vera1132 ten kremik je od narodenia, to je sada vyslovene pre babatka
@vera1132 ja by som s nim uz isla von, hlavne teraz ked tak nemrzne. ale nie na dlho pol hodka az hodina
@luciana157 a to v lekarni , alebo v drogerii ?
@luciana157 ako bola som s nim vonku, ked sme boli prví krat u pediatričky, tak sme pobehali ešte obchody....
ale už môžem sním chodiť normalne von, aj každý den?
@vera1132 v lekarni, stoji okolo 12 eur
@vera1132 mne sa malinka narodila v lete, takze som s nou cez obed nemohla chodit von kvoli horku, ale rano alebo vecer som snou chodila ked sa dalo, tak kazdy den.....podla mna aj ty uz mozes, len ak by moc mrzlo, tak radsej nie.
@luciana157 vyzbrojim ho von a pojdeme zajtra.
u nas na dedine je to najhoršie že my nemame chodiniky iba hlavnú cestu 😢 a tento rok sa u nas strasne vela detičiek narodilo, a neviem ako to budú riešiť ostatné mamičky.

a proti zime som kupila krem z biodermi z rady abc ( ta je pre babatka ), vola sa coldcrem a je vyborny