icon

Výška trojročného dieťaťa

renatkaj
13. apr 2017

nasa dcerka ma tri roky a meria len 86cm.narodila sa o mesiac skor a vazila 2,20kg.myslite ze to dozenie alebo mame navstivit odbornikov.mate niekto podobny problem?ako ste to riesili?dakujem za kazdu radu. R🙂

Strana
z2
renatkaj
autor
14. apr 2017

@rajna dakujem.

renatkaj
autor
14. apr 2017

@kikus48 dakujem,urcite pojdem.

renatkaj
autor
14. apr 2017

@kluska dakujem,vasa odpoved ma trosku ukludnila

renatkaj
autor
14. apr 2017

@mufka1 dakujem za povzbudive slova,pomohli

usacek79
14. apr 2017

@renatkaj Nasa 3,5 rocna ma 87cm a 11,5kg, boli sme uz na vsetkych vysetreniach, lebo nas nahnali, vsetko je v poriadku 🙂 Ja mam 162cm, muz asi 174cm, vypocitali nam, ze ona bude mat okolo 152cm.. Uprimne, je to dost absurdne z mojho pohladu, nakolko aj ja, aj muz sme boli najmensi v triede, aj ako deti sme boli uplne podpriemerne mali, aj celkovo utli. V puberte sme sa obaja dostali na uplne normalne hodnoty. Predpokladam, ze ak by vtedy tak riesili kazdy cm, tiez nase mamy nazenu na vysetrenia a tiez budu predikovat mini vysku...
Anyway, pre pokoj v dusi pokojne chod, nam spravili vsetky vysetrenia naraz, o tyzden boli vysledky , ziadna velka otrava to nebola..

kikus48
14. apr 2017

@renatkaj ono velku vahu tam zohrava aj vasa vyska. Ale netreba to podcenit. Mozno by bolo vhodne spravit genetiku. Vela stastia prajem.

janedoe
30. okt 2019

@janickadr ahoj. Nevies mi prosim ta poslat na tu skupinu link? Lebo uz mi ju par krat odporucali a ja ju neviem dohladat 🤷‍♀️ Dakujem ❤

janedoe
30. okt 2019

@janickadr dakujem krasne.

nina20
23. jan 2020

@janickadr ahoj prosím ťa pridala by si ma do tej skupiny? Neviem ju nájsť

mirka373
8. jún 2024

Prosím viete mi niekto poradiť. Dcéra keď sa narodila mala 50cm a 3890g. Teraz má 3 roky a 6 mesiacov. Síce chodím k ortopedovi z nozkou lebo jej jedna ide do O má ortezy. No nerastie. Teraz na svoj vek má 13kg a výšku 86cm. Už som zúfalá. Keď nepodrastie nevyrovná sa jej tá nozka. Síce nie je najmenšia v škôlke z triedy no aj tak sa mi to nezdá že je taká maličká. Všetci v rodine majú nad 170cm. Chlap má 185cm ja mám 165cm. Viete mi poradiť čo s tým, prosím.

renatkaj
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2