icon

Ako odnaučiť mačku obhrýzať izbové rastliny?

Dnes o 11:23

Mačaciu trávu ignoruje, ale ku kvetom ide hneď, ako sa otočím. Presúvať ich už veľmi nemám kam. Ako ju od tých kvetov odnaučiť?

anonym_efc783
Dnes o 11:27

Nijak, mozes dat prec kvety z dosahu alebo macku... 🙂 To samozrejme asi nechces pocut - ale pravda je taka, ze ak raz macka vykonava urcite spravanie, nie je to pes, aby si ju od toho dokazala nejakym sposobom oducit. Najma ak sa jedna aj o jej bezpecnost.
Takze kvety prec.

anonym_2e1853
Autor odpoveď zmazal
karin160298
Dnes o 11:44

@anonym_autor pozor lebo pre macku su kvety jedovate.

anonym_b7bd62
Dnes o 11:55

To mi pripomenulo našu, už nežijúcu mačku.Mala "v obľube,,kvety.Vzdy som jej dohovárala,dokonca odlomeny lístok zakryla labkou, keď som ju načapala pri kvetoch a karhala ju,ale keď bola sama v obývačke, pokračovala v "úprave,, kvetov.... ale nedalo sa hnevať na to milé stvorenie

adulka07
Dnes o 12:41

@anonym_autor sadim jej pšenicu do mokrej vaty...za pár dní vyrastie stonka a ona to kuše...tým pádom sa mojim kvetom pokoj

anonym_42d0a1
Dnes o 13:14

Ahoj, vyskúšaj pšenicu, jačmeň. Moje mačky sa kvetov nedotkli, jedli mladú pšenicu. Daj mu ju do nízkeho kvetináča na vnútornú parapetu alebo na balkón.

anonym_0a8260
Dnes o 14:50

Predávajú rovno trávu pre mačky, kúp jej to, hneď sa na ňu vrhne. A naozaj sú niektoré kvety pre nich jedovaté, pozri si to, nechceš ju predsa otráviť.