Ako odnaučiť mačku obhrýzať izbové rastliny?
Mačaciu trávu ignoruje, ale ku kvetom ide hneď, ako sa otočím. Presúvať ich už veľmi nemám kam. Ako ju od tých kvetov odnaučiť?
To mi pripomenulo našu, už nežijúcu mačku.Mala "v obľube,,kvety.Vzdy som jej dohovárala,dokonca odlomeny lístok zakryla labkou, keď som ju načapala pri kvetoch a karhala ju,ale keď bola sama v obývačke, pokračovala v "úprave,, kvetov.... ale nedalo sa hnevať na to milé stvorenie
@anonym_autor sadim jej pšenicu do mokrej vaty...za pár dní vyrastie stonka a ona to kuše...tým pádom sa mojim kvetom pokoj
Ahoj, vyskúšaj pšenicu, jačmeň. Moje mačky sa kvetov nedotkli, jedli mladú pšenicu. Daj mu ju do nízkeho kvetináča na vnútornú parapetu alebo na balkón.
Predávajú rovno trávu pre mačky, kúp jej to, hneď sa na ňu vrhne. A naozaj sú niektoré kvety pre nich jedovaté, pozri si to, nechceš ju predsa otráviť.

Nijak, mozes dat prec kvety z dosahu alebo macku... 🙂 To samozrejme asi nechces pocut - ale pravda je taka, ze ak raz macka vykonava urcite spravanie, nie je to pes, aby si ju od toho dokazala nejakym sposobom oducit. Najma ak sa jedna aj o jej bezpecnost.
Takze kvety prec.