icon

Kde podarovať staršie mačky kvôli zdravotným problémom?

lukinkoo123
Dnes o 13:37

Dobrý deň ľudia, chcel by som sa informovať, kde sa dá podarovať staršie mačky? Máme 6 mačiek a dcére to nerobí dobre, boli jej zistené zdravotné problémy a nemôžeme si ich nechať. Prosím o radu alebo niekoho, kto by si ich vedel zaobstarať. Mačky sú cistotne a vedia chodiť na mačaciu toaletu, ďakujem pekne. Prosím len normálne komentáre. Prípadne BA Okolie.

anonym_6fb0df
Dnes o 14:00

Na alergie su lieky

anonym_3d570c
Dnes o 14:08

To si ty, co ti priatel zakazuje macky a supol ich do voliery?

lukinkoo123
autor
Dnes o 14:11

Nie, nie som to ja. Alergie to nie sú, ale srdcové a má hadičku.

anonym_2b8b89
Dnes o 14:13

@anonym_3d570c a kto má hadičku, manžel, dcéra, či mačky?

abbey1
Dnes o 14:24

Čo myslíš, kto sa pobije o 6 starších mačiek?

anonym_cda1fc
Dnes o 14:27
@anonym_2b8b89

@anonym_3d570c a kto má hadičku, manžel, dcéra, či mačky?

@anonym_2b8b89 Ty si dobrý primitív.... načo aj tak stupídny komentár?

Ale k darovaniu.... no, velice ťažko. Mačiek je veľa. Sú kastrované? Ak áno, tak majú šancu. A asi iba inzerovať kde sa dá... Rôzne skupiny na FB, bazoš, osloviť lokálne OZ, či by nevedeli pomôcť s inzerciou. Narobiť dobré fotky, dôkladne popísať situáciu (ja osobne by som radšej vzala takéto zviera, než od nejakého retarda, čo to má na záhrade, nekastruje a každý rok darováva 30 mačiat "do dobrých rúk". A vytrvať. Niekedy sa nový majiteľ nájde rýchlo, niekedy to trvá.

lukinkoo123
autor
Dnes o 15:22

Mačky sú kastrovane a odčervené a je o ne postarané. Všetky sú v dome. Nemám záujem o priblbe komentáre. Pýtam sa kto má záujem a nie, kto sa o to pobije a pod. Stačí, aj keď sa 2 zoberú.