icon

Kde podarovať staršie mačky kvôli zdravotným problémom?

lukinkoo123
13. máj 2026

Dobrý deň ľudia, chcel by som sa informovať, kde sa dá podarovať staršie mačky? Máme 6 mačiek a dcére to nerobí dobre, boli jej zistené zdravotné problémy a nemôžeme si ich nechať. Prosím o radu alebo niekoho, kto by si ich vedel zaobstarať. Mačky sú cistotne a vedia chodiť na mačaciu toaletu, ďakujem pekne. Prosím len normálne komentáre. Prípadne BA Okolie.

anonym_6fb0df
13. máj 2026

Na alergie su lieky

anonym_3d570c
13. máj 2026

To si ty, co ti priatel zakazuje macky a supol ich do voliery?

lukinkoo123
autor
13. máj 2026

Nie, nie som to ja. Alergie to nie sú, ale srdcové a má hadičku.

anonym_2b8b89
13. máj 2026

@anonym_3d570c a kto má hadičku, manžel, dcéra, či mačky?

abbey1
13. máj 2026

Čo myslíš, kto sa pobije o 6 starších mačiek?

anonym_cda1fc
13. máj 2026
@anonym_2b8b89

@anonym_3d570c a kto má hadičku, manžel, dcéra, či mačky?

@anonym_2b8b89 Ty si dobrý primitív.... načo aj tak stupídny komentár?

Ale k darovaniu.... no, velice ťažko. Mačiek je veľa. Sú kastrované? Ak áno, tak majú šancu. A asi iba inzerovať kde sa dá... Rôzne skupiny na FB, bazoš, osloviť lokálne OZ, či by nevedeli pomôcť s inzerciou. Narobiť dobré fotky, dôkladne popísať situáciu (ja osobne by som radšej vzala takéto zviera, než od nejakého retarda, čo to má na záhrade, nekastruje a každý rok darováva 30 mačiat "do dobrých rúk". A vytrvať. Niekedy sa nový majiteľ nájde rýchlo, niekedy to trvá.

lukinkoo123
autor
13. máj 2026

Mačky sú kastrovane a odčervené a je o ne postarané. Všetky sú v dome. Nemám záujem o priblbe komentáre. Pýtam sa kto má záujem a nie, kto sa o to pobije a pod. Stačí, aj keď sa 2 zoberú.

anonym_0a8883
13. máj 2026

Neviem ti poradiť ale držím ti palce
Hlavne kvôli dcére 🌹

anonym_1cafef
13. máj 2026

Daj ich do utulku,alebo skus na FB ale tam dostanes vynadane a ze mas dat lieky a zit na liekoch lebo macicka,psicek a hovienko k tomu este.

anonym_1d4fb2
13. máj 2026
@lukinkoo123

Mačky sú kastrovane a odčervené a je o ne postarané. Všetky sú v dome. Nemám záujem o priblbe komentáre. Pýtam sa kto má záujem a nie, kto sa o to pobije a pod. Stačí, aj keď sa 2 zoberú.

@lukinkoo123
Preboha 6 mačiek doma😳

anonym_d5490e
13. máj 2026
@lukinkoo123

@lukinkoo123 Ahoj, ak su naozaj kastrovane a nevadilo by ti, ze by sme ju mali na dvore, tak by sme si jednu zobrali a starali sa o nu.

anonym_daeadd
13. máj 2026
@anonym_6fb0df

Na alergie su lieky

@anonym_6fb0df niekto bude brat lieky, ktore by inak nemusel, lebo macky????

anonym_f3715f
13. máj 2026

Ja si ich síce zobrať nemôžem ale skúsim poradiť - opýtaj sa svojho veterinára. Naša vet už neraz riešila takéto situácie (vyhodené psíky, nájdené mačky atď.) - oni majú prehľad kto napr prišiel o zvieratko v poslednej dobe a zháňa alebo kto takto zachraňuje mačky, kto si môže zobrať a určite sa dostanú do dobrých rúk. Majú kontakty a poznajú veľa ľudí, ktorí by isto vedeli pomôcť. Ja by som šla touto cestou.

anonym_2b8b89
13. máj 2026
@anonym_1d4fb2

@lukinkoo123
Preboha 6 mačiek doma😳

@anonym_1d4fb2 no veď toto🙄🙄🙄

lukinkoo123
autor
13. máj 2026
@anonym_d5490e

@lukinkoo123 Ahoj, ak su naozaj kastrovane a nevadilo by ti, ze by sme ju mali na dvore, tak by sme si jednu zobrali a starali sa o nu.

@anonym_d5490e ak mi viete napísať správu alebo zanechať číslo, tak sa vieme dohodnúť. Budem rád, za každú dobrú dušu, čo sa nájde. Chcem ich dať do dobrých rúk. Do útulku to nechceme dať, je nám ľúto, to tam dať.