Poraďte účinné pipety proti kliešťom pre mačky?
Čaute aké pipety proti kliešťom sa vám osvedčili? Len pre mačky myslím.. Vďaka
@anonym_autor
Ja len čumím čo to dávate mickám.Mrkla som na net a stoji to nekresťanské peniaze tie pipety a to každý mesiac čo?
Ja dávam už roky Fypryst sprej.Stojí pár eur a malé balenie mám na celú sezónu.
@anonym_autor
Ja len čumím čo to dávate mickám.Mrkla som na net a stoji to nekresťanské peniaze tie pipety a to každý mesiac čo?
@ketrin1984 to je ale na pár mesiacov obvykle, ja dávam dve od februára do konca októbra sa tu vedia kliešte držať. Keby som mala 5 mačiek po dvore naháňať so sprejom každý deň, asi by ma šlahlo 😏
@anonym_autor
@ketrin1984 sprej ako dávaš aby si to neolizali? 😁
@ketrin1984 to je ale na pár mesiacov obvykle, ja dávam dve od februára do konca októbra sa tu vedia kliešte držať. Keby som mala 5 mačiek po dvore naháňať so sprejom každý deň, asi by ma šlahlo 😏
@michaela329
To nieje každý deň ale tiež raz mesačne kvoli klieštom,na blchy ma dlhsi ucinok.Tento 1 sprej mam na 3-4 pouzitia od jari do jesene.
@ketrin1984 sprej ako dávaš aby si to neolizali? 😁
@anonym_autor
Golier na tu chvílu prežije,davam mu to ked je teplo nech rýchlo uschne.
@anonym_autor
@ketrin1984 áno stojí málo ale je dobrý iba na blchy a kliešte...Nexcard je aj proti vnútorným parazitom ako je pasovnica,pľúcne červy...
@ketrin1984 áno stojí málo ale je dobrý iba na blchy a kliešte...Nexcard je aj proti vnútorným parazitom ako je pasovnica,pľúcne červy...
@adulka07
2€ stoji tabletka na odcervenie
@adulka07
A po sezone kliestov ako odcervujes macku?Nechas ju pol roka bez odcervenia?V zime ju este 2x musis odcervit.Kedze jej nedavas ten pripravok proti kliestom tak jej musis tak ci tak dat nieco ine
@adulka07
A po sezone kliestov ako odcervujes macku?Nechas ju pol roka bez odcervenia?V zime ju este 2x musis odcervit.Kedze jej nedavas ten pripravok proti kliestom tak jej musis tak ci tak dat nieco ine
@ketrin1984 v zime používam Advocate...ten odčervuje a nie je proti kliešťom ...inak na odčervenie sú aj tabletky aj pasta

@anonym_autor čisto len na kliešte Frontline ale oveľa lepší je Nexcard combo a tá aj odčervuje