icon

Prečo mačka vyberá granule z misky?

Včera o 17:16

Naša mačka má posledné týždne zvláštny zvyk. Príde k miske, labkou si vytiahne jednu-dve granule von, hodí ich na podlahu a až potom ich zje. Takto si ich povyberá skoro polovicu porcie.

Miska je čistá, granule jej chutia, takže rozmýšľam, či jej nevyhovuje miska. Robia to aj vaše mačky?

anonym_4515f8
Včera o 17:26

@anonym_autor nemám mačku, ale robia to moje psíky. Takmer od šteniatok

anonym_4767f9
Včera o 17:26

Áno, aj môj kocúr to má vo zvyku 🤷

anonym_23c1b5
Včera o 17:27

Nas pes jeden cas nosil granule na koberec po jednej a tak jedol 😀z misky ani zo zeme nezjedol

anonym_9696fb
Včera o 17:38

nasa nielen granuly, no je nesposobna 🙂

stellarstar
Včera o 17:59

To robí aj moj pes 😂 ešte sa tými granulami aj pohrá

ipsa646
Včera o 18:00

Buď rada že to nie sú myši. Bude to asi zbytok loveckého inštinktu dravcov, alebo návrat k prírode. Takže máš BIO mačku!

weleda123
Včera o 18:01

Náš kocúr to robieval. Nie len s granulami, ale aj konzervami. Kúpili sme mu potom takú podložku pod misku, lebo stále to bolo všade, keď vyberal najmä tie konzervy teda.

anonym_99690e
Včera o 18:05
@anonym_23c1b5

Nas pes jeden cas nosil granule na koberec po jednej a tak jedol 😀z misky ani zo zeme nezjedol

@anonym_23c1b5 presne to iste aj nasa. Po jednej z kuchyne do obyvacky na koberec, predsa nebude jest sama. Kym sa nazrala nabehala kilometre 😅 Este si k tomu aj lahla, predsa nebude pri jedle stat ako v stanicnom bufete.

cyberk
Včera o 18:38

Aj nas to robi 🙂

anonym_23c1b5
Včera o 18:42
@anonym_99690e

@anonym_23c1b5 presne to iste aj nasa. Po jednej z kuchyne do obyvacky na koberec, predsa nebude jest sama. Kym sa nazrala nabehala kilometre 😅 Este si k tomu aj lahla, predsa nebude pri jedle stat ako v stanicnom bufete.

@anonym_99690e alebo sem tam aj na posteľ vyskakuje s jednou granulou a naspat k miske 😀😀😀 asi maju taku formu zabavy 😀

personality
Včera o 19:25

Môj kocur to robí, na tanieri ma mäso v papulke si ho prenesie inde a tam papa. Ale s granulami nie.

anonym_855daf
Včera o 20:34

ja som raz presne toto videla v jednej facebookej skupine, a dovod bol ten, ze macke vadila miska kvoli fuzikom -- velmi sa jej treli o misku,lebo bola hlboka. takze podla mna moze byt problem v miske