Prečo mačka vyberá granule z misky?
Naša mačka má posledné týždne zvláštny zvyk. Príde k miske, labkou si vytiahne jednu-dve granule von, hodí ich na podlahu a až potom ich zje. Takto si ich povyberá skoro polovicu porcie.
Miska je čistá, granule jej chutia, takže rozmýšľam, či jej nevyhovuje miska. Robia to aj vaše mačky?
Áno, aj môj kocúr to má vo zvyku 🤷
Nas pes jeden cas nosil granule na koberec po jednej a tak jedol 😀z misky ani zo zeme nezjedol
nasa nielen granuly, no je nesposobna 🙂
Buď rada že to nie sú myši. Bude to asi zbytok loveckého inštinktu dravcov, alebo návrat k prírode. Takže máš BIO mačku!
Náš kocúr to robieval. Nie len s granulami, ale aj konzervami. Kúpili sme mu potom takú podložku pod misku, lebo stále to bolo všade, keď vyberal najmä tie konzervy teda.
Nas pes jeden cas nosil granule na koberec po jednej a tak jedol 😀z misky ani zo zeme nezjedol
@anonym_23c1b5 presne to iste aj nasa. Po jednej z kuchyne do obyvacky na koberec, predsa nebude jest sama. Kym sa nazrala nabehala kilometre 😅 Este si k tomu aj lahla, predsa nebude pri jedle stat ako v stanicnom bufete.
@anonym_23c1b5 presne to iste aj nasa. Po jednej z kuchyne do obyvacky na koberec, predsa nebude jest sama. Kym sa nazrala nabehala kilometre 😅 Este si k tomu aj lahla, predsa nebude pri jedle stat ako v stanicnom bufete.
@anonym_99690e alebo sem tam aj na posteľ vyskakuje s jednou granulou a naspat k miske 😀😀😀 asi maju taku formu zabavy 😀
Môj kocur to robí, na tanieri ma mäso v papulke si ho prenesie inde a tam papa. Ale s granulami nie.
ja som raz presne toto videla v jednej facebookej skupine, a dovod bol ten, ze macke vadila miska kvoli fuzikom -- velmi sa jej treli o misku,lebo bola hlboka. takze podla mna moze byt problem v miske

@anonym_autor nemám mačku, ale robia to moje psíky. Takmer od šteniatok