icon

Suseda nenávidí čierne mačky, preto chcem tú moju prefarbiť

1. mar 2026

Chcela by som prefarbiť moju mačku. Ja osobne to nechcem, ale suseda nenávidí čierne mačky (je hrozne poverčivá). Už sa mi vyhrážala, že mojej mačke ublíži. Viete poradiť nejakú zdravšiu farbu aby jej neuškodila?

Strana
z2
krasneleto
1. mar 2026
@biba_18

@krasneleto ešte neskončili

@biba_18 aha... tak to mnohe vysvetluje :D toto sa jedna normalna dospela zena nemoze spytat ani keby bola obmedzena

lenka13332
1. mar 2026

@anonym_autor tak toto je bomba 😂😂😂😂

anonym_f07e39
1. mar 2026

@anonym_autor To bude asi tá, čo tu prednedávnom zakladala diskusiu o čiapke na hlavu pre morča. Smer psychiater.

autor
1. mar 2026
@anonym_f07e39

@anonym_autor To bude asi tá, čo tu prednedávnom zakladala diskusiu o čiapke na hlavu pre morča. Smer psychiater.

@anonym_f07e39 už ju tu spomínali viac krát, kto to je?

kavasmliekom
1. mar 2026
@tykat

@kavasmliekom nebolo to morca, celenka a ci ju vynosi?

@tykat áno, toto myslím

tatiana288
1. mar 2026

Zobrala by som ju kaderníčke, predsa len drogériové farby môže mačke zničiť srsť.

anonym_8d3d1d
1. mar 2026

ale inak baby vy ste videli tie videá že v amerike farbia psov? normálne vám psa nadšenia ako tigra alebo ho prefarbia na ružovo a pod

erikavesela
1. mar 2026
@anonym_autor

@martinkatinka neviem či stihne. Suseda povedala, že buď dám mačku preč, alebo nech ju prefarbím inak ju zab*je...

@anonym_autor by som ju zbila, pizdu...

slavomira236
1. mar 2026
@tatiana288

Zobrala by som ju kaderníčke, predsa len drogériové farby môže mačke zničiť srsť.

lenka13332
2. mar 2026
@anonym_autor

@martinkatinka neviem či stihne. Suseda povedala, že buď dám mačku preč, alebo nech ju prefarbím inak ju zab*je...

@anonym_autor ak toto povedala prečo nejdeš na políciu?

anonym_fad06b
2. mar 2026

povedz jej, že tvoja mačka nie je celá čierna, má ružový jazyk aj riť, keď chce, môže sa pozrieť :D

krasneleto
2. mar 2026

idem teraz zverolekarovi, mozem sa ti na to spytat... ci do blond az zosvetlit, alebo teda len taku vivi westwood z tej ciernej tvojej spravit... dam vediet...

anonym_3e0416
3. mar 2026

@anonym_autor choď si radšej detskú izbu upratať a nezakladaj tu zbytočné témy, určite sa treba aj do školy pripraviť, tak šup šup.
Každý deň tu vznikajú zbytočné príspevky , je vidno že na SK ešte deti prázdninuju..

leuska0910
3. mar 2026

Uz si na zltom slonovi🤣🤣

Strana
z2