Susedove mačky ležia stále u nás: Znamenie dobrej energie?
Macky od susedov lezia stale u nas na okne/terase, behaju za nami. Znamena to, ze tu mame dobru energiu? Ci? Nevadia nam. Prikrmujeme ich aj my. ❤️
@anonym_autor lezia tam lebo ich kŕmiš 🤣🤣
Mačky ti kašlú na nejaké energie, skrátka dostanú extra jedlo tak chodia k vám. Také jednoduché je to.
@anonym_autor btw mačky sa zdržiavajú tam, kde je negatívnu energia a psi naopak tam kde je pozitívna😉
Cítia sa u vás dobre, keby je to len kvôli zradlu tak neprídu ležať, prídu len keď chcú žrať.
Načo krmis susedove mačky? Keď ich nebudeš kŕmiť nebudú chodiť alebo chodia aj preto že tam máte kľud
macky su tam kde ich krmia.. ziadna energia... neznasam ked miju niekto krmy .. minule prisla smradlava jak poulicna k.va .. niekto ju mokal so silnou lacnou vonavkou - cela nasmradela od nich .. proste cudzie zvierata sa nekrmia
@anonym_autor btw mačky sa zdržiavajú tam, kde je negatívnu energia a psi naopak tam kde je pozitívna😉
@anonym_2c8a04 Aj ja som tak počula, že mačky vyhľadávajú miesta s negatívnou energiou a môžu ju aj neutralizovať, pes vyhľadáva s pozitívnou.
Tak, aby bolo jasno. Macka sa zdrziava tam, kde jej je dobre a citi bezpecie. Ste dobri ludia 🙏, preto u vas polihuju. Neboj, u zlych lezat nebudu.
Tak, aby bolo jasno. Macka sa zdrziava tam, kde jej je dobre a citi bezpecie. Ste dobri ludia 🙏, preto u vas polihuju. Neboj, u zlych lezat nebudu.
@anonym_fc1aa0 presne tak 👍👍
Lezu k vam kvoli jedlu v prvom rade 😂 skus nekrmit nejaku dobu, ak budu chodit nadalej tak kvoli tomu, ze sa u vas citia dobre.
Načo krmis susedove mačky? Keď ich nebudeš kŕmiť nebudú chodiť alebo chodia aj preto že tam máte kľud
@anonym_2275e0 susedom to nevadi.praveze naopak.❤️
@anonym_fc1aa0 dakujem. Tiez to tak citim. Ze sa u nas citia dobre, aj ked im napr nemam co hodit-davam im z vareneho jedla.
macky su tam kde ich krmia.. ziadna energia... neznasam ked miju niekto krmy .. minule prisla smradlava jak poulicna k.va .. niekto ju mokal so silnou lacnou vonavkou - cela nasmradela od nich .. proste cudzie zvierata sa nekrmia
@anonym_f6b1b2 tiez som na tom podobne. Xkrat som hovorila susede pár domov nech vyssie nech nedava zrat nasemu kocurovi..teraz je viac tam ako doma. Leje mu aj mlieko..v zime ho mame dnu tak je pokoj a leto je nastahovany orakticky u susedky...nervy mam na nu..Ja v zime mu doma vynasam zachod odcervunem upratujem ponom . Ona si ho uziva v lete
@anonym_f6b1b2 tiez som na tom podobne. Xkrat som hovorila susede pár domov nech vyssie nech nedava zrat nasemu kocurovi..teraz je viac tam ako doma. Leje mu aj mlieko..v zime ho mame dnu tak je pokoj a leto je nastahovany orakticky u susedky...nervy mam na nu..Ja v zime mu doma vynasam zachod odcervunem upratujem ponom . Ona si ho uziva v lete
@anonym_51b529 nasim susedom to nevadi ale
@anonym_fc1aa0 dakujem. Tiez to tak citim. Ze sa u nas citia dobre, aj ked im napr nemam co hodit-davam im z vareneho jedla.
@anonym_autor tak potom v poriadku len nadávaj naše ochutene jedlo ale bez soli a korenia 🙂
@anonym_autor nehadz im varene jedlo, macky su haklive na choroby obliciek, radsej nakup granule a kapsicky, ked ich chces krmit, alebo odrezky z cerstveho masa

@anonym_autor macky su tam, kde sa citia dobre. Nakoniec budu spolocne😄