Zmena životnej situácie - menej času na mačky
Ahojte mám taký problém. S bývalým som mala 2 mačky, ktoré chcel viac on ako ja, mačky sú moje. Mali sme ich spolu. Potom sme sa rozišli po 2 rokoch, teda po 4 rokoch, ale mačky sme mali dva roky. No vec sa má tak, že mám ich vo svojom byte, ale nebývam tam. Chodím tam vyslovene za mačkami, na 2 hodiny denne cca. Papať majú aj všetko je postarané. Sú dve. Čiže zahrajú sa spolu. No aj tak mám výčitky, že s nimi nie som dosť 😢 A neviem či má zmysel ich takto mať. Mám tam kamery, čiže keby sa niečo deje viem o tom. Ale čo by ste robili na mojom mieste? Mám ich dať preč? Je mi to strasne ľúto, mám ich rada, ale ľúto mi je aj keď s nimi nie som. Práca s cestovaním, prípadne nákupy, mi zaberie denne 10 hodín....
@motylik2559 nie je ďaleko, je to 5 min pešo.
@anonym_autor Ked byvas len 5minut od vlastneho bytu, nemas to jedno, ci byvas tam alebo vo svojom? Vies tento tvoj kostrbaty prispevok je dost taky onicom. Pretoze nepises realny dovod preco musis byvat 5min od vlastneho, nejde mi do hlavy, ze ked to mas taky kusok, ze im nevenujes viac casu, neodpisala si, ze ci ich nemozes dat ex...tak co vlastne ocakavas od tejto diskusie co si zalozila, ked jedine co tak citam prskas po druhych a ziadna odpoved ti nie je dobra? Do akej miery ti tak zalezi na tych mackach, ked nedokazes spravit ziaden ustupok voci nim? Ako strasne ti na tych mackach zalezi, ked sa sem dojdes vyplakat ako ti to je luto no na druhej strane neposkytnes ine info okrem toho,ze mas macky vo vlastnom 5min od toho kde byvas, stravis s nimi 2 hod a ako ti to je luto? Prepac, ale takyto prispevok bez viac uzitocnejsich info je nanic a zvlast, ked vidim aj tvoj pristup voci inym ludom tu a nieto este k tym mackam. Cloveku, ked skutocne zalezi na vlastnom zvierati spravi minimalne nejake ustupky voci tomu zvieratu, aby sa malo lepsie. Nevyplakava, ale kona! A ked na to nema, tak hlada riesenie- ci ex, alebo niekomu koho poznam primarne. Nebudem vypisovat drbnute odpovede ludom, od ktorych cakam radu, pritom ziadna ti nie je dobra. Predpokladam,ze si dospela a v tom pripade by si mala v sebe mat aj urcitu zodpovednost, ...tak ju mozes pouzit. Prijemny vecer...
@anonym_autor Ked byvas len 5minut od vlastneho bytu, nemas to jedno, ci byvas tam alebo vo svojom? Vies tento tvoj kostrbaty prispevok je dost taky onicom. Pretoze nepises realny dovod preco musis byvat 5min od vlastneho, nejde mi do hlavy, ze ked to mas taky kusok, ze im nevenujes viac casu, neodpisala si, ze ci ich nemozes dat ex...tak co vlastne ocakavas od tejto diskusie co si zalozila, ked jedine co tak citam prskas po druhych a ziadna odpoved ti nie je dobra? Do akej miery ti tak zalezi na tych mackach, ked nedokazes spravit ziaden ustupok voci nim? Ako strasne ti na tych mackach zalezi, ked sa sem dojdes vyplakat ako ti to je luto no na druhej strane neposkytnes ine info okrem toho,ze mas macky vo vlastnom 5min od toho kde byvas, stravis s nimi 2 hod a ako ti to je luto? Prepac, ale takyto prispevok bez viac uzitocnejsich info je nanic a zvlast, ked vidim aj tvoj pristup voci inym ludom tu a nieto este k tym mackam. Cloveku, ked skutocne zalezi na vlastnom zvierati spravi minimalne nejake ustupky voci tomu zvieratu, aby sa malo lepsie. Nevyplakava, ale kona! A ked na to nema, tak hlada riesenie- ci ex, alebo niekomu koho poznam primarne. Nebudem vypisovat drbnute odpovede ludom, od ktorych cakam radu, pritom ziadna ti nie je dobra. Predpokladam,ze si dospela a v tom pripade by si mala v sebe mat aj urcitu zodpovednost, ...tak ju mozes pouzit. Prijemny vecer...
@motylik2559 drbnute odpovede? Leda tak na drbnute útočné komentáre...a aj tak ani jedna moja odpoveď nebola drbnuta, za to tvoj komentar je riadne ostrý.
@motylik2559 áno? Písala som že ex by na nich neplatil, on nemal o tie mačky nikdy záujem.
@motylik2559 urobila som veľmi veľa ústupkov voči tym mačkám, a nemám záujem tu písať reálny dôvod prečo tam nebývam. Ale ľahko sa útočí že?
Si úplne mimo, píšeš ze macky chcel viac ex ako ty ale máš ich ty, lebo sú písané na teba. Potom ze on by nemal záujem sa o ne starať kupovať im jedlo a pod, teda ich vlastne nechcel ani ty, ci ako? Máš byť kde nikto nebýva, macky sú tam celý deň samé, ty si sice 5 minút od nich s nekompatibilnymi osobami, ale je ti ich ľúto tak za nimi na 2 hodiny dochadzas? Ty čítaš po sebe vôbec co z teba padá? Macky predaj alebo daruj a ak si ich chceš nechať, tak sa zariad tak aby si s nimi bývala, sú to zvieratá naviazané na svojho panička, aj keď to nedajú najavo tak ako pes. Im nestačí toto co majú, predstav so seba na ich mieste, ved by si liezla po stene byt cely den sama. A je jedno prečo nebyvas vo svojom byte, snáď si svojpravna spraviť rozhodnutie k spokojnosti všetkých ale hlavne nevinných tvorov, ktoré si na takéto zitie odsúdila.
Si úplne mimo, píšeš ze macky chcel viac ex ako ty ale máš ich ty, lebo sú písané na teba. Potom ze on by nemal záujem sa o ne starať kupovať im jedlo a pod, teda ich vlastne nechcel ani ty, ci ako? Máš byť kde nikto nebýva, macky sú tam celý deň samé, ty si sice 5 minút od nich s nekompatibilnymi osobami, ale je ti ich ľúto tak za nimi na 2 hodiny dochadzas? Ty čítaš po sebe vôbec co z teba padá? Macky predaj alebo daruj a ak si ich chceš nechať, tak sa zariad tak aby si s nimi bývala, sú to zvieratá naviazané na svojho panička, aj keď to nedajú najavo tak ako pes. Im nestačí toto co majú, predstav so seba na ich mieste, ved by si liezla po stene byt cely den sama. A je jedno prečo nebyvas vo svojom byte, snáď si svojpravna spraviť rozhodnutie k spokojnosti všetkých ale hlavne nevinných tvorov, ktoré si na takéto zitie odsúdila.
@windblue a čo je na tom mimo, že môj ex bol manipulátor a drankal že on chce macicky a ja som ich kúpila? Pričom on nemal záujem na ne míňať peniaze? Jedného dňa som narazila na inzerát s mačkami, len som povedala že sú pekne a začal ma manipulovať, že on chce macicky… mali sme ich spolu. Takže ak si nebola v takom manipulatívnom vzťahu, na čo na mňa útočíš?
@windblue a čo je na tom mimo, že môj ex bol manipulátor a drankal že on chce macicky a ja som ich kúpila? Pričom on nemal záujem na ne míňať peniaze? Jedného dňa som narazila na inzerát s mačkami, len som povedala že sú pekne a začal ma manipulovať, že on chce macicky… mali sme ich spolu. Takže ak si nebola v takom manipulatívnom vzťahu, na čo na mňa útočíš?
@anonym_autor takato ostra si mala byt k svojmu manipulatorovi. Nikto na teba neutoci, len pointa je v tom, ze nikto z nas sa nedokaze vzit do tvojej situacie, ktoru odmietas vysvetlit. Nikto nechape, preco by niekto, kto vlastni byt a ma tam zvierata, byval niekde s niekym mimo svojho sukromia, prisposoboval sa mu az tak, ze zanedbava svoje macky, ktore ma vraj rad.
Asi mas problem s osobnymi hranicami a si lahko manipulovatelna a nejasne sa vyjadrujes
Už si tu písala, sťahovala si, sa k chlapovi co v dome mačky nechce. Písali ti tam všetky možné rady a aj tak sa pýtaš znova 😂
Macky by som darovala alebo predala a byt dala do najmu.
@anonym_autor podľa mňa sa zbytočne trápite. S pohľadu vašich mačiek je všetko oukej a keď ich darujete alebo predáte skrátka na iné miesto, tak si zvyknú. Zvieratá neriešia, berú veci tak ako sú...
Už si tu písala, sťahovala si, sa k chlapovi co v dome mačky nechce. Písali ti tam všetky možné rady a aj tak sa pýtaš znova 😂
@bomba36 ak je to ona, tak to vsetko vysvetluje😏, od manipulatora k dilinovi
Áno, daj ich preč. A nabudúce v živote si už radšej zvieratká nezaobstáravaj
@motylik2559 urobila som veľmi veľa ústupkov voči tym mačkám, a nemám záujem tu písať reálny dôvod prečo tam nebývam. Ale ľahko sa útočí že?
@anonym_autor Neutocila som, odpisala som ti realitu bez prikras, ale je mi jasne,ze tu len malokto znesie. Ked napises viac info, ktore zial k takejto situacii su potrebne, potom sa mozeme bavit. Pisat temu a drzat sa jednej vety je dost onicom. A ano o tom ex si napisala tesne predtym ako si odpisala na moj koment, takze to bolo viacmenej subezne. Takze dopln zvysne info a mozno najdeme riesenie, ked nedoplnis a budes dalej tvrdohlavo prskat, tak si zodpovedna za svoje ciny tak ci tak a mala by si vediet riesit aj tazsie situacie v zivote ako je tato...
Ja nerozumiem, mas ich vo svojom byte kde nikto nebyva, macky su tam same? Ci v tom Tvojom byte niekto byva, kto sa o ne stara? Ci sa staraju susedia? Ci co. Cele je to zmatene napisane. Ak tam v byte s mackami niekto zije a je s tym ok, tak ok. Ale ak su tam same a chodis tam "za nimi", tomuto nerozumiem, to ma od lasky k zvieratu trochu dalej, najdi im normalny domov.
@anonym_246fc8 nauč sa čítať.
@anonym_autor spravila si sprostosť a vieš o nej, ale ked ti to niekto pripomenie iba utocis, robis ake si bola chudá. Toto si mala vmiest do tváre svojmu ex, keď bol teda taky hrozný, na nete si ale iná hrdinka ako v skutočnosti a vyzeras byt rovnaka manipulatorka, vsetko si ospravedlnujes. Chcela si radu, dostala si ich niekoľko, keď sa ti nepáči tak si sa mala pýtať známych, ak nejakých máš.
@motylik2559 áno? Písala som že ex by na nich neplatil, on nemal o tie mačky nikdy záujem.
@anonym_autor hlavne, že ich chcel viac ako ty.
@bomba36 Nie. Ja som sem nepísala. Ktorá je to téma? Nikam som sa nestahovala.
@anonym_autor hlavne, že ich chcel viac ako ty.
@anonym_8ac07f áno, chcel, myslel si že potom budem viacej u neho, aby mal viac sexu, ale nevyšlo mu to. Keď nevies čo je manipulátor, tak ťažko vysvetlím.
@anonym_autor spravila si sprostosť a vieš o nej, ale ked ti to niekto pripomenie iba utocis, robis ake si bola chudá. Toto si mala vmiest do tváre svojmu ex, keď bol teda taky hrozný, na nete si ale iná hrdinka ako v skutočnosti a vyzeras byt rovnaka manipulatorka, vsetko si ospravedlnujes. Chcela si radu, dostala si ich niekoľko, keď sa ti nepáči tak si sa mala pýtať známych, ak nejakých máš.
@windblue Viacej som dostala neempatickych urážok, ale tak tu sú ženy hrdinky, niekde si to musia kompenzovať.
@windblue Viacej som dostala neempatickych urážok, ale tak tu sú ženy hrdinky, niekde si to musia kompenzovať.
@bomba36 akurat som isla pisat, ze isto si nasla noveho chlapa, nastahovala sa k nemu a chlap macky nechce.
@anonym_autor Macky daruj, na co ich takto trapis? My mame tiez macku, co sa jej byvaly majitel potreboval len zbavit. Je to nas milacik. Daj im sancu na lepsi zivot.
@anonym_autor nikto si tu nic nekompenzuje jedine ty, nikto ta nepozná, píšeš ako anonym o radu co s mačkami ktoré si nechcela a aj keď sa o ne ,,staras" tak ich nechavas same v svojom!! byte. Nikto nepotrebuje riešiť aký si mala život, to bolo na tebe aby si si jo zariadila, ľudia tu reagovali na tvoj príspevok a začala si sa ihneď urážať. Keď sa ti nepáči realita tak to rieš, mohla si dávno.
@anonym_8ac07f áno, chcel, myslel si že potom budem viacej u neho, aby mal viac sexu, ale nevyšlo mu to. Keď nevies čo je manipulátor, tak ťažko vysvetlím.
@anonym_autor ja viem kto je manipulátor, nemusíš mi to vysvetľovať 🙂. Akurát, že z prsta som si nevycucala, že mačky chcel kôli sexu, aby si bola viac u neho... Aj tak nerozumiem tvojim myšlienkovym pochodom...
@motylik2559 drbnute odpovede? Leda tak na drbnute útočné komentáre...a aj tak ani jedna moja odpoveď nebola drbnuta, za to tvoj komentar je riadne ostrý.
@anonym_autor všetky sme D vnútri, len ty si lietadlo 😆🤷
@anonym_autor A ty si čo zač? Píšeš ako poloretardovaná, buď nevieš sformulovať svoje myšlienky alebo sa hráš na tajomnú, pritom týraš dve úbohé mačky v nejakom byte. To nevieš žiť sama, keď máš vlastný byt a popritom sa starať o svoje mačky? To musíš byť stále u niekoho nasťahovaná a prispôsobovať sa mu? Nevieš byť bez chlapa? A prečo? Kvôli sexu alebo nejakej poruche?
Skus ich niekomu darovat. Macka sama o sebe nepotrebuje cloveka k spokojnosti, vystaci si aj sama a ked su dve tak este lepsie. Aj tak je to ale voci nim nefer.
@anonym_autor A ty si čo zač? Píšeš ako poloretardovaná, buď nevieš sformulovať svoje myšlienky alebo sa hráš na tajomnú, pritom týraš dve úbohé mačky v nejakom byte. To nevieš žiť sama, keď máš vlastný byt a popritom sa starať o svoje mačky? To musíš byť stále u niekoho nasťahovaná a prispôsobovať sa mu? Nevieš byť bez chlapa? A prečo? Kvôli sexu alebo nejakej poruche?
@anonym_42cef9 a kde mám chlapa? Keby som ho mala, tak by sa spolu so mnou staral o mačky. Predstav si že žiadneho nemám. Ale tak nebudem sa baviť s poloretardkami. Ja som nikoho neurazala, zial tu je úroveň aká je.
@anonym_autor nájdi si ju, dobre vieš ktorá to je téma, keďže si ju zakladala
@bomba36 nech sa ti všetko vráti, za krivé obvinenia, ja som nič nezakladala.

@anonym_autor vau, toto som použila naposledy v 6. triede, keď mi Maroško vynadal. Gratulujem ti, nechceš si kúpiť ešte jednu mačku?
@anonym_4ecbf6 Este 2, aby ta 3. mala niekoho do paru.