Hľadám kamarátky zo Stupavy
Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.
@krpcek ja nechodím ku nej, ale počula som na ňu dobré recenzie 😉 ja som zatiaľ u kotlárikovej tu v stupave, ale marek je našťastie zdravé dieťa, tak nás tam videli väčšinou iba na preventívke 🙂 ale ak by som mala druhé dieťa, tak uvažujem nad zmenou pediatra a práve táto valdnerová by bola na zozname vhodných kandidátov 🙂
@evulikm ja chodim oravcovej - chodila som k nej aj ja ako dieta, aj teraz s mojimi deckami tam chodim, ale zacinam uvazovat nad zmenou, mam s nou zopar neprijmenych skusenosti. tiez tam nie sme casto, tak mozno dva krat do roka, teraz viac, lebo s malym chodime do poradne a to je prave kamen urazu - mala je strasne zvedava a ukecana a ked sme tam boli naposledy, tam po nej skrikla, ze nech je ticho, potom ju zas poslala von za mojou mamou (bola s nami), o tom, ze tam s malou chodim od zaciatku januara, co ju nieco chytilo a hned som ju prosila o ATB (lebo som mala 10 dni do porodu, aby sa rychlo preliecila) o tom ani nehovorim - teraz len trpnem, ci bude maly OK. samozrejme maly ma tie iste diagnozy ako mala aj mala, aj kamoskyne decka. 😖 neviem, neviem - zvolila som ju aj preto, ze ked budu deti chore s horuckou, nemusim ich prevazat, prejdeme peso 2 min. a sme tam. no mam pochybnosti.
@krpcek nie, vyrastla som v ba, ale nasi su odtialto, tak sme sa sem vratili, a ani som necakala ze sa mi to tak zapaci 😉 nemam sice okruh znamych ako keby som tu vyrastla (predsa len nechodila som tu nikdy do skoly atd.), ale mam tu rodinu, dobre kamosky (co sa sem tiez "vratili"), rodinnych znamych, aj to je fajn...
Ahojte, my sa tiež do Fifidla chystáme, takže sa teším 🙂. Ja tu bývam krátko, ale zatiaľ sa nám tu páči. Bývali sme v Devínskej a zvykli sme sem chodievať na bicykloch a neskor s manželom na motorke po Záhorí. Okolie je tu parádne.
@krpcek Ja tiež zatiaľ chodím k Oravcovej, ale moc dobrého som zatiaľ na ňu nepočula. A to čo píšeš ty, aby okrikovala také malé dieťa... 😠 . Veď pediater by mal byť zvyknutý na detské ďžavotanie a aj na plač. Na nás bola zatiaľ vždy v norme, ale dcérka je maličká, zatiaľ iba na ňu vyvaľuje oči a to jej hádam nevadí 🙂
@evulikm cize herna je iba vo stvrtok? Ja sa do MC chystam tiez uz par mesiacov a samej sa mi tam nikdy nechce zajst. No ale musim sa dokopat 🙂
@krpcek ja mam prave pocit, ze v stupave stretavam kocikov neskutocne vela. Inak co hovoris na vekovy rozdiel medzi tvojimi detmi? mali ste druhe babo planovane? My zaciname uvazovat, len este som nenabrala odvahu..
kocky, este mi povedzte, to su vsetky skolky v stupave take plne? ved su tu tusim 4, nie? vsetky su dobre?
ja som volala na FR.Krala a tam mi bolo povedane že budu brat deti narodene 2008 tie čo nezobrali teraz.Ja mam dobru referenciu na Ružovu.Mi mame podane na Ružovej aj Fr.Krala a budem vytešena ked ju zoberu aspon do jednej.
prihlasku si možeš dat ked je zapis tu je link na Fr.Krala...
http://www.materskaskolastupava.wbl.sk/Oznamy.html
@jana0706 tak aspon niekoho tu poznas, neprisla si do uplne cudzieho prostredia. 🙂
@fixka ja som s nou zatial nikdy problem nemala, sama som tam ako dieta chodila, byva oproti mne, ale ma vytocilo, ako sa sprava k malej . . .tiez som nazoru, ze pediater by mal byt k detom mily. potom ako sa sprava k inym detom, ked ku nam je taka. ja si s nou dobre vychadzam, pobavime sa aj o inych veciach, ked som tam, ale aby okrikovala deti? tak to nie, na to som citliva. 😠
@kvetinqa ano maly bol planovany, chceli sme rozdiel tak dva, tri roky medzi detmi. ja som zatial spokojna, mala je uz dost velka na to, aby mi trosku pomohla, donesie plienky, odnesie, sama sa vie napit, napapat, vycikat, takze vela veci uz okolo nej nemusim riesit a mozem sa venovat malemu. akurat ho chce staaaaale pusinkovat, ale tym , ze este stale nie je uplne zdrava, tak na nu striehnem, aby sa nenakazil.
@stelca no vazne nad nou uvazujem, musim sa porozpravat este s muzom, co si o tom mysli, aj ked viem, ze mi povie, ze mam urobit co chcem. 😀
no a skolky, to je kapitola, ja som davala malej prihlasku minuly rok v marci, mala ma ist od septembra, ale dostala som ju tam po znamosti, inak neviem. su to sice 4 skolky, ale vsetko plne - mozno keby aspon jeden developer postavil skolku, tak to bude lepsie. 😖

nechodite niektora nahodou dr. Valdnerovej do devinskej?