Hľadám kamarátky zo Stupavy
Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.
ahojte, my mame 11mesiacov a hladame kamosov..........,
ahojte 🙂
pozvánka na fifidlácke narodeniny 😉 http://www.fifidlo.sk/2014/10/19/oslavujeme-nar...

Ahojte, volam sa Mata a byvam s manzelom v Stupave dva roky. Mam 9mesacneho syna Matuska a hladam nejaku dalsiu osobu na spolocne kocikovanie. Ma niekto z Vas zaujem si pocas vozenia svojho dietata aj pokecat? Budem sa tesit.