icon

Hľadám kamarátky zo Stupavy

mily7
24. jan 2012

Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.

Strana
z14
matkin
6. feb 2014

Ahojte, volam sa Mata a byvam s manzelom v Stupave dva roky. Mam 9mesacneho syna Matuska a hladam nejaku dalsiu osobu na spolocne kocikovanie. Ma niekto z Vas zaujem si pocas vozenia svojho dietata aj pokecat? Budem sa tesit.

mily7
autor
24. mar 2014

@matkin ahoj, uz to tu asi vymrelo 🙂)) ja poznam baby uz len s vacsimi detmi, chodime do fifidla alebo do billa ihrisko uz nekocikujeme, ak by si chcela pokecat a odstavit maleho s kocikom povedz.

stokvel
28. apr 2014

ahojte, my mame 11mesiacov a hladame kamosov..........,

mily7
autor
19. máj 2014

@stokvel uz ste nasli?🙂

evulikm
24. okt 2014

ahojte 🙂
pozvánka na fifidlácke narodeniny 😉 http://www.fifidlo.sk/2014/10/19/oslavujeme-nar...

Strana
z14