icon

Hľadám kamarátky zo Stupavy

mily7
24. jan 2012

Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.

kvetinqa
27. feb 2012

kocky, nevytvorime si sukromnu skupinu? nejak sa mi nepacia vsetky tie zvedave oci tu na fore 😀

jana0706
27. feb 2012

@kvetinqa no moj mi ani teraz 2 hodky v kociku neprespi (teda len vynimocne), takze velka zmena to nebude 😀 asi musime obkukat bicyklik 😉

kvetinqa
27. feb 2012

kocky, akcne som zalozila sukromnu temu, dufam, ze som vas pridala vsetky, ak nie, dajte vediet.. takze sa mozme presunut sem:

krpcek
27. feb 2012

@kvetinqa veeelmi dobry napad.

fixka
27. feb 2012

@krpcek Kdeže, mužíček je v práci až do večera 🙂

mily7
autor
27. feb 2012

@jana0706 kvetinqa fixka lara 69 my mame velke brusko 🙂))

mily7
autor
27. feb 2012

@kvetinqa moja a ako vas najst, teda tu skupinu? to uz mam hladat nie kamaratky-stupava ale co? forum, tema, to si nezapamatam 🙂

krpcek
27. feb 2012

@mily7 klikni na ten link a hore daj paci sa mi to,potom si tu temu najdes v lavom stlpceku. 🙂

mily7
autor
27. feb 2012

krpcek si ma zachranila!!!! Zeny ja som taky humanista. Psycholog vsetko. ale ked dojde na computer a technicke veci som ako sto rocna babka. Konec mi. Tato doba ma zozere.

kvetinqa
27. feb 2012

@mily7 ale najprv musis na ten link kliknut a ked uz budes v tej teme,tak hore si kliknes na paci sa mi to. Lebo teraz si klikla len na moju spravu

kvetinqa
27. feb 2012

@mily7 a ked chces niekomu odpovedat,tak daj pred meno zavinac,tak sa to dotycnemu zobrazi v upozorneniach.

tehulka2011
9. apr 2012

@kvetinqa ahoj mozes ma prosim Ta pridat do sukromnej skupiny? O mesiac sa stahujeme do Stupavy a nikoho tam nepoznam 😉

kvetinqa
10. apr 2012

@tehulka2011 jasne.

dzejna
24. apr 2012

Ahojte mam 3 mesacnu dcerku. Najde sa niekto na kocikovanie? Byvame pri Cenavervise.

krpcek
24. apr 2012

@dzejna ahoj, je nas tu viac. 🙂 kedy chodite von?

dzejna
24. apr 2012

jej. prisposobime sa ked sa nam bude dat. kedy chodite vy? my by sme isli aj teraz ale strasne fuka.

ani3012
24. máj 2012

baby,napíšem aj sem...máte niektorá známeho alebo aspoň kontakt na niekoho,kto by mi predal 24 kg krájanej kapusty teraz na sobotu ? ďakujem za inf.

ivulik91
28. jún 2012

Ahojte maminky...najdu sa nejake maminky na kocikovanie? Mam 3mesacnu dcerku a sme tu pristahovane. Radi by sme spoznali niekoho druheho =)

ivulik91
28. jún 2012

@kvetinqa
Aj mna prosim pridas do skupiny?

kvetinqa
28. jún 2012

@ivulik91 jasne 🙂

daniela333
7. júl 2012

Ahojte maminky.môžem sa k vám pridať? bývame v stupave.máme sedem ročneho chlapčeka a deväť mesačnú princezničku 🙂

krpcek
9. júl 2012

@daniela333 jasne, @kvetinqa ta prida do sukromnej temy,lebo tu nepiseme. 🙂

kvetinqa
9. júl 2012

@daniela333 pridala som ta

lianakaaa
22. nov 2012

Ahojte maminky, byvam v stupave asi 4 mesiace aj s mojou 5 mesacnu dcerkou a radi by sme spoznali niekoho noveho, neaku kamosku na kocikovanie.. budem velmi rada ak sa niekto ozve lebo samu ma to uz nebavy kocikovat... 😒

krpcek
27. nov 2012

@lianakaaa ahoj, je nas tu viac co chodime kocikovat. Mozno sa aj stretavame 🙂

lianakaaa
27. nov 2012

Ahoj, mozno hej stretavam vela mamiciek ked kocikujem dcerku... len tu nikoho nepoznam 😒

krpcek
28. nov 2012

@lianakaaa no tak sa mozme dohodnut a ist spolu, kedy chdite vacsinou von?

lianakaaa
28. nov 2012

kazdy den sme vonku, chodime vacsinou poobede.. budem rada velmi 😀

lucytaaa
13. jún 2013

Ahojte, tiež bývam v Stupave, rada by som sa pridala, keďže mi chýba nejaká kamarátka... poznám tu len samých chlapov... dieťatko však ešte nemám, takže kočíkovaním sa asi nepridám :( ale chcela by som sa opýtať, či niektorá nechodíte cvičiť do Ceva servisu... alebo inde... hodila by sa mi kamarátka na šport...okrem iného 🙂 Budem vďačná za každú odpoveď keďže sem prispievam skoro po roku od posledného príspevku...

danielaviki
24. jún 2013

ahojte, dievcata zo Stupavy, nepoznate dobreho zubara v Stupave a okoli?potrebujem pre seba aj manzela a najlepsie aj taky co berie deticky.my sme zo Zahorskej Bytrice.dakujem.