Narodeninová torta na poslednú chvíľu - Malacky a okolie
Prosím vás žienky, neviete o niekom kto by mi urobil tortu, potrebujem ju na budúcu sobotu 22.1. Mala som objednanu a teraz mi volala že nestíha, že mi neurobí. 🤦🏻♀️🤯 Neviete náhodou o niekom v Malackách a okolí, kto robí dobré, chutné a pekné torty? A vedel by mi ju urobiť aj takto na poslednú chvíľu?
Máš kopu video receptov,nie je to nič ťažké,len to chce trochu času a prípravu surovín. A budeš to mať podstatne lacnejšie.
@bambulka473 nám upiekla cukrarka zo solocnice, už sme viac krát od nej mali a sme spokojní, včera sa nám stal katastrofický scenár, v momente bolo po torte , rýchlo som jej večer písala a dnes doobeda upiekla, dnes sme mali totižto oslavu
@hazelgracegus ďakujem za odpoveď. No ja som sa nepýtala na video návody a recepty. Chcela som kontakt na niekoho kto robí torty.
@lenitta007 prosím, ak sa to dá, mohla by som poprosiť ten kontakt na tú pani cukrárku zo Sološnice? ĎAKUJEM 🙂
@lenitta007 ďakujem Vám, len, žiaľ, FB účet nemám a profil nemá verejný, neviem sa jej ozvať 😢
@laabejamaya nemáte ani massenger, že by ste jej poslali spravu? Ja ju nemám v priateľoch, ale dá sa jej napísať správa
@lenitta007 ani to nie, nemám smartfón, ale netrápte sa, skúsim napísať ešte do MA skupiny, či niekto nemá na ňu kontakt a keď nie, budem hľadať inde...ĎAKUJEM moc za ochotu
@laabejamaya paci sa:
0949 511 037 je číslo. A email snavratilova2020@gmail.com
@lenitta007 jej, ste veľmi zlatá, že ste mi ten kontakt vypýtali, ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE ❤
@lenitta007 milá Lenka, tak sme sa už s pani Silvinkou dohodli 😉 ĎAKUJEM ešte raz moc