2,5-ročná sa pocikáva
Ahojte baby, mám 2 a pól ročnú dcérku - ma ešte plienku na noc ale cez deň už bola krásne bez plienky . Teraz posledné dni sa ale vyslovene pocika a potom uteká na záchod , akoby nestihla alebo si neuvedomila . Dobrého pól roka sa už nepocikvala, samozrejme , nehody sa stali , ale teraz je to aj 5-6-7 krát denne nič iné nerobím len periem lebo ju stokrát prezliekam . Nehnevám sa na ňu , ale poraďte mi , či mám ísť k doktorke s ňou ( to aj pôjdem , ešte počkám víkend ), ale ste tu skúsene mamičky , ako jej pomôcť ? Chorá nie je , teplotu nemá … moc vám ďakujem a želám pekný víkend
Stáva sa to bežne, je to taký regres. Treba si ju všímať a posielať na záchod nech sa to znova zautomatizuje.
Asi sa zabúda pri hre, ale skús jej ešte moč otestovať len tak pásikom, či nie je nachladnutá. Toľkokrát sa zrazu pocikavať je dosť.
Inak je to "pol roka" , pól je len severný a južný.
U nás to bolo rovnako, malá bola v tom čase prechladnutá. Trvalo to pár dní, ako sa vyliečila, zase fungovala normálne.
No stane sa,skus sa jej castejsie pytat ci potrebuje cikat,aj moja sa obcas pozabudla resp. povedala ze potrebuje a hned to aj pustila😅

Myslím, že je to normálne, po predchádzajucich úspechoch už má menšiu motiváciu. Snažila by som sa trocha zmeniť taktiku, možno by jej pomohlo, keby si jej citlivo položila otázku, že možno je ešte malé bábätko a potrebuje mať plienku a fľaštičku a voziť sa v kočíku... 😀. S tým určite nebude súhlasiť .