Prečo 2,5-ročné dieťa stále chodí za mnou?
Prosím vas dokedy vas vase detičky "prenasledovali" vsade kde ste sa pohli. Niekedy v pohode, ale su dni keď mi to lezie na nervy. Ide za mnou vsade kde sa pohybujem..ma 2,5 roka...chlapi toto asi nepoznaju..respektíve za mojim mužom takto nechodí..obcas mam chuť niekam zaliezt a byt chvíľu sama. Neviem ci len mne to lezie na nervy...
Nie, nie iba Tebe...
Autorka ten komentar odo mna znamenal : nie, nelezie na nervy len Tebe ked dieta ide 24/7 vkuse za Tebou. Lezie to na nervy hadam vsetkym a je to normalne.
Ach 😄
Má 9 za pár dní, a stále som preňho najdôležitejšia osoba.
@anonym_autor je to normálne a občas to lezie na nervy aj ostatným.
Môj ma zachvíľu 9 a stále za mnou príde hoc aj na záchod keď dačo 🙈 A tiež mi to lezie na nervy hlavne keď viem že muž môže byť na tom záchode aj hodinu a za ním nejde 😀 Keď mal 2,5 samozrejme bol somnou všade, a ešte veľmi dlho potom 😀
Však si jeho mama, za kým by mal chodiť ❤️ za pár rokov nebude chcieť ísť s tebou skoro nikde, vid Moja 13 ročná dcéra, užívaj si to 🙂
@anonym_autor môj v tomto veku tiež chodil prevažne z amnou. Teraz má 3 a pol a je to samé "ocko musí" :D takže my máme momentlane "ocko fázu". Ale aj to prejde. Jednoducho sú to míľniky vývoja a štandardné správanie vzhľadom na neurologicky vývoj. Aj keď to lezie občas na nervy.
Nechcem moralizovat ale ziada sa mi povedat “och, co ja by som za to dala”.
Nechcem moralizovat ale ziada sa mi povedat “och, co ja by som za to dala”.
@anonym_7f85eb Presne tak, uplne chapem ako to myslis. Moja mala ma 4 roky. Ako prve, ked vstane uteka mi skocit do narucia a objimame sa. Samozrejme aj pocas dna sa vela objimame, pusinkujeme. Ale niekedy ked po spani tak hned uteka ku mne, aby sme sa objimali mne hlavou prebehne, ako rychlo leti ten cas, a ze uz dlho to trvat nebude a uz sa nebude chciet tolko mojkat 😭. Treba si uzivat tuto lasku malych deticiek, je to ta najuprimnejsia laska. Aj pubertiak lubi svoju mamu, ale nie je pre neho bohyna ako pre male dietatko.

Je to uplne normalne a prirodzene, si jeho maminka, jeho bezpecie. Ono sa to zmeni, neboj sa. Velakrat potom deti neskor "presedlaju" na ocinka a potom zeny vypisuju tu, preco si ich dieta vsima viac otca ako matku a ako to zmenit 😂