icon

5 ročné dieťa a pocikávanie sa

bobulka34
3. apr 2012

Nemate podobny problem. Dcerka sa stale pocikava, teda v noci. Proste ak ju nedam ja sa pocika. Snazim sa ju dat okolo polnoci a vydrzi obcas do rana. Sama nejde a ked ju nedam sa jednoducho pocika. Trvalo jej dlho aj pocas dna sa odnaucit, pritom bola s plienkami do necelych dvoch rokov, takze nemozem povedat, ze by som nato kaslala. Teraz to cez den zvlada, niekedy jej trosku ujde, ale to len raz za cca tyzden. Co sa tyka pitia, pije normalne, vecer nepije velke mnozstva a nevidim rozdiel vo veceri ked pije viac, alebo nepijde vobec. A zas odmietam rady niektorych , ze nepit od siestej, pretoze chodi zo skolky o pol piatej - piatej, dovtedy pije malo. Tak aspon nech sa napije potom. Bojim sa , ci nemoze ist o nejaku poruchu. Dakujem za kazdu radu.

xenicka13
3. apr 2012

ci ide o poruchu ti odpovie detsky nefrolog ale ked to budes riesit cez dr. aj ten ti povie 3hod. pred spanim nic nepit a dieta v noci budit na wc

tinki
3. apr 2012

@bobulka34 do 4 rokov je to "normálne"..neskôr by sa to malo konzultovať s lekármi. Robia sa testy na nefrológii a keď bude všetko v poriadku, tak sa to ešte rieši aj cez psychológa.

kikusa8
3. apr 2012

nas maly ma 5 a pol roka a skoro kazdu noc sa pocika...ked ho dam dve hodiny po zaspani cikat, tak nie. Ale u neho to je asi psychicke, pretoze to zacalo ked sme sa prestahovali...to mal cca. 3 roky, ale dr. cakala do 5tich rokov. Ono mu to naozaj samo preslo a nejaky cas bol naozaj kazde rano suchy, az pokial sme mu nekupili novu detsku izbu...odvtedy kazdu noc nehoda 😒 Este pockam ako to pojde, zatial funguje to budenie dve hodiny po zobudeni, ale ak ho nedam tak sa pocika...

danu
3. apr 2012

@bobulka34 pozri, pripadne sa opytaj v temach, na ktore ti dala linky hajanka