Ako prebieha zápis do škôlky?
Ahojte,ake mate skusenosti so zapisom do skolky?? Je lepsie sa ist informovat osobne,alebo staci im napisat??..do jednej skolky som pisala a tam mi povedali,ze mam sledovat ich stranky kedy budu blizwie informacie ohladom zapisu,vacsinou to davaju v marci a v maji byva zapis. Vobec si neviem lredstavit ako taky zapis vyzera a co vsetko treba..dakujem za kazde info.
No neviem,ale viem,ze termin maju zvecsa skolky aj skoly az v maji a vsetko bude na ich stranke vypisane.U nas bolo treba tlacivo vyplnit od lekara,ze dietatko moze nastupit,ze je ockovane.To v den zapisu som doniesla p.riaditelke,maly sa hral sam s p.ucitelkou v triede.Spisali ziadost a v juny som si bola pre vyjadrenie,ale ja som vedela,ze mi ho zoberu od januara.Tak sa tesime.
No neviem,ale viem,ze termin maju zvecsa skolky aj skoly az v maji a vsetko bude na ich stranke vypisane.U nas bolo treba tlacivo vyplnit od lekara,ze dietatko moze nastupit,ze je ockovane.To v den zapisu som doniesla p.riaditelke,maly sa hral sam s p.ucitelkou v triede.Spisali ziadost a v juny som si bola pre vyjadrenie,ale ja som vedela,ze mi ho zoberu od januara.Tak sa tesime.
@anonym_2b3b78 dieťa nemusí byť očkované, žiadny taký predpis, vyhláška neexistuje, Nie som proti očkovaniu, naopak, len pre info
@anonym_2b3b78 A ako ste zistili ze vam ho zoberu?
Nič netreba len vyplniť prihlášku a počkať na rozhodnutie, tie chodia v júni.
@anonym_2b3b78 A ako ste zistili ze vam ho zoberu?
@bmijab je to mala dedinska skolka,tak preto.A pani riaditelka este ucila aj mojho starsieho syna,tak my sa tu vsetcia pozname.Tak mi hned povedala.
@bmijab tak sleduj ich stránku. Každá Skolka ma v iný dátum zápis.
Stiahnes si na stranke obce/skolky tlaciva na dany rok, zbehnes k lekarke na potvrdenie (tu nemusi byt dieta s tebou). Zapis trva 1-2dni, pocas dna tam prinesies vyplnene papiere. Rozhodnutia prisli do el. schranky.
U nas sa odporuca ist aj s dietatom. Nam skolky trosku aj riaditelky/ucitelky ukazali - kde sa hraju deti, kde su satne, kupelnicky a tak. Moje dieta si to nevedelo predstavit. K tomu sme citali Misko a Brumko idu do skolky. Mali sme potom vela tem na rozpravanie doma. Napriek tomu, ze do skolky na koniec nechodi, tak ta 1 navsteva skolky bola ista 'zivotna skusenost'. Ucitelky/riaditelky sa dietatu prihovarali, dali mu balonik a tak ... skratka vsetci sa snazili, aby to bola pozitivna skusenost
Stiahnes si na stranke obce/skolky tlaciva na dany rok, zbehnes k lekarke na potvrdenie (tu nemusi byt dieta s tebou). Zapis trva 1-2dni, pocas dna tam prinesies vyplnene papiere. Rozhodnutia prisli do el. schranky.
U nas sa odporuca ist aj s dietatom. Nam skolky trosku aj riaditelky/ucitelky ukazali - kde sa hraju deti, kde su satne, kupelnicky a tak. Moje dieta si to nevedelo predstavit. K tomu sme citali Misko a Brumko idu do skolky. Mali sme potom vela tem na rozpravanie doma. Napriek tomu, ze do skolky na koniec nechodi, tak ta 1 navsteva skolky bola ista 'zivotna skusenost'. Ucitelky/riaditelky sa dietatu prihovarali, dali mu balonik a tak ... skratka vsetci sa snazili, aby to bola pozitivna skusenost
@luckajozko21 aj u nás bol taky postup, mali sme zápis aj s dieťaťom
Pýtali sa pani uč. na farby, čo má oblečené , ako sa volá maminka.. ale nič z toho nerobili, ak dieťa nevedelo , nechcelo odpovedať.
Ukázali nám ihrisko , skrinky a podobne

@bmijab MS v predstihu da na stranku kedy je zapis. Ty si vypnis prihlasku a potrebne dokumenty k tomu ( podla pokynov). Prihlasku a ostatne papiere posles postou, osobne alebo elektronicky ( to este mnohe MS nemaju). No a to je cele. Potom cakas na vyjadrenie.