Ako presvedčiť predškoláka jesť v škôlke?
Ahojte , syn 6 rokov je predškolák, ide o to že už by som rada šla do práce no problém je že môj syn vôbec nechce jesť v škôlke 🤦🏽♀️ a nie nedonútime ho nikto proste aj keby nejedol celý týždeň tak ani len neochutna nič 😭 v škôlke si ho nechcú nechať , len do 12stej a ani ja by som z toto nemala dobrý pocit nechať dieťa pól dňa hladné . Jedlo mu nemôžem nabaliť kvôli hygiene . Čo by ste robili ?
@anonym_autor ale celkom nerozumiem, on už ma povinnú dochádzku nie ?
6 ročne dieťa už musí vedieť uviesť prečo v škôlke nič nechce jesť. Nezje nič? Ani raňajky? Nemá žiadny iný problém?
Doma nemá problém s jedenim? Možno návšteva psychológa ?
@anonym_autor ale celkom nerozumiem, on už ma povinnú dochádzku nie ?
@anonym_21bd20 oni ho nechcú vylúčiť, len ho nechať do 12.00.Predskolska je povinná minimálne na 4 hodiny
@anonym_21bd20 oni ho nechcú vylúčiť, len ho nechať do 12.00.Predskolska je povinná minimálne na 4 hodiny
@jaskolka a manžel?
6 ročne dieťa už musí vedieť uviesť prečo v škôlke nič nechce jesť. Nezje nič? Ani raňajky? Nemá žiadny iný problém?
Doma nemá problém s jedenim? Možno návšteva psychológa ?
@pribinak máme to od mala takto aj doma, len doma zje svoje jedla ktoré ma rad , iné neochutna hneď ho napína . Riešili sme to už s doktorkou a na nič sa neprišlo , proste je taký …
A prečo nechce nič? Lebo neexistuje,aby mu absolútne nič nechutilo nikdy,tam môže byť zrejme iný problém,na aký on reaguje odmietaním jedla. Ako reaguje,keď sa ho pýtaš, prečo nič neje?
@anonym_autor ste sama ci s manželom?
@anonym_21bd20 mam manžela ale pracuje v zahraničí
@anonym_21bd20 a čo s manželom ? Ja nie som autor príspevku
@jaskolka pardon, nevšimla som si. Myslela som, že odpovedá autorka
@anonym_21bd20 mam manžela ale pracuje v zahraničí
@anonym_autor no ved to som chcela vedieť, tak potom padá striedanie. Myslíš, že sa ti nerozje? Keď tam budem deň dva týždeň?
@anonym_autor no ved to som chcela vedieť, tak potom padá striedanie. Myslíš, že sa ti nerozje? Keď tam budem deň dva týždeň?
@anonym_21bd20 nie už tomu neverím , do škôlky chodí 3 roky a nič sa nezmenilo
Veď ešte len dnes sa začal školský rok,je možné,že bude dačo jesť,ci prečo to riešite už hneď v prvý deň?
Jasné, to je zato, že ste ho doma nenaučili na normálne jedla. Je veru zopár takých matiek. A potom je problém. Je to tvoja chyba.
A doteraz jedol teda ako? Keď chodí už tri roky ...lebo potom nechápem, prečo je to problém až teraz a doteraz to ako fungovalo?
@anonym_autor tak je hladný potom pol dna 3 roky a teraz to je problém? Doma sa naje normálne? Keď ste mimo domu zje niečo? Ci len v škôlke ma problém? Nemôže mát blok ak ho učiteľka nútila jest ?
Chodte za muzom, tam bude "pomyleny" v cudzom prostredi a rozpapa sa v skolke tam🤔do decebra aspo, prospeje vam zmena obom.
Jasné, to je zato, že ste ho doma nenaučili na normálne jedla. Je veru zopár takých matiek. A potom je problém. Je to tvoja chyba.
@anonym_a55e15 na toto som čakala. Nebuď premúdrela keď si si to nezažila a pal odtiaľto prec
@anonym_a55e15 co je pre teba normálne jedlo ? Ako vieš ako autorka doma vari ? Radšej si zahryznúť do jazyka ty veštica.
@anonym_autor 3 roky sa nič nezmenilo, lebo aj prístup držíte ty a učiteľky rovnaký . Pôjde na obed domov a naje sa doma.. Ver mi, do 2 týždňov, keby vedel že tam bude do 3-4 poobede, tak by aspoň suchý chleba žul 🙂. Takže zmeniť budeš musieť najskôr ty prístup a potom zmení aj on.
@anonym_autor tak je hladný potom pol dna 3 roky a teraz to je problém? Doma sa naje normálne? Keď ste mimo domu zje niečo? Ci len v škôlke ma problém? Nemôže mát blok ak ho učiteľka nútila jest ?
@anonym_21bd20 nie v škôlke bol stále len do 12stej , no nejedol ani desiatu . Nechce jesť nikde ani u babky atd … iba doma
@anonym_a55e15 na toto som čakala. Nebuď premúdrela keď si si to nezažila a pal odtiaľto prec
@anonym_autor kluuud. Teraz sa už darmo rozculujes.
@anonym_21bd20 nie v škôlke bol stále len do 12stej , no nejedol ani desiatu . Nechce jesť nikde ani u babky atd … iba doma
@anonym_autor a u detského psychológa ste boli? je takýto nejedák od bábätka či až príchodom do škôlky?
@anonym_autor asi by som skúsila osloviť psychológa, bude mať v sebe nejaký problém.
@anonym_autor no dohodnut s ucitelkami, ze nech ho VOBEC nenutia a bude hladny no. Ak by riaditelka/ucitelky odmietali (dlhsie ako do poludnia), tak skusit vybavit papier od lekarky?
@anonym_autor a u detského psychológa ste boli? je takýto nejedák od bábätka či až príchodom do škôlky?
@0silvia0 jedlo začal odmietať keď mal 2 roky , boli sme pediatričky, tá len zhodnotila že je to normálne a vyrastie z toho 🤦🏽♀️
To nechodíte na výlety? Na dovolenky? Ste len doma?
Mna tu kamanuju ale ja by som ho proste nechala hladného……pokial nemá žiadne alergie a intolerancie či iné zdravotné problemy tak s tebou cvičí jedna radosť
Otec by mal byt doma a urobiť poriadok
Psychologickú si nezvazila? Čo doma je?
Mna tu kamanuju ale ja by som ho proste nechala hladného……pokial nemá žiadne alergie a intolerancie či iné zdravotné problemy tak s tebou cvičí jedna radosť
@pribinak tiež som si to myslela že len vymýšľa a tak som ho nechala celý den tak bez jedla a keď bol hladný dala som to čo sme mali my , a proste ho napinalo nezvládla som to …
@anonym_autor odvtedy ste u pedi boli, čo na to hovorí?
@pribinak otec je pracujuci človek, tak nemoze byt doma hala bála.
@anonym_autor odvtedy ste u pedi boli, čo na to hovorí?
@pribinak otec je pracujuci človek, tak nemoze byt doma hala bála.
@anonym_21bd20 boli sme zas pred rokom a nič proste len že máme skúsiť sirup na chuť do jedla 🤦🏽♀️

@anonym_autor ste sama ci s manželom?