Ako riešiť problém s jedlom v škôlke?
Baby chcem ss opytat.
Moje dieta nikdy nechcelo a ani nechce natierky na chleba. V skolke mi povedali,ze mu cisty chleba dat nemozu,lebo ine deti atd.Lenze oni maju na desiatu aj olovrant len natierky vo vacsine pripadov a to xe mu nechcu dat cisty chleba je pre mna nepochopitelne a nepripustne...
Da sa na niekoho v tejto veci obratit? Ci ziadat dake potvrdenie od dr?
Nestretli ste sa s tym niekto?
Pozri moja chleba neje občas zje stretku nátierky neje vôbec .+ Má alergiu na orechy sa nemali problém jej dať čistý chlieb
Uz tretie dieta mam v skolke. Ucitelkam som vzdy povedala co zje zje. Co nie nie.
Ono ja si neviem predstavit ze jedno nechce to. Dalsie to. Uvidia otatne deti. Zacnu tiez vymyslat. To uz by len bol cirkus.
Rozpravala som sa s veducou jedalne. Oni maju iste normy ktore proste musia dodrzat.
U nás v škôlke tiež nedávajú na výber, je to preto že by deti vymýšlali - ja chcem to a ja hento.. Takto to v škôlke nefunguje.. Moja doma nezje skoro nič, povie že neľúbi ani chleba a v škôlke zje chleba aj s nátierkami aj vraj aj celé obedy. Ona povie že tam jej to chutí. Dav detí robí divy, deti od seba odkukajú a spapajú aj to čo doma nie. Ja by som to vôbec neriešila, nech sa naučí papať to čo má ponúknuté. Vždy dostanú aj zeleninu, kakao, dvojchodový obed.. Úplne hladný nezostane.
Ja som učiteľka v škôlke a neviem, prečo by to mal byť problém dať dieťaťu čistý chlieb. Mala som aj ja také deti, kuchárky som poprosila, aby zopár chlebikov nenatreli a hotovo...
@lusyyy36 citala si co si napisala a o com sa tu bavime?...ked boli na vylete...vylet znamena rekreacne zariadenie/hotel. Tym padom obsluzny personal a slovo klient ktoremu vyjdeme v ustrety. Stravna jednotka v rekreacnom stredisku 15-30e, stravna v skolke 5e. Matematika, logika a hadam je to jasne.
@bzuminka môjmu dieťaťu veľmi chutí ked im dájú suchý chlebík 🙂
@lusyyy36 porovnávať restauráciu a školsku jedálen je uplne mimo 😀

@bellaa3007 klasická menšia mestská škôlka okolo 90 - 100 detí