Ako riešiť problémy dieťaťa s používaním záchodu?
Ahojte ...synček 4r vôbec nechce kakat do wc ani do nocnika ...skusali sme možné aj nemožné ......skúsili sme obj detsky záchod, ešte ho nemáme....kef som mu ukázala na foto sa smial a pocedal ze do neho bude kakat ....mali ste nejaký takýto problém a vyriešili ste to nejako ? Trva to už rok...ďakujem
Mame úplne rovnaký problém a ani ten zachodik u nás nezabral ani škôlka
@lenuska9999 len s kakanim je problém...do škôlky ide od sept. Nechce ani plienku nič tak do boxeriek kaka a len doma kaka ..preto chcem skúsiť to wc
@sandra151 no to si ma potešila och :( a ako to riešite zatiaľ? Pýta si aspoň pkienku na kako ?
Pozitívnu motiváciu typu keď sa vykakas do zachodika dostaneš to a to/pustím ti rozprávku a podobné veci ste skúšali?
Plienku si pýta našťastie zakaždým. A tiež bola situácia ze som jej ju odmietla niekoľko dní dať a potom sme chodili po lekároch kvôli zápche takže už naozaj neviem . Úplatky vôbec nefungujú ani to ze vidí ostatné detičky
@nikolani áno všetko mozne sme skúšali slubovali a neviem co
@sandra151 presne ani u nás ani uplatky ani iné deti keď vidí

Ide len o veľkú potrebu, alebo nechce na nočník chodiť vôbec ? A ako to robíš teraz ? Keď mu treba kakať , tak mu das plienku ? Či ma plienku celý čas ? V škôlke ako funguje ?