icon

Ako sa rieši škaredá prezývka v škôlke?

30. mar 2025

Prezývajú sa vaše deti v škôlke?
Škaredou odvodeninou z krstného mena? Ak áno, ako to riešili pani učiteľky?

Strana
z3
autor
31. mar 2025

@danica2711 za mojich čias som také oslovenia nezažila.

pribinak
31. mar 2025

@simca06022011 ale nie. Zas čo ma povedať: že ty osoba s nízkym sociálnym intelektom, Nehovor mi Mara ?

terezkaarthuramax
31. mar 2025

Mne by sa nepáčilo kebyze ma tak niekto vola.. vzdy si spomeniem na frázu z biblie co povedala Noemi. "Uz ma nevolajte Noemi, volajte ma Mara, lebo vsemuhuci mi to urobil velmi horke.." ale kazdy sa na to pozera inak.

simca06022011
31. mar 2025

@pribinak urcite nema detom v skolke nadavat do hlupych a pod.

iwesska
31. mar 2025

@andreakotesova Inak presne,dospely chlap Kiko,to je tragedia. Ale jemu to asi nevadi,lebo sam si tak hovori a insta profil ma kiko_bari.

iwesska
31. mar 2025

@kaca222 Presne,v skolke to zacina "ty hlupa...a v skole "ja som xy,ty pi..."🙈

kaca222
31. mar 2025

@iwesska ja som vcelku prekvapená, že tuto dotyčným sa zdá v poriadku hovoriť si “si hlúpa”. Nerozprávam sa tak ani s manželom, nieto aby sa tak rozprávali deti v škôlke. (A áno, viem, že sa rozprávajú aj horšie. Hlavne, keď je doma takáto komunikácia bežná)

pribinak
31. mar 2025

@simca06022011 nenadava

valise
1. apr 2025

A nevyzaduju rodicia, aby bola ich dcera oslavovana "Mara"? My sa vzdy na zaciatku, ked pridu nove deti, opytame, ako si zelaju aby sme ich oslovovali. Tak ich predstavime aj ostatnym detom. Take male deti si este neodvodzuju mena same,max. ak maju zlu vyslovnost a nevedia meno povedat inak. Ale aj my mame Sarlotu a volame ju Lota

Strana
z3