Ako sa vysporiadať so sťažnosťami na dieťa v škôlke?
Chcem sa opytat ci aj Vam sa ucitelka vkuse stazuje ako dieta neposedi a beha atd.. 3r dieta novacik v skolke, ci to len my... dcerka je zive a aktivne dieta, ale je velmi rozumna po druhej stranke, tak neviem no... do skolky sa tesi, uz
neplace. dakujem za Vase skusenosti 🙋🏻♀️💚
Musia si tam poradiť .... A ak bude veľmi zle povedia ...
@kristinapetronela ze neposedi a ked vidim na obed ako sedi pekne za stolom ked pridem pre nu, nemyslim ze by bola az taka, raz mi iba povedala a druhy krat som sa ja pytala, tak mi znova povedala to iste...
@lenjaja84 lenže ak ozaj pobehuje keď ostatní jedia ,to by nemala robiť a horšie je že môže si aj ublížiť ..tak radšej vám to povedia ako sa správa
Dcéru mám v triede kde sú deti od 2 do 3 rokov ... Na nikoho sa nikdy nesťažovali - aspoň som nepočula akurát po pár dňoch bolo rodicko tak hneď si zavolali mamu nejakého chlapca že sa musia porozprávať lebo mu treba dohovoriť aj doma ... Čiže určite mali mega dôvod lebo ozaj tam majú rôzne deti, aj plačlivé a na všetkých vždy hovoria na chodbe že boli super akurát tento jeden chlapec bol problémový. To, že sa doma správa i ak ako v škôlke nie je nič výnimočné.
Áno, každý deň počúvam sťažnosti učiteľky 😀 ale nie, že nepočúva, alebo neobsedí alebo nespolupracuje, nezapája sa atď. toto všetko je v pohode...sťažnosti sú ohľadom jedla..že odmieta jesť.. druhý rok počúvať denno denne to isté lezie človeku na nervy, ale tak vypočujem si, poďakujem pani učiteľke za trpezlivosť, poprajem pekný zvyšok dňa a ideme domov....
Nas siel do sukromnej skolky v januari a pocuvala som denno-denne, ze nechce spat, po par dnoch mi to uz celkom liezlo na nervy, tak som sa slusne spytala, ci im s tym viem nejako pomoct, ze predpokladam, ze nie je prve dieta, co si potrebuje zvyknut a odbornicky su oni a nie je a ze ak im viem nejako pomoct staci povedat. A zrazu mi to prestali rozpravat a maly si po chvili zvykol.
A to ze je energeticky a beha a pod. tak to napr. nam nikdy nehovoria, lebo sa to zrejme nevymyka kontrole a takych deti tam maju zopar ze ano a mali by si s tym vediet poradit.
Len niekedy mam pocit, ze od 3 rocnych deti ocakavaju, ze si aj same navaria a umyju riady a potom budu 4 hodint ticho sediet a citat noviny 🤷♀️
Ano, pocuvam. Dcera je hyperaktivna, takze neposedi. Kazdy den si vypocujem ako behala, ze neobsedi pri aktivitach, ze ju je tazke zaujat. Momentalne jej tam ani nedovolia zostat na spanok, pretoze si myslia, ze bude rusit deti.
preco by sa mali stazovat? nevnimaj to tak, je to len informovanie rodica o priebehu dna dietata v skolke. ak mas neposedne dieta co ocakavas ze ti budu hovorit? sedi na zadku ak prilepena?? vedela by si ze klamu, takto ti na rovinu povedia ze je ziva a pobehuje
@lenjaja84 veľmi veľa záleží od prístupu učiteliek. Moja chodí do škôlky a tam majú také skvelé učiteľky,že oni ani jedno zlé a negatívne slovo nepovedia na dieťa. Vo všetkom nájdu pozitíva. Raz,keď som preberala staršiu,tak akurát išla jedna mamička si pre dieťa. Pýtala sa učiteľky,že či aj v škôlke je hlučná,keď treba spať. Učiteľka povedala len toľko,že by bol zázrak,keby všetky deti naraz stíchli. Takže je normálne ak nejaké dieťa posledné rozpráva.
Nič zle tej mamičke nepovedala učiteľka.
To isté aj keď prídem pre moju: žiadne zlé slovo nepovedia. Ani keď nič nezje za celý deň.

@lenjaja84 nie, čo sa týka našej triedy, už druhým rokom sa učiteľky nesťažuje na žiadne dieťa. A to som sa bála ako zvládnu nášho syna, ktiry je ako utrhnuty z reťaze a keď pozerám sem tam, tak aj na prechádzke je divý, počuť ho na kilometre. Nikdy mi učiteľka nepovedala, že je neposedný, alebo že by si s ním nevedeli rady. Len povie, že je ako ostatné deti, že je zlatý a vsrtko v poriadku. 🙂