Je možné vylúčenie zo školy po anonymnej sťažnosti?

13. máj 2025

Dcéra chodí na strednú školu a stala sa taká nemilávec. Zastupoval im na telesnej učiteľ, ktorý dievčatá uráža, plieska ich po zadku, alebo hokejkou po chrbáte. (stalo sa to už viac krát) No a dcéra so spolužiačkami napísali anonym do schránky v škole, že čo sa im stáva na telesnej. Tento učiteľ sa to dozvedel, nejako to odniesla moja dcéra, nakoľko spolužiačky sa k tomu báli priznať, keďže vrieskal po nich a teraz nám prišlo predvolanie do školy. Čo z toho môže byť? Môžu dcéru vylúčiť zo školy?

nikpa
13. máj 2025

Prečo takéto anonymné udania? Ved sa dohodnite ako rodičia a hromadne sa sťažujte. To už by len bolo, aby ešte dievča vylúčili zo školy lebo sa nenechá plieskat od učiteľa po zadku. Čudujem sa ako rodič aj ako zamestnanec školstva, že ste to ešte neriešili.

kiki68
13. máj 2025

Isla by som tam spravit bordel, chod tam poradim s pravnikom a to uvidis ako stiahnu zadky. Takychto hnusakov uchylnych drzat v skolstve, len otazka casu, co by dotycny robil dalej, napominal dievcata po jednej v kabinete? S trenclami dole? Tiez by som upovedomila inspekciu o takomto jednani.

tenerifka
13. máj 2025

Toto sa vazne deje v krajine, ktora je sucastou EU v roku 2025????????

martul
13. máj 2025

Oni vás predvolali lebo sa to ide oficiálne vyšetrovať. Prečo by ju mali vylúčiť? Zato , že poukázali na chudáka a uchyla?? Len dcére povedz, nech hovorí pravdu, že si to nevymyslela sama a menuje aj ostatné spolužiačky

kiki68
13. máj 2025

My sme mali takeho uchyla a jedina som sa mu postavila do cesty, nikdy to nebudem lutovat a jedine lutujem, ze vtedy mama nevzala hned pravnika so sebou. To mala spravit, nakolko tam vyvinuli strasny natlak na nu vtedy. To sa zmenilo, ked jedneho dna prisli kuklaci a vedenie skoly islo v putach smerom do basy a tunelovanie a spreneveru. Je mi luto, ze toto niekde este je a ze su ohrozene deti takou pedofilnou agresivnou stokou.

biba_18
13. máj 2025

prečo by ju mali vylúčiť - ona predsa nič neurobila… 🤷‍♀️

autor
13. máj 2025

No ona ho aj natočila ako po nej bliaka, že to je jeho vec ako sa baví s ostatnými, nech sa ona do toho nestará. Mam tú hlasovku iba ja, nikto ju nepočul. Rozmýšľam ze jej ju pustím ak sa to otočí proti dcére.

biba_18
13. máj 2025

dobre že tú hlasovku máš 👍

mirage
13. máj 2025

@tenerifka ano, a iba na Slovensku sa to deje, v Spanielsku nemaju ani sexualne obtazovanie, ani ziadne skandaly.

domkakvet
13. máj 2025

Preco by ju mali vylucit zo skoly, ak je to pravda nech povie ako to je a ak je to vymyslene, tak nech sa ospravedlni, nikto ju zo skoly vylucovat nebude.

hipuska
13. máj 2025

No, v prvom rade tam choď s tým: že si veľmi rada, že sa to ide riešiť. Že preto anonymne, lebo mali strach z učiteľa. A čakáš, ako sa škola k tomu postaví, a ak nie, budeš to ďalej riešiť. Sebavedomo, zastať sa dcéry. A neverím, že škola o tomto učiteľovi nevie, len sa to proste tutlalo. Tu nahrávku si odloz, prípadne si z nej urob zálohu.

pikachu999
13. máj 2025

Spoj sa s mamami jej spolužiačok a riešte to.. nedajte sa zastrašiť, treba deti podporiť keď sa dejú takéto nechutnosti

viestta
13. máj 2025

Ziadaj presetrenie spravania ucitela. Poukaz na to, ze ak to nebude riesit skola das na ucitela trestne oznamenie

koniarova
13. máj 2025

Ty sa bojíš? Čoho preboha? Asi si nám teda nepovedala celý pravdu.

lucilaines
13. máj 2025

Prosim ta, ja som ako pubertavka zazila nieco podobne a chcem ti len povedat, ze to, ako to teraz vyriesis, velmi ovplyvni tvoju dveru dalej do zivota. Bud si bude sebavedomo stat za svojim, dokaze sa ubranit a poslat uchylov kam patria. Alebo ak sklopis chvost ty, nezastanes sa jej a este sa to ututle alebo nebodaj otoci proti nej, tak sa to s nou ponesie cely zivot. Ze to robit nemala, ze si mozu k nej dovolovat co chcu a ked sa ozve, tak je zle. Ako to uz dopadne v skole ovplyvnit nevies, ake ty prosim ta stoj na 100% za svojou dcerou a ak bude treba nahulakaj tam na toho ucitela sama.

cimage
13. máj 2025

Ty sa bat nemusis. Hlavne tam nechod ako keby dcera nieco vyviedla, lebo ucitel je vinny a nie ona. Ona len na to poukazala a najlepsie by bolo, aby sa k tomu vyjadrili aj rodicia spoluziacok. Nech sa neschovavaju, ved ide o ich deti. Nechapem tie dievcata, ze sa nepostavili a nepodporili tvoju dceru. Ved cim viac ich je, tym lepsie.

tenerifka
13. máj 2025

@mirage ja mam na mysli ten strach, ze sa to moze obratit proti nej, ze ako moze takto niekto vobec uvazovat.....

vreckovka2
13. máj 2025

No co z toho moze byt. Napriklad take trestne oznamenie na ucitela....

janickacrazy
13. máj 2025

Hlavne tam choď s manželom, aby si cítila podporu. Dúfam, že toho uchyla prepustia.

slnecnica82
13. máj 2025

Nie nemáš sa.coho bat , len si stoj za dcerou...

mogaa
13. máj 2025

Skôr sa to bude preverovať zoči voči.....len problém bude ak to bude tvrdiť len tvoja dcéra a ostatné spolužiačky to poprú.....

beronsche
13. máj 2025

Keby sa mi dcéra zdoveri, že ich učiteľ plieska po zadku a po chrbte hokejkou, v momente som v škole a žiadam prešetrenie.

betulinka1
13. máj 2025

Co to moze byt? Pekne treba rovno doniest spísanu staznost na učiteľa, adresovanú zriaďovateľovi a plus ich pekne upozorni na školskú inspekciu a trestne oznamenie. Capnutie po zadku je sexuálne obťažovanie a taky dement tam nema co robit!!!!. Chod tam pekne ako nasrata matka a nedaj sa!!! Deti spravili spravnu vec!!!! Dceru by som pochválila. Nema sa co nechat chapat ani osahavat. A plus by som učiteľa upozornila, ze ak si teraz na nu sadne a co i len o stupen sa jej zhorší známka, tak sa cele mesto dozvie o sexuálnom obťažovaní. Ak je to mozne, nech tam ide aj tvoj muz. Capnutie po zadku…DPC a poriadne to tam roztoc, ziadne take, ze ty sa bojis co z toho bude. Ucitel a riaditelka sa na bat ake budu Vase dalsie kroky a aky škandál z toho urobíte.

miskakyska
13. máj 2025

...toto mi príde, že sa dcéra hrá na mamu...teda podľa tých dvoch posledných viet,lebo rodič by sa isto tak sprosto nepýtal,keby mu dieťa obťažoval učiteľ

olimuc
13. máj 2025

- nie dceru nemaju preco vylucit, mohli ste podat rovno TO. Ucitel nema nikoho plieskat ani po zadku ani hokejkou. To, ze ruci ako vol … je sice nevhodne ale nie trestne. Bliaka kde kto. Ak by ho “neodstranili” svojmu dietatu vybavim oslovodenie od TV. Pokial sa to ututla mas stale socialne siete … v dnesnej dobe niekomu urobit “dobru” reputaciu nie je take tazke

gov
13. máj 2025

Urobit to mojej dcere, caka ho policia s putami, pedofil neukojeny.

jaskolka
13. máj 2025

Ja nechápem,že ste to už dávno neriešili vy ako rodičia...že učiteľ trieska dievčatá po zadku a chrbte hokejkou...to kde sme? 😮😮😮. Mali ste sa obrátiť na vedenie školy, dokedy ste chceli čakať? Teraz tam choď s tým,nech sa konečne začne to riešiť, takéto chovanie učiteľa je neprípustné

maris5
13. máj 2025

Priprav sa na vsetko, aj na zastrasovanie zo strany vedenia. Nevies ako sa situacia vyvinie. Nemusis podpisat papiere, ktore ti predlozia ak nie su pravdive a maju uskodit tvojej dcere. Mozes sa kedykolvek postavit a odist z toho stretnutia. Potom by som rovno isla podat TO na policiu, ze osahava dievcata pocas hodin TV.

Cize sa riad svojimi pocitmi a ked uvidis, ze druha strana nema zaujem situaciu riesit odid odtial a ries to na vyssich miestach.

ejbyk
13. máj 2025

U nás v škole sa udialo s učiteľom niečo podobné...ale bol to teda slabý odvar toho čo píšeš ty...od dcéry viem len že mal hlúpe poznámky na baby...ale teda dostal hodinovú výpoveď a letel ta tam....
Riešiť riešiť....a nedať sa

kiki68
13. máj 2025

@koniarova boji sa toho, ze ked jeho kolegovia budu reagovat aky je to nezmysel, tak to schyta jej dieta dalsie roky. Vela tychto predatorov sa tvari ako oblubeny kolega, pritom je to pedofilny agresor. Ja som to zazila na skole a bolo to vselijake.