Ako získať viac informácií od učiteľky v škôlke?
Zdravicko, kto vam odovzdáva deti? Lebo u nás, teda, strašná katastrofa. Naraz berie pani ucitelka 3 rodicov, teda keď som tretia tak ma s informáciami prekrikuje cez 2 rodicov. Nedozviem sa, či moje dieťa spalo, koľko zjedlo, pretože odpoved je “keby nejedol, tak vam poviem, presne si nepamatam” čo značí, že si mohol dat aj lyžičku, aj len polovicu alebo zjedol cele, za čo by som ho rada pochválila. Povie vam pani ucitelka aj niečo pozitívne z dna? Pretože nás všetkých rodicov iba sprdne, aké boli deti zle, kto sa pocikal a podobne … no, a deti nám donesie pani upratovačka (to je zlaticko inak, nič proti nej)
@anonym_9b91b7 lenze to meno treba aj priradit vizualne 😉 k detom aj ich ufrflanym, premotivovanym rodicom. a mne nastastie nikto deti neodovzdava a dufam, ze ani nikdy nebude.
@chillibubble mne to pripomenulo film Diabol nosí pradu, kde podľa fotiek sa dopredu učili mena🙈 cize mozno do budúcna budene dopredu posielať fotky, učiteľky sa to učiť a 1.9.privitaju každého rodiča osobne menom a priezviskom a nezabudnú pridať aj pukerlik... Amen 🙏😇🤣
@mooonika1975 ak neviete mena deti tak ako odovzdávate rodičom? 🙈 Neviem, ale mne ráno pani učiteľka sa pozdravila, podala ruku aj malá sa pozdravila, povedala svoje meno. A keď sme druhy deň išli tak sa pozdravila dobrý deň, ahoj a meno dieťaťa. Chvála Bohu že nie ste naša učiteľka.
@anonym_9b91b7 ak ti 22 deti ráno place a stačia aj 5ti a rozplacu všetkých, tak nebudes vedieť po týždni ani svoje meno . A ešte keď sa má opýta rodič či sme boli von a prečo nemá svoje sponky, posadiť vás tam na cele doobedie a uvidíme. Ani jedno dieťa nevie co je jeho, donesú ti vsetky veci v rukách a hromade a daju pred teba aby si ho obliekla a teraz tých dalších 20 tiež to iste Nemáš ani tušenia a bozkávaj dlážku po ktorej chodia učiteľky v maličkej triede. Z toho sa spamätávame veľmi dlho, z najmenších a každá učiteľka. Je tam taký hluk ako pri zbijacke na 6 hodín a za 900€. Chytraaaaaaa
@chillibubble mne to pripomenulo film Diabol nosí pradu, kde podľa fotiek sa dopredu učili mena🙈 cize mozno do budúcna budene dopredu posielať fotky, učiteľky sa to učiť a 1.9.privitaju každého rodiča osobne menom a priezviskom a nezabudnú pridať aj pukerlik... Amen 🙏😇🤣
@lienka.7 hrôza, fakt niektoré tu . Presne máš pravdu 👍👍
@anonym_autor u nás si zo začiatku učiteľky zapisovali jedlo spánok správanie a potom nám to prečítala pri odovzdani
@anonym_autor u nás si zo začiatku učiteľky zapisovali jedlo spánok správanie a potom nám to prečítala pri odovzdani
@jabuducanevesta to by som ani nezvládla, v posteli plaču , keď jedno soplave začnú ďalšie dve a zobudia všetky a plaču všetky. Jesť nechce prvé dni skoro nikto, aby sa nepogrckal . Zapisovať, klobúk dole vašim učiteľkám , možno v dvojtriednej materskej škole, kde sú zmiešané deti ale pri homogénnej skupine maličkých nemáš šancu .
@anonym_autor tak u nas , povedia ci vnucka jedla, kolko, ci spala. Ci zjedla cely chlebik , kolko asi obedu. A aj ze zaspala neskoro, alebo vobec. Za co je dcera vdacna. ( a ja ako babina tiez)
Ak má učiteľka niečo dôležité povedať rodičovi, tak to povie. No vykecávať sa pri odovzdávaní každého dieťaťa, na to nemá čas. Veď v triede zostáva kopec detí, ktoré sú nevyspytateľné a môže za ten čas, čo ich kvôli info pre rodiča nechá úplne samé, niečo vážne sa stať, dôjsť k vážnemu úrazu,... Ak by sa to stalo tebe, určite by si mala výhrady, prečo učiteľka nechala deti samé a išla sa vykecať s iným rodičom. Trochu rozmýšľaj, ak je potrebné, učiteľka to povie a že upratovačka dovedie dieťa? Ak je situácia v triede taká, že deti za ten čas nemôžu zostať samé, tak prečo nie? Nevykonáva výchovno - vyučovaciu činnosť pri prechode z triedy do šatne, dieťaťu nijak neublíži.
Čo je to za sprostosť, že v posteli všetci plačú, vzájomne sa budia, je to výmysel tupca. Vôbec to tak v škôlke nechodí a sopľavé deti tam nosia rodičia a zataja, že dieťaťu niečo je. Na telefonické zavolanie pre dieťa neprídu, no takí sa najviac sťažujú.
Ja som brala ako dobré znamenie, že nič nehovoria, takže som s učiteľkou hovorila asi 10 minut za cely rok. Ked si zabudol hračku a ked ma prosila,aby manžel nehadzal sanky a maleho cez plot, lebo meskali a kontrola z ministerstva sa to nemusi pacit. 😀ako skolkar mi toho povedal viac,ale skola, to je iba "nič" "neviem" "hm" na všetky moje otazky.

@anonym_autor bud spokojna, ze ucitelka nepotrebuje s Tebou riesit Tvoje dieta. Znamena to, ze vsetko je v norme. Ked ucitelky zacnu poukazovat na zvlastne chovanie dietata, rodic sa zvycajne urazi. V drvivej vacsine ma ucitel pravdu a dieta ma nejaku diagnozu a potrebuje specialny pristup.