icon

Ako zvládnuť dieťa, ktoré nechce chodiť do škôlky?

77miska7
31. okt 2025

Ahojte.
Máme problém, že keď som nastúpila do práce pred 2 tyzdnami prvýkrát od kedy mam malého tak nechce chodiť do škôlky kvôli tomu že ho nevodim ja a má nevidí ráno.

Teraz som si zobrala v práci voľno a vodim ho ja do škôlky alr problém je že on vážne tam už nechce byť. Ráno strašne plače, trasie da od strachu, uteká, kričí, nechce sa obliekať, kope, bije no všetko náraz. Jeden deň som ho dala sa mi to podarilo ale to bol masaker to som bola vyšťavená pol dňa z toho rána. Ostatné dni ani nešiel lebo prosté sa nedalo. Vraj v škôlke je všetko okej. On ešte nerozpráva (to riešime už nejaký čas) tak nevie povedať dôvod. V škôlke to jedni ráno plakal ale zobrala ho nejak učiteľka a potom sa ukludnil s tým že celý deň bol mrzuty a vôbec sa nezapajal. Poobede som prisla preňho a strašne sa rozplakal a nechcem sa ma pustiť.
Riešili sme to s psychológičkou ona vravela že maly to nezvláda kvôli mne lebo tie dni ma nevidel ráno čo som chodila do práce, a že mám riešiť inak tú prácu. Ale uz je problém že už ani somnou nechce ísť do tej škôlky.
Keby že budem chodiť ráno do práce a ocko ho bude vodiť s tým že ho tam nebude schopný dať tak bude problém lebo muž je živiteľ hlavný a on si nemôže dovoliť ostať doma.
Preto som bola ja doma lebo tak nám to vyhovovalo ale tiež už som chcela ísť do práce aj keď to nieje veľmi nutné že dokážeme sa uskromniť z mužovej výplaty ale predsa lepšie keď zarábajú obydvaja rodičia
Máte nejakú radu čo robiť?

Strana
z4
77miska7
autor
24. nov 2025
@anonym_227e11

Podľa tvojich reakcií mám pocit, že si o rady ani nestála 🤷‍♀️ @77miska7

@anonym_227e11 stála ale nie takéto aké ženy tu prednášajú. To niesu rady len obviňujú a kritizujú

anonym_227e11
24. nov 2025
@77miska7

@anonym_227e11 stála ale nie takéto aké ženy tu prednášajú. To niesu rady len obviňujú a kritizujú

@77miska7 ja som sa ti ako človek z praxe snažila pomôcť. Aj som sa ťa niečo pýtala. A odignorovala si ma 🤷‍♀️

Strana
z4