icon

Ako zvládnuť vozenie detí do škôlky s bábätkom?

27. aug 2024

Mam male 5 mesacne babo a dcera ide v septembri do skolky. Manzel musi byt uz o 6 v robote. Zatial to mam naplanovane ze male dam do autosedacky a potom v kociku odprevadim dcerku...Da sa to zvladnut, robia to tak mamicky?

Strana
z2
pribinak
27. aug 2024

Vyberieš vajce, nemusíš ani kočík ťahať

zafir01
27. aug 2024

Mala sa mi narodila na januári. Normálne som šla s vajíčkom .ktoré som len naklikla na Isofix . Bábätko spalo ,a syna som si pekne až na poschodie vyprevadila

30katrusa40
27. aug 2024

Normálne som posadila obe do auta, dcéra chodila do vedľajšej dediny. Sedačku do ruky dcéry za ruku v šatni položila sedačku na zem pomohla dcére a keď zašla zobrala malého v sedačke a zas do auta. Keď bol väčší tak drobca na ruky a dcéru zase za ruku som zobrala. Žiadna raketová veda.

kris_tin257
27. aug 2024

Síce my máme škôlku max 10 minút od domu čiže chodíme peši, ale malú som dala do kočíka, pred škôlkou som zobrala do rúk vaničku tu som odniesla a položila pri skrinkách a odprevadila syna až do triedy. Potom som vaničku zobrala nastokla pred škôlkou späť na kočík a išli sme domov 😊

mamamasama
27. aug 2024

Nechala som si staršie doma 😆

amelia89
27. aug 2024

chodila som s vajickom a isofixom,potom aj z auta som dala do nosica, a podobne. vacsia sranda to bola ked zacal aj mladsi chodit a kym som obriadila starsieho a mladsi mi tam vsade behal som bola taka spotena ze amen 😂

juliacenc
27. aug 2024

Nehnevaj sa ale to fakt na toto potrebujes radu s mk. Nic ine ako brat dieta so sebou ci uz v kociari alebo na rukach ti neostava, ziadnu zazracnu odpoved kt ti zmeni zivot tu nenajdes

belllinka
27. aug 2024

@juliacenc čoby nie, môže si najať "čipernú dôchodkyňu", ktorá jej každé ráno príde postrážiť mladšie dieťa 😂

danica2711
27. aug 2024

áno, dá sa to zvládnuť, mamičky to tak robia. Ostatné bežné činnosti zvládaš samostatne?

vyrovnanaosoba
27. aug 2024

Využívala som nosič, chodili sme peši.

dagas
27. aug 2024

No ja sa neviem dočkať kedy už malý bude držať hlavu a zoberem si ho na ruky a nebudem ho musieť vláčiť vo vajci..a ešte keď bude liať ako z krhly a nevieš čo skôr od radosti...v nosiči byť nechce 🤦 no ale nič iné mi nezostáva len to vydržať 🤣🤣🫣

juliacenc
27. aug 2024

@belllinka tak jedine, to by bol fakt situaciu meniaci element 😀

dadka1997
27. aug 2024

A co cakas za odpovede? Vsade kam ideš musíš si dieťa vziat ak nema doma s kym ostat.. v aute ostat nemôže to snáď vieš

ysseba
27. aug 2024

A keby ti mamičky povedali, že sa to tak nedá, tak by si čo urobila? Veď keď nemáš inú možnosť, tak sa to tak bude musieť dať spraviť. Či?

autor
27. aug 2024

@dadka1997 ano, planovala som ho nechat v aute, kym malu zavediem do triedy. Ak by som nestihala, necham ho doma v ohradkem

tiika
27. aug 2024

Toto by som teda naozaj nikdy neriskovala a nerobila. Radšej prísť neskôr do škôlky.

pininka1
27. aug 2024

Do kočíka a kilometer peso v akomkoľvek počasí, auto som nemala, tretie dieťa do nosiča a tak sme išli zasa peso

11bodka11
27. aug 2024

Pesi s kocikom. A v zime alebo v dazdi autom a s vajickom do skolky. Od parkoviska to bolo kusok. Ale my mame malu skolku. Ze vojdes rovno do satne. Ziadne poschodia. Hned sa vojde do šatne. Ale boli to zaujimave rana. Kolko krat sme flasu brali a cestou som jej davala jest. Alebo som ju musela budit ked chcela spinkat. A cez obed to iste.

dominikamacakova
27. aug 2024

Určite nenechávať v aute,ale vziať so sebou

1sally12
27. aug 2024

Doma v ohradke? 😳 samé? 😳

dagas
27. aug 2024

@1sally12 irónia 😏

etna07
27. aug 2024

Rodičia odprevádzajú dieťa do triedy maximálne prvý mesiac. Naučí sa vojsť samé do šatne, prezliecť sa a vojsť do triedy. Vo väčších školách deti do triedy odprevádzajú učitelia.

11bodka11
27. aug 2024

@etna07 pise o skolke

11bodka11
27. aug 2024

@1sally12 ty mas teda pochop 😀😂

1sally12
27. aug 2024

@11bodka11 prosím?? Veď sama píše že by ho nechala aj samé v aute, ty pochop🙄

11bodka11
27. aug 2024

@1sally12 to myslela ironicky pre Boha. Co si nechapava?

tiika
28. aug 2024

@11bodka11
@1sally12
Tak to sme nechapave asi dve 🤔😅
Ale 2x ironicky mi neznie toto vyjadrenie “ ano, planovala som ho nechat v aute, kym malu zavediem do triedy. Ak by som nestihala, necham ho doma v ohradkem”

3petka
28. aug 2024

Malé dieťa do vajíčka, sup do auta ( aspoň ja som chodila autom lebo to mame ďalej, ak máš bližšie môžeš aj pešo) a potom s vajíčkom do skolky odprevadiť staršieho.
Nič zložité… ale ak bol muž doma bola to taká úľava že som nemusela malého babusit a ostal doma.

guiseppinka
28. aug 2024

Ked bola starsia vo skolke, tak sme chodievali vacsinou peso, mladsia v kociari. Ak prsalo, tak sme sli autom - mladsia bola v sedacke, to uz mala cez rok. Kym bola starsia v jasliach, tak iba autom a to som brala vajicko so sebou dnu.
Ked sa narodil prcek, rano do skolky so vsetkymi v kociari. Starsia zacala neskor chodit do skoly, takze najskor ju vziat do skoly a potom mladsiu do skolky na opacnu stranu. Kym bol maly vo vajicku, tak som len naklikla vajco na kolesa a vysli sme ku skole, neskor som ho dala do kociara...

11bodka11
28. aug 2024

@tiika ty si ozaj myslis ze toto myslela vazne? Ved to je jasna ironia pre boha 😂😂

Strana
z2