Synčeka mi nezobrali do škôlky

sida456
26. jún 2017

Mile mamicky. Maly ma v auguste 3 roky. A nezobrali mi ho do skolky. Aj mam robotu od septembra som chcela nastupit.....ale nemozem lebo mi ho nezobrali do skolky.... ....este v septembri dostanem za august peniaze. A co oktober? A ostatne mesiace..... Je toto normalne????? 🙁

ema234
26. jún 2017

@sida456 nieje, ale takto to chodi.

bosoriak
26. jún 2017

@sida456 odvolat sa, ist za riaditelom, na obecny urad, byt otravna ako komar. Normalne to nie je, ale treba urobit vsetko preto, aby sa ten stav zmenil. ak kazdy len pokrci plecami, nic sa nezmeni.

belllinka
26. jún 2017

@sida456 Staršie deti sa nedostali, čiže s augustovým dieťaťom, bez známosti alebo úplatku by som so škôlkou ani nerátala... bohužiaľ.

belllinka
26. jún 2017

@sida456 Teraz už jedine súkromná

evittam
26. jún 2017

@sida456 Podaj odvolanie, uved skutocnosti-ze nastupujes so zamestnania....Alebo sukromna skolka.
A btw. A nic v zlom - do kedy si chcela "dostávať peniaze"?

evittam
26. jún 2017

*do...

llucciaa
26. jún 2017

normálne to nie je no bohužiaľ aj také sa stáva, no ja byť tebou si pobehám aj ostatné škôlky v okolí a možno by sa tam nejaké to miesto uvoľnilo, lebo nie každé dieťatko v septembri do škôlky aj nastúpi. netreba podľa mňa ešte vešať hlavu a skúšať hľadať ďalej

meganka13
26. jún 2017

u nas zaroven s rozhodnutim o neprijati dali zoznam skolok kde su este volne miesta, vacsinou to boli mestske casti, kto ozaj potrebuje ist do prace a nema inu moznost, tak je vdacny aj za to. Nie vsetky deti zvladnu adaptaciu a niektore nakoniec nezostanu vskolke, pripadne sa ludia stahuju, menia zamestnanie... Par volnych miest sa priebezne najde... Mozes dat dieta niekde najblizsie kde este vezmu a zaroven dat ziadost o prehodnotenie rozhodnutia, pripadne casom argumentovat, ze musite daleko dochadzat, ze je to casovo a financne narocne, nech o tebe vedia, stale sa zaujimat ci sa nieco nepohlo....

siska53
26. jún 2017

@sida456 Ano,zial,je to normalne,hoci by to nemalo normalne byt...Vyvolavat, vypytovat sa. Vypisovat.nic ine neostava.. A zistit si v okoli. sukromne skolky..
Nam sa to stalo so 4,5r.dietatom,az par dni pred sk.rokom nam.volali,ze ho vzali.. A druhe mi vzali az od dalsieho septembra.. 3mesiace ame platili sukromnu skolku a 2m.pomohli moji rodicia..

janickacrazy
27. jún 2017

@sida456 Bohužiaľ tak to chodí, treba sa odvolať, otravovať ako píšu baby, prípadne sa opýtať v iných školkach na okolí, či náhodou nemajú miesto. Ak to nevyjde, tak zohnať opatrovateľku, niekoho z rodiny alebo mamičku na RD, ktorá je doma, alebo súkromnú školku.