icon

Aktivity pre deti počas choroby

Včera o 13:47

Obe deti chore, cize uz tyzden sme zavrete doma a ja aj moje deti sa uz od nudy skrabeme po stenach. (4 a 2 r). So vsetkymi hrackami, knizkami 100x prehrate.Co robievate doma ked ste takto dlho zavreti?

anonym_648419
Včera o 13:55

Čo robili rodičia s nami, keď sme boli chorí?

patka06
Včera o 13:56

Sú také choré, že nemôžu von?
Piecť medovníčky, linecké - vykrajovanie zabaví na dlho, maľovať, super sú prstové farby

@anonym_autor

svetlonos
Včera o 14:11

@anonym_autor
idem proti svojim pravidlam a pustim im rozpravky. Sme z kategoroe - nemame doma televiziu 😏 Ale ked uz je toho moc, kludne pustim nieco, napriklat zvieratka v zoo s veterinarom alebo mensiemu bager traktor s pesnickami. Vsetci su spokojni. Ake zas to nieje stake ani pravidelne.

cyneric
Včera o 14:17

Treba poslať pána manžela/priateľa/iného rodinného príslušníka do knižnice, nech vypožičia nové knihy. Niektoré knižnice majú k dispozícií aj spoločenské hry a iný detský "sortiment". No a vždy sú tu rozprávky (kedy inokedy máme čas si sadnúť s kakaom a pozerať, než keď sme chorí), filmy a potom všetky tie také aktivity čo sa dajú vytlačiť na papier, tvorenie s rukami... Alebo sa môžu hrať deti samé, v tom veku je aj kuchynský hrniec zaujímavý...

anonym_4026c1
Včera o 14:22

@anonym_autor ak sme chorí, zvyčajne nás bolia aj očné viečka, takže lezime v posteli. Veru aj moje deti ledva žmurkaju, keď sú choré. Ak vyčíňajú, pre mňa to nie je ochorenie.

anonym_bebf87
Včera o 14:46

@anonym_autor mám už decká veľké, ale keď boli menší a chorí, roztiahla som gauč a hádzali sme si loptu, balóniky, postavili sme si bunker na celú obývačku, natiahla som šnuru z balkóna a vešali prádlo, prali, hrali sme schovku, atď 😀

anonym_5b16e4
Včera o 15:07

@anonym_autor pozri montessori ativity, je tam milión nápadov, kreslite, maľujte, strihajte, nalepujte, modelujte, vykrajujte z cesta,

janinah
Včera o 15:27

Zo stola,stoličiek vyrobiť stan,z krabic vlak,zo stoliciek autobus...babiky,plyšaky cestujuci...toto ich vie zabaviť.

slavkadi
Včera o 15:32

@anonym_autor keď boli menší pozerali rozprávku, čítali knižky, hrali sa s plastelínou, kreslili, po celej obývačke sme na zem prilepili páskou flipchart papiere a kreslili si po nich mestečko, cestičky, dali tam autíčka, zvieratká...alebo do plechu som im nasypala krupicu a mali pieskovisko, cestoviny navliekli na šnúrky, maľovali šišky.

ivangeline
Včera o 15:54

Hrajte sa. Proste ich nechaj robiť bordel. Tvorte. A ak sú takí živí a aktívni, tak nie sú natoľko chori, aby ste nemohli ísť aj von.. niekde do prirody, kde nie sú ľudia.. My sme nedávno mali 39tky a deti mi odpadávali od únavy, nenudili sme sa 2t, kt sme strávili doma..

anonym_72b508
Včera o 16:05

@anonym_autor keď to nie je nič vážne vezmem ich do nákupného centra alebo do tesca, tam sa vybehajú 😁🤭

anonym_571e17
Včera o 16:48
@anonym_72b508

@anonym_autor keď to nie je nič vážne vezmem ich do nákupného centra alebo do tesca, tam sa vybehajú 😁🤭

@anonym_72b508 keď sú chorí tak asi ťažko

lucik194
Včera o 17:38

pustite si z YT rozpravky na pocuvanie (dobre boli tie z lidl, tie prvé CD co vychádzali)