icon

Bojíte sa, že dieťa nebude spať v škôlke?

31. aug 2024

Doma potrebuje dudel+uplnu tmu+hladkanie po hlavicke. V skolke to samozrejme mat nebude tak urcite nebude spat
Mali ste to tak niektora?Bojim sa co bude

nikoletah
31. aug 2024

Moja sice dudu nemala od 1 roka, ale pani učitelka ju hladkala presne ako ja 😁

deti95060810
31. aug 2024

samozrejme...syn nepoznal denný spánok od 18 m...
v mš spal za celé roky len jeden jediný raz...

tramtada31
31. aug 2024

Moje deti už niekedy od 1,5 roka nespali poobede vôbec a v škôlke spali. Neboj sa zbytočne, už to nechaj na pani učiteľky, poradia si

solinkarka
31. aug 2024

nebojte sa...moja od 2r doma nespi a v skolke krasne spava

domka222
31. aug 2024

Môj nespaval od 2 rokov. Teraz skoro ako 5 ročný si ešte v škôlke pospí

ivik4
31. aug 2024

A to je problem ? Ja som v skolke za tie roky nespala jediny krat,moj syn takmer vobec. Bude ticho lezat

luliu
31. aug 2024

Nebude spat, tak bude ležať a oddychovať. A deti bývajú unavené, že zaspia aj tie, čo už nespavaju

doriiis
31. aug 2024

No tak nebude spať.🤷🏻‍♀️ Bude ležať a oddychovat

januska12323
31. aug 2024

Spať nemusí, stačí keď bude ležať.

0silvia0
31. aug 2024

V skolke som nikdy nespala, moje deti v skolke nikdy nespali. Bud zaspi, alebo nezaspi. Je to len obdobie, prejde.

tani777
31. aug 2024

Moja ked sla do skolky,bola este kojena,obedny spanok mi zaspavala len na prsniku..v skolke ho samozrejme nemala..a zaspala aj tak..a bolo tak,ze sa prebrala,isla vycikat,a ked nemohla zaspat,ucitelka si k nej lahla..dalsie dievcatko zas druha ucitelka uspavala na rukach..vsetko zavisi od ucitelky,ale ony su zvyknute na to,ze kazde dieta ma ine potreby,a ak nie su uplne "ladove",tak tomu dietatku pomozu zaspat 😊

maryetta
31. aug 2024

Moj prvy potreboval hlavne absolutne ticho. Kedze mali spalnu vedla kuchyne nehrozilo. Kym poumyvali riad hrnce kuchynu a chystali detom olovrant tak…. Uz aj bolo po “spanku”. Za 3 roky skolky neviem ci spal dokopy 5x.

oriesocek
31. aug 2024

Moja doma nespavala. V skolke zaspi vzdy a dokonca aj vyhrala sutaz, kto najrychlejsie zaspi 😉...

nikoletah
31. aug 2024

@tani777 aj moju skusali uspavat na rukach, ked mi to povedali tak mi skoro oči vypadli, ja som nikdy ju neuspavala tak. Ale bolo od nich milé že skusali 😊

jaga18
31. aug 2024

Najstarsieho mi tiež uspavala učiteľka na rukách. Dcéra v škôlke nikdy nespala. Najmenší nastupuje v pondelok prvýkrát, tak som zvedavá...od 18 mesiacov už poobede nespava.

autor
31. aug 2024

Baby dakujem vam.vsetkym utesili ste ma ❤️

doriiis
31. aug 2024

Moje deti nespali v škôlke vôbec.Bud oddychovali alebo im občas pani učiteľky dovolili si pozerať potichu v posteli nejakú knižku.

mimikarol
31. aug 2024

U nás v skolke mohli mať deti ktoré ešte potrebovali dudlik, tak aspoň to možno bude môct mať

danyelia
31. aug 2024

Jaj, zase tieto zbytočné obavy ,,dopredu,,...🙄 Ver, že bude, učiteľky si s tým poradia, dcéru tiež hladkali a uspávali v posteli, mala cca 2, 5 roka, keď nastúpila do škôlky...