icon

Bude dieťa pokračovať v škôlke?

8. máj 2023

Ahojte, mam otazku, chceme pokracovat v skolke, (dieta ma 4 roky) podali sme prihlasku, ale bojim sa ci ho vezmu nakolko kvoli chorobe dost vymeskaval prvy rok. Naozaj chodil malinko, ale velmi ma skolku rad. Sme z BA. Neviete mi povedat ako to je? Mam sa bat ako vlani ci sa podari a obosielat vsetky skolky? Dakujem pekne

dzulli1980
8. máj 2023

Choroba je to najmenej ... skôr by som sa bála toho, že ho nezoberú kvôli obsadenosti ... a to ho chceš dať do tej istej škôlky, kde chodil vlani? Lebo vtedy netreba podávať novú prihlášku, dieťa pokračuje ďalej.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
aspinka
8. máj 2023

Nerozumiem otazke? Uz navstevovalo tu skolku? Alebo idete ho len prihlaskou prihlasit?

kacena4
8. máj 2023

ak dieta chodilo minuly rok do skolky (mas rozhodnutie o prijati) a chces aby chodilo aj dalsi rok, nic neposielas ziadnu prihlasku, uz raz mas rozhodnutie o prijati a s dietatom sa pocita aj buduci rok automaticky hoci chodilo malicko

autor
8. máj 2023

@kacena4
@aspinka
@elizabet173
@dzulli1980 baby to som nevedela, dakujem 🙏🏻 ja som sa zlakla ze znovu treba prihlasku a minuly rok bol prijaty ltt takze sme tepli do poslednej chvile. Zavolam urcite so skolky zajtra, ja som to uz aj vypisala 🫣😊 dakujem ❤️

autor
8. máj 2023

*trpli

aspinka
9. máj 2023

presne ako bola napísané ak je dieťa uz prijaté a vydané rozhodnutie nič sa už nepodavá chodí do škôlky az kým nepôjde do školy.

autor
9. máj 2023

@aspinka 🙏🏻 super