Bude dieťa pokračovať v škôlke?
Ahojte, mam otazku, chceme pokracovat v skolke, (dieta ma 4 roky) podali sme prihlasku, ale bojim sa ci ho vezmu nakolko kvoli chorobe dost vymeskaval prvy rok. Naozaj chodil malinko, ale velmi ma skolku rad. Sme z BA. Neviete mi povedat ako to je? Mam sa bat ako vlani ci sa podari a obosielat vsetky skolky? Dakujem pekne
Nerozumiem otazke? Uz navstevovalo tu skolku? Alebo idete ho len prihlaskou prihlasit?
ak dieta chodilo minuly rok do skolky (mas rozhodnutie o prijati) a chces aby chodilo aj dalsi rok, nic neposielas ziadnu prihlasku, uz raz mas rozhodnutie o prijati a s dietatom sa pocita aj buduci rok automaticky hoci chodilo malicko
@kacena4
@aspinka
@elizabet173
@dzulli1980 baby to som nevedela, dakujem 🙏🏻 ja som sa zlakla ze znovu treba prihlasku a minuly rok bol prijaty ltt takze sme tepli do poslednej chvile. Zavolam urcite so skolky zajtra, ja som to uz aj vypisala 🫣😊 dakujem ❤️
*trpli
presne ako bola napísané ak je dieťa uz prijaté a vydané rozhodnutie nič sa už nepodavá chodí do škôlky az kým nepôjde do školy.
@aspinka 🙏🏻 super

Choroba je to najmenej ... skôr by som sa bála toho, že ho nezoberú kvôli obsadenosti ... a to ho chceš dať do tej istej škôlky, kde chodil vlani? Lebo vtedy netreba podávať novú prihlášku, dieťa pokračuje ďalej.