icon

Chodia deti v škôlke von počas mínusových teplôt?

7. jan 2026

Ahojte, zajtra ideme 1x do škôlky, bývame blízko Tatier....pýtam sa hlavne kvôli oblečeniu a bla bla ....
Ďakujem vopred za odpoveď

modrahruska
7. jan 2026

Ano chodia, preco by nemali? Sice nie sme v Tatrach, ale aj tu dost mrzne a skolkarske deti su normalne vonku.

anonym_349a7b
7. jan 2026

@anonym_autor chodia do mínus desať

domkakvet
7. jan 2026

@anonym_autor ano chodia.

pe_mi
7. jan 2026

@anonym_autor jasne, je to najlepšie , čo môže byť
Choroby vymrznu, imunita ide hore

viestta
7. jan 2026

Ano, chodili aj v dazdi aj primeranych mrazoch. Nechodili len v silnom vetre alebo lejaku

deti95060810
7. jan 2026

moja bola na lyžiarskom.
von -10 a oni celé doobeda na svahu. MŠ.
Deti vôbec neochoreli.

kiki68
7. jan 2026

Ano chodia

andreatytler
8. jan 2026

@anonym_autor To vazne sa pytas ze ci chodia von ked teplota klesne pod nulu?
Ja by som dieta do skolky ani nedala ak by nechodili von, koli tomu ze je zima.
Tu kde zijem skracuju prestavky ked teplota klesne pod -20 a uplne prestanu chodit von az ked klesne pod -28.

anonym_17ed01
8. jan 2026

Predstav si že náš malý dokonca spáva vonku v kociku

anonym_fe78ab
8. jan 2026

Ach,aj my sme dali dnes najmensieho prvy krat do skolky,muz s malym ma uz vonku cakali a tak si pekne cupkal do skolky,rychlo sa vyzliekal,p.ucitelke rucku dal.No zlatucky bol,jaj dufam,ze mu to vydrzi celu dochadzku skolky.A pozoroval vsetko,a vsetkych.Sa tesim ked pojdeme po neho,co bude p.ucitelka hovorit.

anonym_fe78ab
8. jan 2026

Dala som mu aj oteplovacky,chodia von aj cez zimu.

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
8. jan 2026
@anonym_349a7b

@anonym_autor chodia do mínus desať

@anonym_349a7b toto som potrebovala pocut....mame teraz - 11....dakujem krasne za normalnu odpoved 😘

anonym_349a7b
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_349a7b toto som potrebovala pocut....mame teraz - 11....dakujem krasne za normalnu odpoved 😘

@anonym_autor nemáš za čo, toto je myslím aj vo vyhláške, že do mínus desať

autor
8. jan 2026
@anonym_349a7b

@anonym_autor nemáš za čo, toto je myslím aj vo vyhláške, že do mínus desať

@anonym_349a7b no a este na moju obranu som si všimla ze aj prekruteny nazov diskusie je....vobec som sa takto nepytala ach

anonym_a6532b
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_349a7b no a este na moju obranu som si všimla ze aj prekruteny nazov diskusie je....vobec som sa takto nepytala ach

@anonym_autor načo si sa pýtala? všeobecne či chodia deti von ? lebo otázku v príspevku nevidím žiadnu

3petka
8. jan 2026

@anonym_autor naši chodia do -10. Vždy na prechádzku aby boli stále v pohybe. Treba na to myslieť a dieťa teplejšie obliecť.

anonym_349a7b
Odpoveď bola odstránená
viestta
8. jan 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a na toto das aku obranu?

autor
8. jan 2026
@viestta

@anonym_autor a na toto das aku obranu?

@viestta a ona da aku? Ja som sa slusne najprv spytala..a aj s tymto nazvom diskusie mohla taktiez slusne reagovat aj ona a nie zosmiesnit ...ok prehnala som to...ale preco si jej taktiez nenapisala ze sa da slusne komunikovat ? Dvojaky meter?

autor
8. jan 2026
@anonym_a6532b

@anonym_autor načo si sa pýtala? všeobecne či chodia deti von ? lebo otázku v príspevku nevidím žiadnu

@anonym_a6532b dala.som otazku nejaku v tom zmysle ze aj ked je von naozaj velky minus tak ci aj vtedy chodia deti von....lebo mame dve kombinezy..jednu naozaj velmi teplu a druhu taku normalnu....a skolku mame 2 minuty od bytovky...tak ma to proste zaujimalo hlavne kvoli tomu obliekaniu no

anonym_19792f
8. jan 2026

@anonym_autor mne sa páčila veta ideme 1x do škôlky. Snáď dieťa ide, či idete všetci?
Ale áno decká chodia von aj pri mínusových teplotách

viestta
8. jan 2026
@anonym_autor

@viestta a ona da aku? Ja som sa slusne najprv spytala..a aj s tymto nazvom diskusie mohla taktiez slusne reagovat aj ona a nie zosmiesnit ...ok prehnala som to...ale preco si jej taktiez nenapisala ze sa da slusne komunikovat ? Dvojaky meter?

@anonym_autor berme to tak, ze nezvladas stres z nastupu do skolky

autor
10. jan 2026
@viestta

@anonym_autor berme to tak, ze nezvladas stres z nastupu do skolky

@viestta ano pani prokuratorka a sudkyňa MK..mate absolutnu pravdu

autor
10. jan 2026
@anonym_19792f

@anonym_autor mne sa páčila veta ideme 1x do škôlky. Snáď dieťa ide, či idete všetci?
Ale áno decká chodia von aj pri mínusových teplotách

@anonym_19792f isli sme s nou ano prvy krat do skolky