Čo budem robiť, keď dieťa pôjde do škôlky?
Ahojte mamičky. Som mamina na rodičovskej dovolenke a mám 9 mesačne dieťatko. No už teraz som sa zamyslela, že čo asi urobím, keď dieťatko pôjde do škôlky. Čiže budem mať doobeda čas pre seba 😊.. Napadlo ma, že si určite vychutnám plnú vaňu teplej vody, minimálne na hodinu 😊 a určite zbehnem s kamarátkou niekam na terasu, v kľude poklebetit a dať si pohár vínka. A vôbec mi nebude vadiť, ze je to v dopoludňajších hodinách 😂ono dá sa to aj skôr, pravdaže, ale to bude taký konečne čas pre mňa. A na čo sa tešíte vy?
@alchemilkazltozelena starsia je predskolacka v skolke a mladsia je v takej doobednej sukromnej skolke. Muz chodi na tyzdnovky, tak mam aspon doobeda 3 hodiny cas na seba...
@alchemilkazltozelena áno chcela by som, keďže aj ja pôjdem pravdepodobne na 4 hodiny do roboty. Sama som zvedavá čo bude na zápise, koľko detí pôjde.
Ja pôjdem tiež do roboty ale hádam nejaké to volne doobedie bude. Som asi divná ale vôbec mi tieto stretnutia s kamoškami nechýbajú. Mam asi naprd kamošky😏. Moja predstava voľného doobeda je ako si krásne upracem a bude poriadok kým sa deti nevrátia 😁😁😁😁 nádherná predstava
ja som mala taketo volno skoro polroka, bolo to super, kazdy den som chodila cvicit, chodila som po nakupoch, vela som citala, pozerala filmy...
Já jsem po mateřské nastoupila do roboty kde byla ranní-poobedni,takže ráno jsem měla čas na sebe.A co jsem dělala?Vždycky a už jsou to tři roky bylo cosi treba co mě zamestnalo-třeba jsem si doktory vybavila a konečně jsem měla všechny preventivky 😁.Pak bylo před vánocemi-tak jsem si pekla,nakupovala,uklidila v klidu.Pak zas třeba do banky,na úřad,do servisu ....atd.,atd, Uvidíš zrazu zjistiš že toho volného času až tak není 😁
Boze vy tu musite byt niektore strasne zakomplexovane ze musite makat,a nedoprajete zene...

@pininka cize chces dat malu od sept. do skolky? Moj je februarovy a tiez sa chystam, dufam ze ho vezmu 🤔