Čo spôsobuje, že dnešné deti nosia plienky dlhšie?
Ako je mozne, ze starsia generacia mala deti odplienkovane zhruba okolo roku a dnesne deti ovela neskor a riesi sa tu, ze nie su na to vraj pripravene? Som z viacerych surodencov, boli sme vsetci odplienkovani +- v roku nasho zivota, mame deticky a tie sme tiez odplienkovali cca v roku/roku a pol ich zivota. Kde sa beru tie informacie, ze je normalne, ze dieta ma v 3 rokoch stale nosit plienky. Pytam sa, lebo ma to zaujima, neprisla som sem rypat. Vdaka za informacie.
@dobryden Zle si to pochopila. Myslela som to tak, že máš smolu v tom, že si obklopená typmi detí, aké opisuješ, čiže rozmaznané, nesamostatné a menej životaschopné, než generácie pred nami.
Ľudia, ktorí ti v diskusii oponujú majú zjavne iné životné skúsenosti, preto s tebou nemôžu súhlasiť.
@kaca222 No vies, len ked takto budu mysliet vsetci a zarabat len z gauca s mobilom v ruke, Tak zomtieme od hlavu. Vzdy Bude Treba aj takych, co si Sadnu to do toho Traktors a idu na pole. Vzdy Bude Treba takych, co chovaju zvierata, ci uz na mlieko, vajcia, mäso. Stale Bude potrebne mat ludi, ktori pracuju Manualne. Nie vsetko Vyrobi stroj, pocitac.
@yanni v poriadku, to máš pravdu. Chceš však pre svoje dieťa, aby pracovalo viac a zarábalo menej, alebo aby zarábalo viac a pracovalo menej? Navyše “prácou”, ktorá ho pravdepodobne bude baviť a nebude celý život nadávať na to, že musí ráno skoro vstávať, aby stál o šiestej za pásom?
Ja mám v svojej odpovedi jasno.

@zuzitko74 pises ze mam snolu ze som obklopená dermi z nejakej dediny,