icon

Čo spôsobuje, že dnešné deti nosia plienky dlhšie?

17. mar 2025

Ako je mozne, ze starsia generacia mala deti odplienkovane zhruba okolo roku a dnesne deti ovela neskor a riesi sa tu, ze nie su na to vraj pripravene? Som z viacerych surodencov, boli sme vsetci odplienkovani +- v roku nasho zivota, mame deticky a tie sme tiez odplienkovali cca v roku/roku a pol ich zivota. Kde sa beru tie informacie, ze je normalne, ze dieta ma v 3 rokoch stale nosit plienky. Pytam sa, lebo ma to zaujima, neprisla som sem rypat. Vdaka za informacie.

Strana
z7
dobryden
21. mar 2025

@zuzitko74 pises ze mam snolu ze som obklopená dermi z nejakej dediny,

zuzitko74
21. mar 2025

@dobryden Zle si to pochopila. Myslela som to tak, že máš smolu v tom, že si obklopená typmi detí, aké opisuješ, čiže rozmaznané, nesamostatné a menej životaschopné, než generácie pred nami.
Ľudia, ktorí ti v diskusii oponujú majú zjavne iné životné skúsenosti, preto s tebou nemôžu súhlasiť.

dobryden
21. mar 2025

@zuzitko74 no mam smolu asi.co uz

jamidea
21. mar 2025

@viestta vedome pytanie sa v 18m.konalo bezne, ak si to nezazila, neznamena, ze nie.

yanni
22. mar 2025

@kaca222 No vies, len ked takto budu mysliet vsetci a zarabat len z gauca s mobilom v ruke, Tak zomtieme od hlavu. Vzdy Bude Treba aj takych, co si Sadnu to do toho Traktors a idu na pole. Vzdy Bude Treba takych, co chovaju zvierata, ci uz na mlieko, vajcia, mäso. Stale Bude potrebne mat ludi, ktori pracuju Manualne. Nie vsetko Vyrobi stroj, pocitac.

kaca222
22. mar 2025

@yanni v poriadku, to máš pravdu. Chceš však pre svoje dieťa, aby pracovalo viac a zarábalo menej, alebo aby zarábalo viac a pracovalo menej? Navyše “prácou”, ktorá ho pravdepodobne bude baviť a nebude celý život nadávať na to, že musí ráno skoro vstávať, aby stál o šiestej za pásom?
Ja mám v svojej odpovedi jasno.

Strana
z7