icon

Čo viac poteší deti?

13. okt 2023

Ahojte, potrebujem nejaký darček pre deti do MŠ, konkrétne predškolákov. Nejakú drobnosť za pár drobných. Našla som takéto maličkosti. Čo myslíte, že by viac decká potešilo? Puzzle alebo hlavolam? Prípadne dajte návrh na nejakú inú drobnosť. Rozmýšľala som ešte nad kľúčenkami alebo reflexnými samolepkami.

Čo viac poteší deti?Čo viac poteší deti?Čo viac poteší deti?
Strana
z3
mojmacik
16. okt 2023

@taga tiež som sa nad tým hlavolamom zamyslela.. Predškoláci už do 15 vedia rátať resp. Do 10 už majú vedieť keď idú do školy a moje deti to mali radi.. Síce s iným obrázkom ale ešte aj teraz keď na to naďabia tak skladajú a to idú mat 15...teraz to už skladajú zo smiechom, mami to toto nás bavilo?

domcek1989
16. okt 2023

@ivec16 prosim vas co su to za trúbky? O co tam ide? 🙈

mojmacik
16. okt 2023

Ja ešte dodám. Moje deti potešilo všetko ale tak ja mam trojicky, nemohli sme vyskakovat teda možno aj preto ze nemali tooooo, hentoooo 100 barbin, 100x lego a podobne...boli vďačné za vsetko...

ema22270
16. okt 2023

Ja si tiez myslim, ze napr nalepky alebo tetovacky by deti potesili, ale z toho co si ponukla, tak to prve. 😊

ivec16
16. okt 2023

@domcek1989 take harmonikove trubky, vydava to zvuk ked to roztahuju stahuju… rozne to modeluju.. no taka hlupost co potesi deti ale je to vlastne na nic ;D este hraju telefon s tym moji… da sa to rozne ohybat, mozu si to napajat tak si spravit drahu pre gulicku napriklad… uz vyuzite je na detskej fantazii

evaachesa
16. okt 2023

Tak potom sa skús opýtať priamo detí a nie rodičov že čo ich najviac poteší a s čím sa radi zahrajú. 😏

isis234
16. okt 2023

@domcek1989 super web.... dík...
@jelenka84 , @autorka , tiež mám ešte keď som bola v nemocnici ( 12 ročná) mi to podarovala jedna študentka, čo bola so mnou na izbe. Na druhej strane je cestička- nekonečno

domcek1989
17. okt 2023

@ivec16 kde to viem objednat? 🤣

ivec16
17. okt 2023

@domcek1989 haha ja som to kupila v tedy ale videla som to aj na aliexpres

lentilka23
18. okt 2023

Mne sa paci to prve a velmi. Ani by som nerozmyslala nas inym.... Hlavolami by nemuseli zaujat vsetky deti, ale to prve, ano. My sme mavali taku hru v detstve ako futbal a doteraz na to spominam ze to bolo super.... Kludne to kup, nic nepokazis. Detom urobis urcite radost.

terry658
18. okt 2023

Pečiatky by úplne milovali

Strana
z3