icon

Darček pre pani upratovačku v škôlke

janka_haly
30. aug 2025

Ahojte, dcérka nastupuje v pondelok do škôlky, kupila som 3 darceky, keďže pani riadirelka je ako 3 pani ucitelka v triede, ale každý deň s nimi bude aj pani upratovačka… tak, z toho hľadiska, aby mala potesenie aj ona, dat miesto p. riaditeľky darcek jej? Čo vy ste robili, mám dilemu 🤣

anonym_fc9acd
30. aug 2025

Nikomu nedaj a hotovo

anonym_f73571
30. aug 2025

Počkaj a kuchárky tam nebudú?

0silvia0
30. aug 2025

@janka_haly bezkala by som kupit stvrty darcek a bude po dileme🤔

sisska96
30. aug 2025

Však iba učitelke, či?

anonym_c03617
30. aug 2025

Aj mne niekto nieco da? Tiez idem v pondelok do roboty. 🙄 keď vam budu nonstop posielat dieta domov s "kaslikom" alebo uvidite tie nikdy nekonciace seky nebudete mat chut ucitelky ani vidiet nie to im este nieco kupovat. 😆

anonym_ba8477
30. aug 2025

@janka_haly učila som v škole zopár rokov. My sme mali takú nepísanú dohodu, že každá učiteľka dá z toho čo dostane niečo pani upratovačke, ktorá upratovala triedu a niečo do kuchyne kuchárkam. 🙂

anonym_ea0cd4
30. aug 2025

načo , nikomu netreba nič. však dostáva výplatu.

biba_18
30. aug 2025

podľa mňa by sa potešila… a riaditeľke buď nedať - alebo dokúpiť ☺️

bobaas
30. aug 2025

@janka_haly na začiatku roka som do škôlky nenosila nič. Na konci som vždy prichystala pre obidve pani učiteľky, niečo menšie pre dve pani upratovačky (boli veľmi fajn, pomáhali deťom s obliekaním pred vychádzkou, volali ich "teta"), pre pani kuchárky spoločný balíček čokolád (moje decká furt chodili na dupľu 😄).

tim23
30. aug 2025

Baby ja nechcem rýpať ani nič podobné ale reálne ma zaujíma načo nosíte darčeky učiteľkam na začiatku roka a tiež na konci. Veď majú normálne zaplatené, ja si myslím že to je práca ako každá iná tak načo? Platíte škôlku, obedy, výlety a ešte aj učiteľkam kupovať? Naozaj nerýpem len mi celé toto nosenie darčekov učiteľkam hlava neberie.

flatwhite
30. aug 2025

Ja napriklad nemam v pondelok v plane na prvy den nosit nic. Akoze realne naco? Ved tie ucitelky ani nepoznam, a uz im mam nosit daco? 😀Samozrejme na konci roka to je o inom, kvazi spoznas tie ucitelky aj ako cloveka a tak, ale mne to pride proste odveci nosit v prvy den nieco. Ale tak jasne, kazdy podla seba.

luxus10
30. aug 2025

a zasla by som aj na mesto za zriadovatelom, za primatorom aj prednostom uradu, aj na skolsky urad nieco zanes... ved patri sa...

pojezdalova
30. aug 2025

Nenosíme nič na začiatku školského roka

sisska96
30. aug 2025
@tim23

Baby ja nechcem rýpať ani nič podobné ale reálne ma zaujíma načo nosíte darčeky učiteľkam na začiatku roka a tiež na konci. Veď majú normálne zaplatené, ja si myslím že to je práca ako každá iná tak načo? Platíte škôlku, obedy, výlety a ešte aj učiteľkam kupovať? Naozaj nerýpem len mi celé toto nosenie darčekov učiteľkam hlava neberie.

@tim23 kvet/malú kyticu

elisebah91
30. aug 2025

Dám deťom kytice kvetov zo záhrady...

anonym_cb77cb
30. aug 2025

Ja nechcem byť zlá ale to je také pchanie sa do zadku. Na konci roka áno, dáva sa, dokonca aj na deň učiteľov moji chalani nosili do škôlky p.uč (ale mali tie najlepšie na svete). Na začiatku to robia len najväčšie riťolezky. A mám v rodine učiteľky, vďaka tým darčekom na začiatku roka presne vedia, ktoré matky nebudú mať rady 🤣🤣. Snáď som ti pomohla v rozhodovaní. Nemáš začo.

janinah
30. aug 2025

Na konci roka okrem uciteliek som nosila kavu upratovacke a dezertik merci do kuchyne.Mna to nezabilo a ti ludkovia si to zaslužili.Na zaciatku nic okrem kvietku ucitelke netreba..

anonym_bb333b
30. aug 2025

Premotivované riťolezky, tie sa učiteľkám hneď odhalia 😂 my sme v škôlke mali takú jednu extrémnu, chvalabohu vo vedľajšej triede, na konci ak.roka vyzbierala peniaze a kúpila učiteľkám nejaké šperky 😂😂😂a obrovské kytice

euka210
30. aug 2025

@janka_haly prvy den v skolke je podla mna hlupost nieco nosit, ja som nikdy nedavala, lebo je to taky zhon, riesit donesene veci, placuce deti atd. Na konci ako podakovanie kvet.

dismonika
30. aug 2025

@janka_haly ja si pamätám, že my sme kupovali aj upratovačkám. Každej triede bola jedna pridelená a boli deťom ako druhé pani učiteľky. Vždy sa potešili, že sa myslí aj na ne.

lija22
30. aug 2025

ano, davam aj upratovacke a pani kucharke. Vsetkym. A vzdy sa potesili a osobne mi dakovali, mam ich rada, su velmi fajn, o tretie dieta sa mi staraju.

luxus10
31. aug 2025

ked uz, preco neodnesiete nieco radsej vsetkym detom, nieco, co bude prospesne, co budu moct vyuzit...tolke peniaze suhrnne vyhodene za opesticidovane lacne kvietky, ktore na druhy den zvadnu......bez zmyslu, bez ucelu...

otilia16
31. aug 2025

My sme malá škôlka, dve pani učiteľky, upratovačka a kuchárka. Kupim čokoládu pre každú. Minulý rok syn nastupoval, patril k tým uplakanym deťom,si ho vždy milá pani upratovačka vzala na koleno, objala ho keď mu bolo smutno, skúšala ho rozveseliť a rozptýliť . Bola som jej vďačná aj vďaka nej chodil do škôlky rád. Vždy sme mu hovorili že musí ísť, že už ho Alenka čaká 🙏