icon

Dieťa má problémy so stolicou v škôlke. Čo robiť?

martina2109
30. okt 2024

Moje dieťa chodí do škôlky od septembra do teraz žiaden problém. Od piatka každý deň okakane slipky, prdnute že ho misia v škôlke prezliekať. Malý už dlhšiu dobu dosť zatlacuhe hovienko povie že sa mu nechce zatlačí potom neudrží a v škôlke si myslí že si chce prdknut a pustí. Od piatka žiadne sladkosti nedávame, má nasadené probiotiká obmedzili sme mlieko. , dohováraranie a nepomaha. Je pravda že takéto obdobie už mal. Cca v máji v keď mal takýto podobný problém sme boli na krvi s ním ale nič nebolo zistené. Malý sme doniesť aj stolicu ale keď sa do opravili tak sme nešli. Teraz chcem zaniesť aj stolicu nech kuknú. Všimla som si že v prdnutom má dosť nestráviteľnych zvyškov z jedlá a také maličké biele bodky myslela som si že z lyofylizovanych jahôd ale tie už dlhšie nemal. Prosím podobný problém?čakám kedy sa dnes vykaka aby som odobrala vzorku.

gulicka277
30. okt 2024

@martina2109 a nie je to náhodou tým že sa hanbí ísť tam na wcko?😅 Predsa len záchod doma je záchod doma

pribinak
30. okt 2024

No určite stolicu na rozbor

13uzivatelka11
30. okt 2024

Syn mal podobne minulý rok, tiež sme chodili na vyšetrenia, nič mu nezistili, pomohli mu probiotika probifix inum.. Už ten práškový, nie kvapky. Trápili sme sa niekoľko mesiacov s tým a po nasadení probiotik bolo po probléme

marselitka1
30. okt 2024

Ahoj. Neviem, či je to rovanký problém ako sme mali my, ale aj môj syn to mal podobne. Dohovárala som, nič nepomohlo. Nakoniec bol týždeň hospitalizovaný a diagnostikovali mu obtekanie stolice. T.z., že tým, že nechodil na stolicu (hanbil sa), v čreve mu to tvrdlo a špinavé slipky bolo už len to, čo obtekalo dookola, lebo sa to nemalo kde ukladať. Dali mu klistír, jedol vločky, vlákninu, veľa zeleniny, každý deň chodil na WC, až kým sa to neuvoľnilo. Teraz chodi každý večer na veľkú potrebu, ale vzslovene tak, že je naučený, lebo nepociťuje potrebu.

mooonika1975
1. nov 2024

Ja len nechápem, prečo aa spomína škôlka. Pri tomto probléme, ktorý už mal. Naco? Zbytočne sa upozorňuje, že problém by mohol byt aj so škôlkou. Ale keďže už takýto problém mal, tak so škôlkou to nesúvisí.