icon

Do koľkej funguje vaša škôlka?

lea77777
20. mar 2017

prosim zaujima ma, do kolkej standartne funguje vasa skolka? ma statna skolka nejaky predpis, ktory upravuje prevadzkovu dobu? zaujima ma Bratislava. dakujem.

eliskapa
20. mar 2017

Do 17:30 BA

ave17
20. mar 2017

@lula26 BohuŽiaľ,ale iné riešenie som zatiaľ nenašla,tiež z toho nie som nadšená,ale inak to nejde:(

maslenka
20. mar 2017

@sardinka336 nie každá si to môže dovoliť. Osamelá matka sotva. Ale je pravdou, že rodičia deti pomaly ani nevidia. Matky, ktoré majú deti do desať rokov by nemali robiť denne dlhšie ako šesť hodín.

denisekkk
21. mar 2017

@zltyslonik som ucitelka a robim do 17:30 plus cesta domov...tak tu ucitelov neber do ust

moni244
21. mar 2017

@lula26 ked to inac nejde, tak je v skolke do pol piatej, piatej, nastastie som to potrebovala vyuzit mozno 4 krat za tie 2 roky

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
denisekkk
21. mar 2017

@zltyslonik prosim? nie, som ucitelka a asi poznas malo ucitelov :D a co si mam vybavit? sak pises akoby sme boli darmozraci :D ved musime vychovavat aj vase deti ...vo svete si ucitelov vazia to len na Slovensku sme za chudakov :D

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
denisekkk
21. mar 2017

@zltyslonik juj aka si protivna :D vies ono nemas len materske a zakladne skoly...a co nestiham??? nechapem poznamke ako si na to prisla? Ja mam vyucovanie do 17:30 ..kazdy den mam do inej hodiny. Minuly rok som mala do 18:30. Ale nebudeme sa tu o tom hadat lebo ludia ako ty vedia malo ale myslia si ze vedia vsetko. Maj pekny den .... Mimochodom ak mas pocit ze sa mame tak svelo sup studovat a chod ucit , zelam ti to z celeho srdca 🙂

luslus
21. mar 2017

Ja byvam na "zapade" a teda ani tu to take super nie je. moja ma skolku od 7 do 17. ja robim do 17 takze mam stastie, ze mi pre nu moze chodit muz. inak by som si musela upravit pracovnu dobu ak by s tym ale sefka suhlasila. a je tu vela skolok, ktore su od 8 do 16-16_30. Zopar je aj takych kde su od 6:30 do 18:30 ale tie su vacsinou plne

hargasova
21. mar 2017

BA Stare mesto, statna skolka do 17:00

moni244
21. mar 2017

@luslus prepac, ale ja ked vidim, ako matka napise, ze mi pre dieta chodi manzel, tak ma napadne, ci to nie je aj jeho dieta? Ci je len udelom matky zladit pracu a dieta?

luslus
21. mar 2017

@moni244 myslela som to tak, ze muz pre nu stiha chodit. napr minuly rok bol dlhsie odcestovany tak som to musela stihat ja, nastastie mi sefka vysla v ustrety a posunula mi pracovnu dobu o pol hodinu. ved kolko je otcov, ktori pracuju mimo domu alebo chodia neskoro z prace a vsetko je na matke

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
denisekkk
21. mar 2017

@zltyslonik :D nie nie na VS neucim a nemam dovod ti prezradzat cokolvek zo sukromia co sama nechcem . Hlavne bud v klude a nerozculuj sa ...Nebudeme to tu rozmazavat dalej , vies nema to zmysel 🙂 pekny den

evittam
21. mar 2017

@zltyslonik Uz zase zacinas s tymi bludmi?! Nestacilo,ze ti jednu diskusiu admin uplne zmazal...😂

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
evittam
21. mar 2017

😂Mne nema preco mazat moje komenty. 😉
A ja nefandim nicomu, ale urcite sem nepatria take veci.

denisekkk
21. mar 2017

@zltyslonik 😂😂😂😂😂😂 ty si konspirator...a kto vravi ze robim od 7😂😂😂😂😂😂😂

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
fotoarch
21. mar 2017

Zalladna umelecka skola zacina o 12.oo napriklad..

geegee
21. mar 2017

prevadzkova doba materskej skoly sa stanovuje po prerokovani na rodičovskom zdruzeni. Rodicia maju co hovorit do doby dokedy je skolka v prevadzke! Je na zriadovatelovi, aby to zabezpecil

denisekkk
21. mar 2017

@zltyslonik ty si ale zly clovek ja som len reagovala na tvoje povysenecke reci o uciteloch .a mala som aj 9,5hodin prac dobu si predstav. Ked su akcie robim aj do noci podklady graficke. Moja zlata ty by si mala zvazit ci je vhodne sa kdekolvek vyjadrovat lebo si hrozne protivna a agresivna. Ja som na teba neutocila ale ty zakazdym...

tortelinka
21. mar 2017

@zltyslonik to že ty nepoznáš žiadneho, neznamená, že takí nie sú..veď 8. hodina končí 15.45, to ešte nič nehovorím o práci potom

sasapod
18. dec 2017

@eliskapa
Prosím,v ktorej časti je škôlka do 17.30?Ružinov má len do 17.00,tak asi sa musím poobzerať v inej časti.
Ďakujem.

luliu
18. dec 2017

@sasapod petržalka do 17,30

eliskapa
19. dec 2017

@sasapod podunajske biskupice

ajko2011
19. dec 2017

Naša do 17:00.

kvetinka75
19. dec 2017

no u nás sú väčšinou škôlky do 16,30 a jedna býva do 18-19-tej? To sú všetko štátne.
@lula26 a ty kde žiješ? Veď normálna prac. doba je 8 hod. Ja s mužom robíme obaja od 7-do 15 hod. Ráno bývala dcéra prvá v škôlke, už o 6.00 aby sme stihli prísť na siedmu do roboty. Chodievala som tak 6:50 hod. Keď som o 15-tej vyštartovala z práce a prišla do škôlky tak niekedy bolo pomaly aj 16.00 hod. Učitelky síce hundrali že dieťa by malo byť v škôlke 8 hod. keďže aj rodič toľko pracuje ale nejako im nedošlo že ja si musím zarátať ešte cestu cez pol mesta v zápche. Ke´d som sa ich opýtala, či mi podpíšu žiadosť pre zamestnávateľa, že chcem skrátiť prac. dobu ale neznížiť plat, lebo dieťa v škôlke nemá byť viac ako 8 hod. tak bolo ticho. Mne nemal kto pre dcéru chodiť. Tak musela tam bývať o 6 do 16. hod. A viem že susedia tiež chodievajú s deťmi z domu po 6 hod. a domov prichádzajú medzi 15,30-16,30.