icon

Jasle a škôlky v Bratislave

mirkacingel
5. máj 2017

ahojte maminy.
aj Vy máte problém, že vám východniari obsadzuju bratislavské jasle a škôlky?
narodila som sa v BA a neviem dostať dieťa do škôlky, no musím nastúpiť do práce a na súkromné zariadenie peniaze nemám.
aké máte skúsenosti vy?

Strana
z7
siska53
11. nov 2017

@tin007 praveze az dost. To,co som napisala,bola odpoved z miestneho uradu.
Ked sme riesili dalsie veci (sikanu), tiez sme si nepomohli.. A to sme skusali okrem miestneho uradu,kde sa nam stalo,ze si ani postu neprevzali a ani po osobnom odovzdani do podatelne sme odpoced nedostali..

Mna po tom vsetkom nepresvedci uz nic,ze miestnemu uradu na tom zalezi.

tin007
12. nov 2017

@siska53 Viem co hovori vyhlaska, no realita je taka, ze TP zavazi (kvoli peniazom). A ma to logiku, preco by obec mala platit na "cudzie" deti a tym diskriminovat svoje vlastne s TP.

Ak ste nepochodili na MiU, obratili ste sa na skolsku inspekciu?

siska53
12. nov 2017

@tin007 neprijatie smz uz neriesili v ten rok a v dalsi smz bombardovali telefonatmi riaditelku i MiU, nzkoneic ho zobrali (ako 4,5r.).
Inspekciu smz oslovili az pri sikane,aj to nam bolo na dve veci,lebo sme si to museli kvoli casu vyriesit rychlo sami presunom dietata do inej skolky (prosto nemal kto s nim byt uz doma a on kolektiv zas potreboval), no vyjadrenie po x mesiacoch,samozrejme oni nic nezistili.. Ako sorry.. Dieta,co sa zrazu boji skolky,hysaky neskutocne.. Pocikavanie a po zmene skolky do tyzdna zvrat a stastne dieta,ktore sa tesi.. Je spokojne..a oni nic nezistia? Nie,neverim uz ani tej institucii.. Pravdy sa nedovolas a kopec rodicov tam vozi deti,spz nie su bratislavske.. Asi tak.

celasapremenim
14. nov 2017

@siska53 v ktorej skolke sa vam hento stalo?

Strana
z7