icon

Je normálne, že 3,5-ročné dieťa nerozpráva?

5. apr 2025

Máme v rodine dieťa, má 3,5 roka ešte stále nevie rozprávať ani opakovať, nevie povedať ani základné veci ako mama tata… je to v poriadku? Može byť že tak dlho trvá kým sa mu rozviaže jazyk?

Strana
z2
nikaeli
9. apr 2025

@ivetta1234 neviem, či by mi to bolo útechou. To, že bol geniálny, je len jedna stránka. Asi nemáš veľa skúseností s autizmom, že.....

ivetta1234
9. apr 2025

@nikaeli nevychovavam dieta s autizmom ak to je tvoja otazka. Mala som frajera s Aspergom, ktoreho som zazila s medikaciou aj bez. To je moja jedina realna skusenost.

mikella912
9. apr 2025

náš syn začal až po 4 roku dovtedy iba hatlatina

zuzanna33
9. apr 2025

V treťom roku ide na prehliadku k pediatrovi tam sa taktiež rieši vývin dieťaťa. Ak ide do škôlky taktiež mu musia učitelia rozumieť. Nieje to v poriadku určite. Jedno je že dieťa sa hanbí ale ak ani doma nevie základné slová je niečo zle. Určite by som to riešila potom logoped,detský psychológ atď

leuska1997
10. apr 2025

Mojej známej začal maličký rozprávať až ako 5 ročný . A teraz ma 7 a pekne plynulo rozpráva…. Ale samozrejme boli viem že vtedy na všetkých možných vyšetreniach a nič mu nezistili nakoniec sa rozrozpraval ako 5 ročný …

Strana
z2