Kedy dať aprílové deti do škôlky?
Ahoj odkedy ste davali deti do skolky ktore su narodene v aprily ?
Od septembra ked mali ani nie 2.5?
Alebo od januara ked mali 2 a 9 ?
Alebo az od dalsieho septembra ked uz mali skoro 3.5 ?
@mon1806 moja je takmer koniec apríla,do škôlky išla ako 3r4m
No hlavne u nas v BA mladsich ako 3 roky nezoberu, teda az na nejake nespravodlive vynimky, ked uprednostnia z neviem akych dovodov dvojrocne dieta pred trojrocnym.
V sukromnej je to jedno. Ale osobne by som dala trojrocne.
2 ročné málo kde zoberú, však podáš prihlášku a uvidíš.
Moja sa pytala uz tak sla ako 2 a pol rocna
Naša májová išla do súkromnej škôlky v septembri, keď mala 2r4m, pre ňu ideálny čas, veľmi rýchlo sa zadaptovala a mala to tam veľmi rada. Teraz od septembra prešla (zatiaľ absolútne bezproblémovo) do štátnej škôlky, má 3r4m.
Do štátnej by mi ju vzali najskôr 1-2 mesiace pred 3r (pýtala som sa riaditeľky jednej minulý rok).
Mam aprilovku planyjem ju dat od janura ked sa nepodari necham sa vyhodit pojdem na pol roka na podporu a pojde az od septembra.ine mi asi neostava
Moja je síce narodená v marci, do škôlky išla v septembri.
V septembri a bol skvele pripravený, bez extra placu jednoducho rozumnejsi
@ullala toto uz 4 roky neplati.
Moj syn je 2019 a v roku 22 sa dostali vsetky deti narodene do decembra 19. Rok predtym obvolavali z mestskej casti mamicky lebo mali volne mieste(v Petrzalke).
Tento rok detto vsetky deti,ktore budu mat 3 roky do konca roka boli prijate. A ked bola ziadost zamietnuta moze si mamicka obvolar napri zaciatkom roka ci sa neuvolnilo a miesto sa najde-aj z inej casti kludne… ale to by nemohli byt vyhovorky ze je to daleko apod.(aj med chapem ze vozit dieta rano a poobede 40min a este pracovat nieje nic moc)
Nasa je prijata aj si platim za to len sa pytam 🙂 ma 2 a 5 mesiacov
@mon1806 Tak to záleží aj od teba, ak chceš ísť do práce skôr a zoberú ti dieťa do škôlky daj ako nie ešte 2,5 ročné. Ak máš možnosť poriešiť mesiace máj až august, daj ho až skoro ako 3,5 ročného další september.
U nas otvorili novu triedu a teraz maju menej deti, tak beru aj mladsie ako 3 roky. Tak planujem dat prihlasku tak, aby ho zobrali aj v priebehu roka od 1.4. Starsi syn tiez zacal chodit do skolky v priebehu roka, v decembri.
Nic skusim od januara pytam sa lebo ked som dala teraz co ma 2 a 4 mesiace tak to velmi nezvladala tak sme si dali kus odklad a skusime od novembra decembra januara 🙂
My máme májovú a prihlásila som ju od februára
@mon1806 od januara,mohla aj skor nastupit ale chcela som si byt ista ze to zvladne
@simona92101 dakujem vam taktiez este pockam do toho aspon decembra aby som ju uz zacala davat a od januara uz na plne obratky

Kamoska ma apriloveho a dala ho az v septembri. Mohla si to ale dovolit, bola na MD s polrocnym babatkom