icon

Kedy dať aprílové deti do škôlky?

mon1806
7. sep 2024

Ahoj odkedy ste davali deti do skolky ktore su narodene v aprily ?
Od septembra ked mali ani nie 2.5?
Alebo od januara ked mali 2 a 9 ?
Alebo az od dalsieho septembra ked uz mali skoro 3.5 ?

basska_b
7. sep 2024

Kamoska ma apriloveho a dala ho az v septembri. Mohla si to ale dovolit, bola na MD s polrocnym babatkom

stastnamamulka
7. sep 2024

@mon1806 moja je takmer koniec apríla,do škôlky išla ako 3r4m

ullala
7. sep 2024

No hlavne u nas v BA mladsich ako 3 roky nezoberu, teda az na nejake nespravodlive vynimky, ked uprednostnia z neviem akych dovodov dvojrocne dieta pred trojrocnym.
V sukromnej je to jedno. Ale osobne by som dala trojrocne.

januska12323
7. sep 2024

2 ročné málo kde zoberú, však podáš prihlášku a uvidíš.

svetlonos
7. sep 2024

@mon1806
od mája takže mal 3 roky, tu v AT sa to robí takto aj počas roka. Keby nie tak od septembra 3,5. Tu nezoberu pod 3 roky do skolky.

xsuzannex
7. sep 2024

Moja sa pytala uz tak sla ako 2 a pol rocna

jazula
7. sep 2024

Naša májová išla do súkromnej škôlky v septembri, keď mala 2r4m, pre ňu ideálny čas, veľmi rýchlo sa zadaptovala a mala to tam veľmi rada. Teraz od septembra prešla (zatiaľ absolútne bezproblémovo) do štátnej škôlky, má 3r4m.
Do štátnej by mi ju vzali najskôr 1-2 mesiace pred 3r (pýtala som sa riaditeľky jednej minulý rok).

saxana000
7. sep 2024

Mam aprilovku planyjem ju dat od janura ked sa nepodari necham sa vyhodit pojdem na pol roka na podporu a pojde az od septembra.ine mi asi neostava

mimikarol
7. sep 2024

Moja je síce narodená v marci, do škôlky išla v septembri.

hopsik
7. sep 2024

V septembri a bol skvele pripravený, bez extra placu jednoducho rozumnejsi

judit47
7. sep 2024

@ullala toto uz 4 roky neplati.
Moj syn je 2019 a v roku 22 sa dostali vsetky deti narodene do decembra 19. Rok predtym obvolavali z mestskej casti mamicky lebo mali volne mieste(v Petrzalke).

Tento rok detto vsetky deti,ktore budu mat 3 roky do konca roka boli prijate. A ked bola ziadost zamietnuta moze si mamicka obvolar napri zaciatkom roka ci sa neuvolnilo a miesto sa najde-aj z inej casti kludne… ale to by nemohli byt vyhovorky ze je to daleko apod.(aj med chapem ze vozit dieta rano a poobede 40min a este pracovat nieje nic moc)

mon1806
autor
7. sep 2024

Nasa je prijata aj si platim za to len sa pytam 🙂 ma 2 a 5 mesiacov

basulaak
7. sep 2024

@mon1806 do jasli v januari ako 2,75 rocneho (😅) a do skolky siel teraz v septembri teraz ako 3,25rocny 🤣 narodeny na konci aprila 2021

marsmykkok
7. sep 2024

@mon1806 Tak to záleží aj od teba, ak chceš ísť do práce skôr a zoberú ti dieťa do škôlky daj ako nie ešte 2,5 ročné. Ak máš možnosť poriešiť mesiace máj až august, daj ho až skoro ako 3,5 ročného další september.

andrea_82
7. sep 2024

U nas otvorili novu triedu a teraz maju menej deti, tak beru aj mladsie ako 3 roky. Tak planujem dat prihlasku tak, aby ho zobrali aj v priebehu roka od 1.4. Starsi syn tiez zacal chodit do skolky v priebehu roka, v decembri.

mon1806
autor
7. sep 2024

Nic skusim od januara pytam sa lebo ked som dala teraz co ma 2 a 4 mesiace tak to velmi nezvladala tak sme si dali kus odklad a skusime od novembra decembra januara 🙂

michelle567
8. sep 2024

My máme májovú a prihlásila som ju od februára

simona92101
12. sep 2024

@mon1806 od januara,mohla aj skor nastupit ale chcela som si byt ista ze to zvladne

mon1806
autor
12. sep 2024

@simona92101 dakujem vam taktiez este pockam do toho aspon decembra aby som ju uz zacala davat a od januara uz na plne obratky