Kedy dať februárové dieťa do škôlky?
od sept. keď malo 3,5 r.
@deti95060810 a išla si hneď do práce ako nastúpilo do škôlky? Ja len že či to zvládne od začiatku hneď na celý deň.
Jasne, že zvládne. Moj zvládol v 2r8m. Nemal na výber.
Moja pojde od januara, tak som aj na prihlasku napisala.
Ja som vtedy dala dcéru do škôlky od januára, tak som to dohodla už pri zápise do škôlky. Pôvodne si mala zo začiatku zvykať na pol dňa, ale od prvého dňa keď som po ňu šla na obed, tak chcela zostať. Prácu som si našla až po pár mesiacoch.
Ja neviem čo mám robiť. Mne o rok končí rodičak, chcem ísť na podporu ktorá mi bud končiť v auguste. Neviem ako to poriešiť so škôlkou. Nedá sa zapísať dieťa aj počas šk. Roka?
V deň 3. narodenín (syn je január) a hneď som išla do prace
Vo februári mala 2 a v septembri išla na celý deň
Prihlasku si mala podat teraz v maji a dat neskorsi nastup. Oni musia mat dieta nahlasene do 15. septembra aby nan dostali financie. Pocas roka ti asi maloktora skolka zoberie dieta, ale musis sa jedine spytat, toto ti nikto neporadi. Hlavne zalezi od kapacity. Ja ked som chcela dat starsiu dcerku v priebehu roka do skolky ako 2,5 rocnu, lebo som musela ist do roboty, tak mi v nasej skolke povedali, ze bohuzial nemaju miesto, tak musela chodit do sukromnej toho pol roka, az od septembra ju zobrali. Teraz pri februarovke som v maji podala prihlasku a dala nastup od januara. Sice v septembri budeme musiet zaplatit skolne, ale jeden mesiac hore dole... Potom az od januara.
Podala si prihlášku? Ak nie podáš až ďalší rok (máj 2026) a v septembri začne keď ju zoberú.
Syn je februárový, teraz ma 2r a 3m,🤣 a do škôlky ide od septembra, to bude mať čerstvo 2,5r. Chodil od 2r do súkromnej na určite dní a v pohode.
september 2,5 ročný, 1/2 roka ste ešte doma, takže môžete v pohode absolvovať adaptáciu, prvé choroby a v januári do práce, dieťa už zabehnuté
No prihlášku sme nedali lebo som netušila že sa dá aj takto že od januára napr nástup. No čo už, asi nič. Skúsim sa opýtať v priebehu šk roka či ho nevezmú.
do konca mája sa dá podať prihláška
Mám februarové, šlo až od septembra ako 3,5 ročne, zvládla super. Chcela som už od januára pred 3. narodeninami ale nevzali ju z kapacitných dôvodov.
Nečakaj kým začne školský rok, choď sa spýtať už teraz, možno ti ho dodatočne ešte vezmu. Niektoré škôlky majú tak, že dieťa musí byť prijaté od septembra, ale môžeš si dať potom odklad (napr aj do toho januára)
Moja je marcovka (koniec marca) a do skolky sla v septembri ako 2,5 rocna. Do konca roka chodila na pol dna a potom od januara uz na cely... Aj tak bola viac doma (chora) ako v skolke... Ak chces ist do prace, tak ju daj radsej od septembra alebo od januara nech si zvykne. Lepsie asi hned na cely den...
Choď do škôlky teraz a požiadaj o zápis. Ak ho vezmú, môže nastúpiť už v septembri, alebo dáš odklad od januára napriklad.
od septembra išla. Ja mam januarovu. Keď dcéra nastúpila do škôlky ostala som na rodičovskom a dobre som urobila. Mala zlu adaptáciu, samé choroby. Neviem si predstavit riešiť popri tom ešte aj prácu. Mala som takto par mesiacov k dobru.
Ďakujem vám. Vybavila som škôlku dnes. Nastupuje v januári. Chcem sa spýtať baby, taká možno blbá otázka ale keď nastúpi v januári, platí sa školné už od septembra? Som sa zabudla opýtať
Mne povedali v skolke, ze september musim zaplatit a dalsie mesiace nie, az od januara potom ked nastupi.
U nas platis (len skolne, stravu nie), ale potom si mozes poziadat o vratenie s tym, ze dolozis doklad o tzv zdravotnej dovolenke od lekara (je tam napisane nieco ako: nedoporucujem navstevu kolektivu od do )... ale kazda skolka to moze mat inac.
September, keď mal 2,5 roka.
Ak ju vezmú, dala by som od septembra. Aj tak bude viac doma sko v škôlke, kvôli chorobám.

od sept. keď malo 3,5 r.